Fredag utan tacos

så fick det bli idag.

Idag har vi köpt lite nya leksaker till Mario, verkar som han gillar dom. Men han blir ju så arg så fort.. Knas unge ;-)

Sen var vi på videomix och tog en kaffe med LåttaPåtta, tänkte igår att jag kanske skulle jobbat lite idag och lärt mig lite mera men Mario sov så dåligt inatt så jag hade nog inte lärt mig ett piss så skippade det. Får ta det en annan gång helt enkelt.. 

Sen var jag & Mario uppe hos mamma & pappa och åt middag, AS GOTT kött verkligen. Har inte ätit kött på hur länge som helst heller så... Kul att träffa mor & far lite också, det är ju inte så ofta man umgås så det är alltid kul när det väl sker.

Mario är så himla mammig just nu, på kvällarna är det bara jag som passar. Det är lite jobbigt faktiskt men det går väl över. Och jag klarar inte av när han skriker så då håller jag honom hellre själv, annars kanske jag också börjar lipa. vem vet... 

Emil hjälper Gunnar & Ingrid med flytten nu ikväll... å det går inget bra på TV å Mario sover så jag har TRÅKIGT,,, Men då har vi ju spelen på bamse.net som är  grymt roliga :-)

 

Mario älskade lilla Mario

Mario älskar gröt, han äter massor. Han älskar faktiskt all mat förutom potatis så det ska han få slippa. Han är såå söt när han äter, gapar stort med sin lilla mun :-)

Idag har vi varit och träffat Malin och Oliwer, mycket trevligt och kul för Mario också.

Mario gapskrattar när man kittlar honom å han låter för härlig.. Älskade pojk du gör mig lyckligast på jorden!!!!!

Han sitter även jätte bra utan stöd nu, han är riktigt grym vår lilla prins...


           


Smakisar

Påsken var trevlig fastän jag inte riktigt förstår mig på varför man firar påsk. Jag fick inte klä ut Mario till påskgubbe för Emil, han tyckte att Mario var för liten och det har han ju iofs rätt i. Men det hade varit kul... Vi var hemma hos min mormor på påskafton. 
I år var vi bara jag, Emil, Mario, Charlotte, mamma, pappa, mormor & morfar å sen kom Daniel en stund senare. Ulle å dom var magsjuka, stackars lilla Theo var jätte sjuk fick åka till akuten i borås å grejer, men nu var han bättre igen som tur är...

Igår var Charlotte & jag i Jönköping i en stor, eller iaf ganska stor barnbutik. Jag kollade lite på sulky till Mario. Hittade en bra men vet inte om vi ska vänta med det kanske. Charlotte kollade lite vagnar, hon börjar bli fet föressten. Kan kalla henne för fläsket istället för mig snart...  Jag har 5 förbannade svåra kilon kvar!
Men iaf,
jag köpte en bodysuit till Mario och ett par helsköna byxor :-)

Mario har börjar smaka  på mat nu, potatis var BLÄ!!! gröt var OK men det godaste var ändå aprikospurè. Idag fick han gröt med sån purè på, han fick nog i sig lite för mkt för han har spytt så himla mkt efter det. Den lilla stackaren.

Nu ligger han å sover å jag ska la springa ner med tvätten till källaren innan han vaknar igen.... 

♥ Mario 4 månader imorgon ♥


   

Mamma pussar på mig :-)


Allergi av nått slag

Mario har sovit kasst i 2 nätter nu, han har ätit nästan 1 gång/timmen så jag är ganska så trött å seg, men överlever...

Igår var vi i stan och fikade med Marios farmor, farfar, moster Maria och den andra bonusmostern Maria2. Det var mysigt. Sen gick Maria1 å Maria2 en promenad med Mario men kom efter inte alls lång tid å lämna honom igen för han hade skitit på sig..
Sen Mario börja med laktulos så skiter han hela tiden, för våran del var det bättre innan då han bara sket max 1gång/vecka men Mario har det bättre nu när han skiter jämt å mkt....

Mario fick svullna ögon och utslag runt ögonen och på kroppen igår så vi var tvugna att åka  till akuten och kolla honom. Det var allergi av antingen pollen eller parfym så vi gissar på pollen eftersom Emil är allergisk, stackars lilla Mario. Men vi fick recept på mediciner som vi fick åka till göteborg och hämta för att skitalingsås inte har ett öppet apotek.... Idag är Mario bättre iaf...

Nu ligger vår söta underbara lilla grabb i sin säng och sover å vi ska väl sätta igång å tvätta å lite annat senare. Städa balkongen ska iaf göras så vi kan sitta där o njuta av värmen framöver    :-)

Mor & far ska hälsa på Dennis idag så dom skulle kolla ifall han hade fått med sig mina jeans å har han inte det så är det nån JÄVEL som har stulit dom...

Kollade precis på ett avsnitt av "Welcome to Sweden" det var riktigt bra... Grymt kul... 

Mario satt själv i morse, han är så redig vår lille Mario...


           
                                          
Farmor, jag, M1 & M2 på Ekstedts         Jag med mina svullna ögon             Här sitter jag själv för första gången