Bara för att

Igår nattade Emil Mario, va verkligen skönt att slippa det för en gångs skull. Vi håller på å ska försöka få in lite kvällsrutiner för Mario nu. Måste göra det så han somnar lättare å slipper bli så ledsen på kvällen å ibland så somnar han liksom kl 18 å kan sova för natten typ å det funkar inte så nu ska han allt vara vaken till 20.00 minst.. Blir väl ett par jobbiga dagar men blir ju skönt sen när det funkar..

Har varit duktig och skrivit matschema på 4 veckor så att vi har lagad mat varje dag för annars blir det lätt att det inte blir nån mat eller också blir det samma mat hela veckan, typ... Men TACOS står på menyn varje fredag, Woohoo!!!!

Idag ska vi iväg till videomix till moster Låtta och lämna tillbaka filmen vi lånade, F.O.U (förortsungar) jag tyckte den var grymt bra men jag gillar ju barnsliga filmer så. Men den e heltklart sevärd... Emil tyckte la inte den va så jätte bra men..

Lets dance final idag, blir väl antagligen att vi kollar på det å äter TACOS som sagt...

Ehh, känner mig helt tom i huvudet idag.. Ska försöka komma iväg och köpa presenten till Låtta åt mormor också. Helst innan den 1 April, för då ska mormor minsann ha köpt den. Fattar inte varför eftersom Låtta inte fyller år förens den 14....

Många födelsedagar i April - Maria, Simon, Charlotte, Tobias och Emil... Varför gör alla barn på sommaren så det föds så många ungar i april?

Duscha så fort lilleman vaknat, vill inte duscha nu ifall han vaknar så hör jag honom inte..

   
                                                           
Moster Låtta på videmix                 Moster Låtta, kusin Cornelia & lilla jag            Men vem är detta då?

DOP och vackert väder

Har inte skrivit nått i denna blogg på hur länge som helst, den som klagat lite över det är ju Charlotte som vill ha nått att läsa.. Så nu uppdaterar vi denna lite då. Ska försöka bli bättre på det.. Iaf....

Mario är nu döpt, han var så jätte, jätte snäll på sin dag. Tror inte han skrek en endaste gång faktiskt, det är vår rediga lilla grabb det. Faktiskt lite kul att folk påpekar hur snäll han är som inte "säger" ett knyst. Han är lätt att ha med överallt å det är väldigt kul faktiskt.

Igår var vi ute och gick hela dagen i solen, först satte vi in 1400kr på lille Marios fonder sen träffade vi Låtta på torget å tog en glass.. Charlotte var så gymt sugen på calippocola, det var det första hon sa när jag såg henne. CALIPPOCOLA skrek hon över hela stan :-P hahahaha... Skönt att slippa sånna dundersug faktiskt..hehe..

Men iaf, så var vi lite i stan och åt mat på Aling Thai å där kan vi säga att det inte alls var lika gott som vanligt å kaffet smaka runk.. Sen blev det lång, lång promenad... En hel mysig dag å Mario tyckte om å ligga å gotta sig i vagnen i värmen som va...

Idag vet jag dock inte vad som händer. Vi får se helt enkelt.