Snart e min blogg klar

Har suttit och hållt på med min nya blogg, men eftersom man inte kan se hur den ser ut än så är det lite jobbigt. Men om någon vecka är den nog klar :-) Ska bli så kul så,!

Idag vet jag inte vad som händer, ska till optikern 12,20 iaf å sen hämta Mario på dagis 14,00... Funderar på att dra ner till stan nu innan optikern, men vet inte vad jag ska göra där men jag ringer nog Låtta så kanske hon vill ses. Segt bara att jag måste GÅ ner till stan eftersom cykeln står på hemmakväll, faan vad töntigt hemmakväll låter! Men men,,

Jag har egentligen inget att skriva!

image62 Jag, Mario & Emil. i höstas någon gång tror jag,

Grattis min älskade man!!!!

Det är Emils födelsedag idag, det kan ingen missat att höra. Det är det enda han har tjatat om i över 1 vecka. haha.
Så grattis kära Emil på din stora dag!


Idag ska jag först och främst slappa lite vid datan, sen ska jag baka en kaka till Emil, hans favorit kaka. Sen plocka undan allt stök här hemma, eller iofs bara tvätten som ska in i garderoberna. Sen blir det ner på stan och köpa en present från Mario till Emil, jag har redan köpt ifrån mig. Vilket Emil inte trodde eftersom jag inte försökt ge honom det innan, jag är tydligen sån. Pyttsan heller!

Vi ska ta pass idag också, kl 14 ska jag möta Mario och Emil på stan så ska vi fixa det. Sen bär det av till turkiet ,Alanya, den 21/5-28/5!!!! Faaan vad underbart!!! Längtar som tusan, hoppas det går bra för Mario att flyga bara,


Emil har fixat en webbadress till mig, paddis.se! haha. Jag ska ha min blogg där sen när det är färdigt... Emil tyckte paddis.se var stentufft. Jag vet inte om jag håller med, jag tycker det hade varit coolare med lizette.se men det fanns inte, upptaget!!! Men men, man slipper ju iaf ha massa långa grejor, skitsamma! Tjohej

Från 75B till 80D

Ja, det är helt jävla otroligt vad dom växer! Helt jävla sjukt! På bara några dagar sa det pang åsså har man dom där förbannade obekväma tuttarna igen. Det var verkligen något jag inte saknade med att vara gravid. Både Mario och Emil är helt besatta fast på två helt olika sätt då. Mario har hittat ett par nya trummor så när han slår skriker mamma AJAJAJ! Väldigt roligt tycker Mario! Emil kan bara inte sluta titta, haha!

Nu såg jag att Emil kikar på något roligt på Tv så jag ska slå mig ner bredvid honom nu..

image61

lite bättre

ultraljudet igår gick bra. Vi blev framflyttade så BF är 25 November istället. Så där tjänade man in 1 vecka bara sådär :-)

Idag tror jag att det är lite bättre än sålänge iaf.. Illamående i morse men nu känns det bättre, kan bero på att jag suttit vid datan en stund men får hoppas det håller i sig. Vi får se helt enkelt..

Vet inte riktigt vad som händer idag, har inget planerat direkt.. Så får se.! Tjooo

image60

Äpple suger...

Jag som trodde äpple skulle vara bra jag, men jag spydde upp det förbannade äpplet igår. Antagligen blev det för surt i magen eftersom jag bara ätit vattenmelon och lite chips under hela dagen. Det här illamåendet är för jävligt, jag verkligen älskar mat men det kan jag inte äta nu liksom. Ikväll ska vi iaf försöka grilla Emil och jag. Mario ska med sin farmor och farfar på kalas hos Ingrid så vi får en lugn kväll för oss själva. Ja, hela dagen för oss själva också eftersom han e på dagis till kl 15 å på kalas sen kl 17... Inte mkt vi får se av våran lille Mario idag inte.

E fyller år på måndag, han önska sig smörgåstårta. Han är för go han. Men får se vad han får för något, om han får något alls ;-)

Snart dags för ultraljud, bara 1 timma kvar. Jag e såå spänd verkligen... Nästan lite överdrivet faktiskt...

Nej, nu får det vara slut på skrivandet.......... Tjooooheeeejj!!!!


Nervös inför ultraljudet

Om 1 timma kommer E hem :-) Jag känner mig lite ensam nu när jag varit hemma själv nästan hela dagen. När Mario kom hem från farmor och farfar vid 20 tiden så var han helt överlycklig att se mig. Bara satt å mös och kramade mig stenhårt och ett par blöta kyssar på både armar, kind, näsa och mun. Han är helt fantastiskt underbar vår lilla son!!! Han var så kärleksfull mot sin mor så! :-) Så vi passade på att ringa E till jobbet så Mario fick prata lite med sin far, Mario bara prata å prata och vägrade sluta prata så jag fick vara lite elak efter typ 5 minuter och ta luren från honom. Då blev det gap å skrik... Sen somnade han snällt på bara 10 min i våran säng..

Måste erkänna att jag är väldigt nervös inför ultraljudet imorgon, tänk om något är fel?! Jag blir nojjig för att dom ens ska kolla mig liksom. För jag menar om det bara var för att se om det är tvillingar tycker jag att dom likaväl kan ´vänta till v18, eller?! Fast jag kollar ju gärna, men jag e såååå nervös!!!!!

E följer iaf med imorgon, Mario är på dagis så vi får en hel dag för oss själva. Vi ska beställa våran resa imorgon också för nu har vi fått pengarna. Det har dragit ut lite på tiden. Men nu är jag lite nojjig över när man ska åka eftersom jag mår så himla illa så vet jag inte om jag vågar åka redan 18 maj. Ska man ta 1 vecka senare eller flera veckor senare. Shit, det är så svårt. Ska se vad Marianne tror imån om det hela.

Nu ska jag kika på tv och käka ännu ett äpple. Frukt e det bästa mot illamående men allra bäst är vattenmelon märkte jag idag. Köpte världens godaste vattenmelon på sparköp noltorp. Så imån ska be om skjuts dit och köpa en massa vattenmeloner så jag har något jag kan äta på!!!! Apelsin vore gott också...!

LÖN imån med :-) Min absoluta favorit dag!!!!

Tycker det är dåligt med kommentarer med tanke på hur många läsare som finns! Skriv en rad vettja :-)

Ultraljud imorgon...

Var hos läkaren kl 10, fick ta ett blodprov för att kolla något jag inte vet vad det var. Efter många om å men så fick jag ett recept på pimpervan, dom hjälper än så länge i alla fall men gud vad trött man blir av dom. Har precis sovit 1 timma så ska jag hämta Mario på dagis kl 15 å sen kommer hans farmor och hämtar honom så ska hon passa honom. Hon är helt underbar!

Min barnmorska Marianne ringde och frågade hur jag mådde och jag fick en tíd hos henne imorgon 11.30 för att göra ett ultraljud, Dom  misstänker tvillinggraviditet så därför vill dom kika å se så att allt är okej. Själv så hoppas jag faktiskt att det inte är tvillingar för det känns extra jobbigt och tufft. Men det är nog inte så svårt som man föreställer sig men endå. Det återstår att se imorgon, spännande! Kul i alla fall att få se den lilla skrutten...

Ska vara sjukskriven nu 1 vecka till att börja med, men bara det att jag inte får tag  på chefen. Han tyck inte vilja svara så jag skickade ett sms så jag hoppas han ringer upp annars får jag försöka lösa det här med mina tider själv under helgen, bara att det e så jobbigt eftersom jag mår illa. Men men, Låtta kanske hjälper mig lite.

Nu ska jag traska iväg och hämta lille Mario på dagis! Sen blir det till å sova igen. PussHejj

Lite piller, tack!!!

Idag ska jag till läkaren och fixa lite piller mot illamåendet, för jag klarar inte mera. Igår när jag pratade med Marianne så sa hon att jag inte skulle äta på 1-2 dygn utan bara dricka. Tro faan att jag inte klarade det, så efter 5 timmars hunger satt jag där med gaffeln i näven igen. Jag fick välja mellan svälta och bli inlagd, helt galet. Jag försökte svälta men det är inget för mig, haha! Så nu blir det Carema vårdcentral istället. Emils pappa kommer och hämtar oss och kör dit, tack snälla svärfar!!!

Jag & Låtta skulle tatuerat oss idag men hennes barn blev sjuka så hon var tvungen att vara hemma med dom så det blev inget. Såå himla typiskt, hon skulle ringa i eftermiddag så skulle vi få en ny tid. Mig gjorde det inte så mkt eftersom jag ändå inte bestämt mig ännu för vilken stil på texten. Är det någon som vet en fin stil????

Rent och skärt gnäll!

Idag har illamåendet varit lite bättre, i morse var det åt helvete då kände jag det redan kl 06 när Mario vaknade. Men Emil var snäll och gick upp med honom. Sen har det varit ganska så bra under dagen tills nu på eftermiddagen/kvällen. Jag känner att jag verkligen inte pallar mera, så imån ska jag gå upp kl 08 och ringa mvc och prata med dem för jag vill bara gräva ner mig just nu..

annars har dagen varit bra, har vart med Nese och Låtta på stan. Vi fikade och sen satt vi vid torget i solen en liten stund. Sen var det möte på jobbet 17-19 och sen hem å natta Mario som somnade på 10 minuter. Skönt det.

Så nu ska jag nog också gå å lägga mig, för jag e så trött så det är sjukt och mår så illa så jag vet inte vad längre. Kanske tycker jag gnäller men jag gnäller inte så mkt till folk ändå...  Bara Emil som får höra hela tiden, men han är så himla snäll så det finns inte. Han gör verkligen allt här hemma nu, tar hand om Mario varje morgon och allt. Helt underbar! Utan honom hade jag aldrig orkat detta. Så tack Emil för att du är som du är!!!! Det enda jag gör hemma är väl att laga mat eftersom Emil inte kan laga annat än pannkakor och det är ju inte så gött att äta 7 dagar i veckan..


NattiNatti!!!!

Lek & Bus Landet

Idag var vi och busade i 3 timmar, jag, Emil, Cornelia och Mario. Det var grymt kul fast jag var inte så aktiv, det var inte lätt att komma emellan på alla ställen när man har en mage som e uppblåst, så "Nikki" har väl fått sina smällar idag, haha!!!! Påvägen hem somnade Mario men vaknade igen så jag och Mario gick och la oss när vi kom hem och vi sov 1 timma innan jag skulle iväg och jobba. Man blir så trött, särskilt när Mario vaknar innan kl 7 varje morgon nuförtiden *suck*

Jag är helt  säker på att det är en tjej i magen, för jag mår så jävla illa vilket jag inte gjorde med Mario. Jag fick ju starkare tabletter av Christel, dom hjälpte första dagen typ. Men dom hjälper inget alls nu. Det är allra värst på kvällarna. Jag står faan inte ut snart. Ska ringa mvc och prata med dom för jag funkar inte som person när jag mår såhär... Det är precis som att ha konstant magsjuka fast man inte spyr.

En timma kvar på jobbet, det ska jag nog klara av tror jag. Måste hämta mammakläderna hos Låtta nu i veckan också för jag kan inte ha mina kläder längre å jag e liksom bara i v9. Jag kommer bli fetare än en laggårdsdörr ju...


Sommarvärme, underbart!!!

Det är sånna här dagar som är underbara! Äntligen är våren här :) Vi har varit ute boktavligen HELA dagen. Mario vaknade pigg som ett svin kl 07, vi var väl uppe vid 7.30.. Sen gick vi ut redan 09.20 för att ta en långpromenad hem till Emils mamma och pappa för att fika. Det tog nog 1 timma att gå dit. Sen har det varit massa folk där och vi fikade och barnen fick leka. Jag har blivit solbränd på kinderna :) Såå fint så!

Men gravid som jag är så vart jag illamående och trött så jag fick gå in och lägga mig på deras säng i typ 1 timma om inte mera. Sen när jag vaknade till liv så blev det grillad entrecote och potatisgratäng, kanon gott! Jag åt som en häst! *gnägg* *gnägg*

Vi åkte väl hemåt vid 18 tiden, när jag skulle natta Mario insåg vi att vi hade GLÖMT Marios snutte så jag och Mario (Emil är hos några vänner) fick åka tillbaka och hämta snutten igen. När han väl fick sin älskade snutte så somnade han med en gång i bilen så jag bar bara in honom och nu sover han. Och lär sova gott hela natten! Så nu har jag en kväll alldeles för mig själv. Känns väldigt skönt faktiskt. Vet bara inte vad jag ska göra, glömde ju köpa en synål så jag kan ju inte fortsätta namna kläderna så jag får väl titta på en rulle. Det lärt omodernt...

En dag som denna skulle man då verkligen inte vara gravid, det är just nu man vill öppna en kall öl och bara sitta och gotta sig i solen. Men det får bli nästa sommar det. Tänk vad vi kvinnor offrar oss för våra barn!!!! Vi är fantastiska, det kan ingen säga emot! ;-)

NoppSnopp, nu ska jag och mitt  illamående dra oss till soffan å sen sova.

Såhär mycket tid för mig själv har jag inte haft sen Mario föddes...

Nu när dagis drar igång på riktigt å han är där själv så har jag så himla mkt tid över. Det är hur skönt som helst verkligen. Inte för att jag har så mkt att göra här hemma men ändå. Jag måste hålla mig hemma eftersom det bara e andra dagen han är ensam på dagis. Sen blir det ju annorlunda. Dagispersonalen är jätte snälla verkligen, eftersom vi inte kommer upp i 25 timmar/vecka så får jag sätta upp honom även när jag är hemma ett par timmar och om jag skulle åka iväg en hel dag så kunde jag bara säga till å lämna honom där. Enligt andra så funkar ju inte dagis på det sättet så jag har nog haft en väldig tur...

Christel var här igår med tabletter mot illamående till mig, hon är en ängel :) När jag sa att postafen inte hjälper så tyckte hon (BM) att jag kunde stå ut för det visste hon att jag kunde. Varför gör alltid läkare så mot mig? Alla andra bara gnäller så får dom som dom vill liksom. Kanske e de som Emil säger att jag är för mesig när jag säger hur jag mår. Plus att jag e en jävel på att kämpa å stå ut med jobbiga saker men ändå... Jag mår dåligt som det är så att få något mot illamåendet gör ju att jag inte blir allför deppig också. För man blir ju deppig när allt är jobbigt liksom.

Idag ska vi boka resan antagligen, sen ska det göras pass också. Men det får bli den 25:e då vi har pengar för det blir rätt dyrt med 3 pass för ingen av oss har något.

Mitt öga e svullet IGEN, fast nu e det andra ögat istället. Undra vad faan det e för något. Jag smetade på lite salva jag fick förra gången så får väl se.

Ska försöka låna en bil i helgen och hämta mammakläderna hos Låtta också å köra bort leksakerna och grejer till Elia...

Tatuera sig på torsdag å jag har fortfarande inte bestämt mig alls för vilken stil jag ska ha. Faan vad svårt det är... Får be Låtta sitta och hjälpa mig. Jag vill liksom att det ska vara mjukt och inte hårt. Mario är en mjukis så hård stil känns fel... Ehh, jobbigt!!! Jag vet iaf vart jag ska ha den. På handleden så jag täcker över mina ärr så då blir det vänster arm. Så slipper man dom fula ärren!

I helgen vet jag inte vad som händer, vill hitta på något kul. Lek och bus landet hade varit jävligt roligt innan jag blir alltför gravid för då kan jag inte springa och leka. Fast då borde man ju ta med sig Cornelia & Theo så man kan med och leka i den stora liksom för själv kan jag ju inte med å springa direkt. För er som inte varit där ta med en unge och lek som faan. Såå jävla kul!!!!  Men vi får väl se vad vi hittar på för något! Får ju kolla med Emil vad han vill göra, han kanske ska jobba. Det vet man aldrig.! Min lilla jobbnarkoman ;) Men vi får ju mer pengar så det är okej ändå, hiihii!!!

Nej, jag ska försöka stääda här lite så det är rent i helgen, Faaan vad tråkigt!!! Men ett måste! Tyvärr!!!

Full med kärlek: Jag älskar er min fina familj, mina syskon och vänner!!!!



 


Låååångtråkigt!!!!!!!

Oj, där blev man sur Johan-Emil. Ditt humör är värre än mitt ibland.. Du glömde glassen din lilla skitunge? ;) Vad bjöd du på då?

3 timmar kvar på jobbet, det ska bli skönt attt detta är sista dagen jag jobbar 11-21 eftersom schemat ändras v18. För jag orkar faan inte jobba såhär länge, inte när jag e gravid i alla fall. Annars gick det ju bra.. Det är ensamt och tråkigt på jobbet, nästan inga kunder och inget att göra i butiken. Å sen när man väl ska hem så ska man behöva hämta cykeln på biblioteket innan också, jag vet att det inte är långt men det känns som värsta omvägen på typ 3 mil. Kan inte denna tröttheten bara avta så man kan bli normal igen..

Psykologen sa att humöret berodde mkt på att jag slutat med medicinen, så förhoppningsvis slipper jag vara så irriterad att jag inte ens kan sova på kvällarna.. Hon visste bara inte hur lång tid det skulle ta, sen e det ju hormonerna också..

Imån kanske vi beställer resan, det blir väl antagligen så. Vi tror vi ordnat pengarna i alla fall, eller Emil var typ helt säker så..

Nej, nu ska jag ta mig en cigg å ringa nån trevlig, vem nu det ska vara eftersom jag pratat med alla idag. Låtta, Nese, Malin, Emme, Mamma, Emil. Ja verkligen alla har jag pratat med idag. Kanske ska ringa å kolla med  Ulle hur hon mår.

Tjoooflöjt!!!!

Idag ska jag sno en cykel...

...typ i alla fall. Hittade en cykel i vägkanten i morse när jag var påväg till psykologen. Antar att den inte ligger där för att någon som äger den slängt den där så jag snor den till jobbet så jag slipper gå :-) Sen kan jag ju lämna den hos polisen vid senare tillfälle.

Mario är på dagis själv för första gången idag, Emil sa att han hade varit jätte ledsen när han gick men dom borde ju ha ringt om det inte hade släppt så jag antar att han mår bra. Sen kommer mamma och hämtar Mario klockan 11 eftersom jag ska iväg till jobbet här snart. Ska bara vänta på att potatisen ska bli färdig så jag får med mig lite potatismos och kassler till jobbet. Sen ska mormor (min mormor) ha Mario från kl 13 så kl 14 ska hon gå med honom på Bulleribus för Emil kunde inte sluta 15 miinuter tidigare för att hinna gå dit sista gången med Mario. Bra att mormor gjorde det iaf.

Faan jag jobbar till kl 21 idag, undra om jag orkar det så trött som jag är nu för tiden. Men det går nog bra..

Nu måste jag sminka mig.. Tjooheeej!!!!


Absolut ingen aning

Grattis min underbara syster på din 26-årsdag! Vi älskar dej!!!!!



Då sitter man här, svullen och fet. Tänkt på det att faan vad tjock jag är, alltså innan jag blev gravid så gick jag upp en del i vikt. typ 5 kilo. Och jag hade verkligen tänkt att banta ner dom, men nu går ju inte det, CÓch jag är livrädd att jag blir fet som stryk efter denna graviditeten, jag menar jag gick upp 25 kilo med Mario. Visst jag gick ner allt tills jag började med min medicin men ändå.

Denna graviditeten ska jag TÄNKA på vad jag äter, ska försöka äta mer nyttigt för med Mario åt jag bara chips, kakor och choklad hela tiden. Nu ska jag käka mer frukt och sånt istället. OM jag klarar det, inte så lätt att motstå något man är sugen på när man e gravid. Men chipsen måste ut ur mitt liv. Nog om detta!!!

Idag är den där hemska dagen för Mario. Då snutten tvättas!!!
Det är ett rent helvete verkligen,  så han har vägrat sova nu på morgonen tills jag gav upp å gav honom sin genomblöta snutte. Då blev han lugn och har inte sagt ett knyst från balkongen, så jag ska smyga mig ut och hänga den på tork när han har somnat till.. Tänk vad medvetna dom är alltså, han får ju en annan snutte men den duger absolut inte. Så till bebisen i magen ska vi köpa 2 likadana snuttefiltar å se om det hjälper så man iaf kan tvätta dom lite oftare.


Idag händer följande;

  • Lunch, jag & Mario. (När han vaknat)
  • Ínskolning på dagis 13-15
  • Till Låtta och gratta henne.
  • Jobba ikväll
  • Lägga sig i tid!!!!

Det blir min/vår dag det! Bye, Bye!


Hormoner till max

JObbade igårkväll, kan säga att det är grymt mkt att göra på helgerna nuförtiden.. Sen ringde det en skummis till jobbet och frågade efter Sanna, när jag sa hon var ledig frågade han efter Charlotte. Han lät som värsta pervot och sluta inte prata så jag fick typ bara slänga på i örat. haha. Hoppas det var ett sep nu så det inte var nån seriös person för jag var nog inte trevlig...

Ohh, jävlar vad mina hormoner börjat sätta igång. Jag skämtar inte, ALLT irriterar mig. Igår var det riktigt nära att jag skällde ut en kund för han var ett sånt jävla svin mot sin flickvän. Plus att han typ begärde att HON skulle betala filmen. Är man så sepe kan man väl iaf betala filmen... En sån jävel vill man bara kastrera. Men jag höll mig å sa inget, bara blängde lite på honom..
Jag är inte personen som säger ifrån till folk jag inte känner annars men när jag e gravid då kan jag minsann göra det. 

Jag har INGET tålamod överhuvudtaget och i princip allt som sägs från nån annan än mig är fel.. Varför liksom?! Kan det inte bara sluta va såhär? Jag pallar inte 9 månader av detta humöret. Jag minns inte hur länge jag hade det sist...


175338-59 Supersöta Mario!!!!

MAGSJUKA, IGEN!!!!

Jag blir faan galen, nu har vi magsjuka igen. Jag och Emil har sprungit omvartannat HELA natten för att spy.. Mario sov iaf hela natten så man slapp ta hand om honom iallafall för det hade vi aldrig orkat. Vi har nog aldrig mått såhär dåligt..

Emils mamma kom å hämtade Mario först kl 14 och hon var så snäll att han sover där inatt. Men till klockan 14 var ett helvete att ens orka med honom, inte det lättaste mellan spyorna liksom.. Jag har sovit HELA dagen idag så jag hoppas jag kan somna nu inatt.. Men det tror jag för jag e grymt trött.. Har varit uppe nu i snart 2 timmar så jag måste nog sova nu...

Det var liksom bara exakt 1 månad sen vi hade magsjuka sist! Om jag inte minns fel.. GoNatt!!!!

Jävla skitdag rakt igenom

Äntligen är denna dagen snart förbi, det har varit en deppdag rakt igenom och allt har bara varit jobbigt osv. Måste erkänna att jag saknar medicinen, mådde så himla mkt bättre med den. Men läkaren sa att det alltid finns en risk med att käka tabletter under grav. så det känns ändå absolut inte aktuellt. Jag mår helldre kass i 9 månader och får en frisk unge. Men visst är det jobbigt att vara gravid, det minns jag nu...

Mario sover, han somnade så snäll fast han skulle somna PÅ mig och andas mig i örat så jag låg där och fnittra och försökte hålla mig från att gapskratta. Jag HATAR när nån andas mig i örat! Men jag ville inte reta upp honom eftersom han var så snäll så jag stod ut. En sån mor :)

Men jag blev då allt påmind om hur det är att vara gravid minsann, när jag la mig ner i sängen värkte bäckenet som in i helvete. Jag är 100 säker på att jag kommer att få foglossning IGEN och säkert mkt tidigare än förra. Jag är liksom i v7 och det värker redan som as.... Är så jävla rädd att det ska bli som sist,  för då låg jag bara dom 2 månaderna innan förlossningen...

Är lite sugen på att kolla könet faktiskt, detta är ju andra barnet så det är inte riktigt samma sak. Men så känner jag just nu, om 1 månad har jag nog ändrat mig igen... Men det hade varit praktiskt att veta så man vet om man behöver köpa mkt nya kläder eller typ inget alls!

Nu ska jag hänga upp tvätten och sen kolla på film "den man älskar" och dricka massa med COLA!!!


Mario har hjärnskakning

Idag har vi varit på akuten med Mario, han sprang in i bordskanten igårkväll (ca 18.00)  och sen trillade han rakt bakåt och slog huvudet i golvet. Han skrek och jag tröstade honom som vanligt, efter det blev han extremt klängig. När jag skulle natta honom skrek han som om han höll på att dö typ. Jag kopplade ju inte att det hade med fallet att göra då han brukar vara svår på kvällarna. Sen somnade han i vagnen på balkongen med vaknade kl 03.30 och spydde som faan. Då ringde vi sjukvårdsupplysningen och dom tyckte inte att vi skulle åka in om han var "me" vilket han var eftersom vi duscha och så. Men om han blev hängig så skulle vi höra av oss, så vi gjorde som vanligt på morgonen, gick till stan å sen till dagis för inskolning och då var han väldigt slö, han låg ner och lekte och trillade hela tiden. Så jag ringde sjukvårdsuppslysningen igen och fick mig en rejäl utskällning för att vi inte åkt in inatt.. Hur faan ska jag veta det? Hon rekommenderade att gå å lägga oss igen... Ledsen å förbannad vart jag.. Vi åkte iaf till Borås där dom kollade så han inte blödde i öronen och grejer. Doktorn var kanon bra och undersökte Mario noggrannt.. Så han hade fått en hjärnskakning, tur att det bara var det. Älskade lille Mario!

Var bara tvungen att skriva av mig lite av händelsen kände jag...

Jag är i vecka 7 nu :-) 5 veckor kvar tills man har gått över "riskveckorna"

Vecka 7 - 8 apr - 14 apr 2008
Kroppen: Man kan känna sig illamående pga hormonerna och ha lite molnande värk
i underlivet, vilket är helt normalt. Sömnen kan rubbas, ofta beroende på att man måste man gå upp för att kissa.

Embryot: Embryot är nu 1 cm, handled och fingrar skapas. Händer och fötter kan
urskiljas som små paddlar. Ansiktet börjar ta form och ögonen kan ses som små fördjupningar. Inne i huvudet finns det något som liknar blåsor, det ska bli hjärnan senare.


Vi ska åka till Turkiet :)

Antagligen den 18 Maj, vi var och kollade på Allresor idag. Vi tänkte ta allinclusive, lättast med Mario och behagligt för mig som är på tjocken :-) Resan kommer gå på 13,000, ganska bra pris ändå eftersom all mat är inräknad. Så imån ska jag till mormor och ordna med pengar, är typ helt säker på att vi får låna eftersom hon får en stor del redan innan midsommar,,, Vi kände att vi behövde komma iväg innan nästa barn kommer.

Nej nu ska jag käka lite gott,,, å sen sova.. Natti!!!!

Mario

Var bara tvungen att lägga upp en bild på min lilla krulltott :-)

175338-58

Illamående, trötthet och allmänt nere

Ja, så är det... Graviditeten ställer till det en del, man blir så TRÖTT och illamående och jävligt irriterad. Att jag slutat med mn medicin har gjort mig låg,  väldigt låg och negativ. Jag brukar inte vara negativ. Men imån ska jag till läkaren och prata om annan medicin som jag kan ta under graviditeten och amningen iaf. Jag hoppas den hjälper mig så som efexor gjort för jag pallar inte att var olycklig längre... För jag känner mig som världens olyckligaste, jag måste ta mig upp innan jag faller för långt ner..
Jag vill liksom inte att allt det jag kämpat med i över 8 månader ska ha varit helt i onödan. Så hoppas nya medicinen hjälper mig...

Mario har varit på inskolning i 2 dagar nu, det har gått kanon bra. Första dagen var han lite blyg men idag inget alls sa Emil. Så ska bli kul å se hur han är imorgon :-)

Neeh, jag har verkligen inget att skriva å jag tycker att min blogg är fruktansvärt ful dessutom. Emme har fått en riktigt fin blogg hon. Jag ska nog med fixa mig en mer personlig blogg... Men inte just nu!

GoNatt!

Första dagen på dagis idag...

Åhh, vad jobbigt det är att hitta en tatuering som man blir 100% nöjd med. Jag vet vart jag vill ha den iaf, eller jag tror det iaf. Nästan helt säker... Men stilen är jag verkligen helt vilsen, jag vill skriva själv så kan hon ordna med det finstilta bara. Så jag ska nog ner till stan sen å köpa några bra ´pennor på bokhandeln så ska jag skissa ikväll..

Kl 11 ska jag iväg med Mario till dagis, första dagen idag. Hoppas han kommer att trivas. Men det tror jag ´faktiskt han kommer. Han är ju social och inte så värst blyg så det kommer  nog att gå bra. Nu ligger han och sover på balkongen å samlar krafter.

Ska passa Elia också, han kommer  kl 11 så Emil får ha honom medans vi e på dagiset. Sen ska vi väl ner till stan en sväng. Jag ska träffa Bullen och Benny!

Nej nu ¨måste jag sminka mig och hitta kläder att ha på! Tjooo

Kalas å jobb

Ja, nu står man här. Mår illa som ett as som vanligt. Postafen som jag äter hjälper ett par timmar en viss del men inte mer än så. Faan vad jobbigt det är. Igår var grymt mkt att göra så jag satt inte en stund på 5 timmar. Vi måste verkligen börja vara 2 st nu på helgerna för annars funkar det inte.

Har varit på kalas hos Emme idag, var trevligt! Jag och Mario fick komma när alla hennes släktingar var där, vi var inte bjudna när hennes andra vänner skulle komma. Haha, där ser man! :-) Men hoppas du blev nöjd med alla presenter. Kul att du kan göra iordning håret nu igen :-)

Var hos Nese en stund innan vi var hos Emme, kul å se henne igen. Var ett tag sedan, hon ska antagligen flytta till 'Borås för Ömer har fått fastjobb där :-(.. Fatta vad tråkigt.... Kul att Ömer fått jobb men Borås liksom, finns det någon tråkigare stad? Tur iaf att det är ganska ok nära så man kan ses ändå!

Nej, nu ska jag ta mig ett bloss. (Ja jag vet, jag är en sån där dålig mamma som röker) Men jag vet att jag kommer sluta innan barnet är fött. Med Mario slutade jag ju i v35 så jag har tid på mig. Usch vad jag har dåligt samvete!!!!

Å hungrig e jag!

BYE!!!!

Tre ska bli fyra - Ja e på smällen ;-)

                   175338-57

Ja, då var det dags igen. Ännu en decemberunge ligger i magen på mig och gottar sig. Vad är det med oss och decemberungar? Är det så att vi bara "hmm, kn*llar" just i mars månad? Det är nog som far min säger att Emil får vårkänslor, haha!

Jag är bara i vecka 6 (5+2) så det är väldigt tidigt än. Vi är verkligen överlyckliga här hemma. Och tänk att Mario ska bli storebror, coolt! Hoppas han blir snäll bara. Jag är väldigt orolig över missfall, lite jobbigt orolig för det går liksom överstyr ibland. Emil sa att jag var sån när Mario låg i magen också så..

Nej nu ska jag till psykologen, sen kl 11 ska jag och Emil till banken och kolla hur mkt vi får ta lån på eftersom vi vill köpa hus. Sen blir det till ¨å jobba 12-21... Fullt upp med andra ord! Håll tummarna att vi får ta ett bautalån nu, hihi...