Tisdag | 2007- 07 -31 | Snarka mindre, Tack!

Inatt har jag inte sovit speciellt bra, jag har nämligen en pojkvän som har börjat snarka som in i helvete, högt som faan. Han har aldrig tidigare snarkat utan började med detta för någon vecka sedan. Jag blir galen, det spelar ingen roll om man vänder på han eller stoppar ännu en kudde under huvudet. Han vrålsnarkar ändå! Haha, min underbara lilla Emil! Han är för go´ han!

Sen vaknade jag nu för ett tag sen av att jag har sån jävla foglossning, ja precis, det jag hade under  graviditeten. Har ju haft lite problem till och från men det har vart bra ett tag men nu kom det tillbaka som in i helvete efter att jag målade igår. Tror det blev när jag rollade väggen, jag spände bäckenet å det på ett konstigt sätt så jag får nog ta det lungt med bärandet framöver och uppsöka läkare för dessa besvär, formellt det lät.

Jag & Emil (mestadels jag) gjorde ett spel igår :-) Jag är sååå himla nöjd med designen, tycker att jag gjort det så fint. Målat med mina pennor jag fick av pappa häromdagen, hehe... Det blev faktiskt jätte fint. Tänkte måla och skriva en liten bok till Mario, om jag inte ångrar mig, det vet man ju aldrig. Men det vore kul att ge honom en egengjord. Det uppskattar han säkert när han blir äldre :-)

Idag ska antagligen jag & Charlotte till IKEA och inhandla lite till fikarummet på videomix. Charlottes kompis kanske skulle följa med också, jag glömmer alltid av hennes namn.. Pappa ska hjälpa Låtta å putsa fönstrena först bara innan vi åker.

Gud vad Mario är söt vekligen och vilken härlig personlighet han har, glad verkligen jämt. Det har han fått från Emil helt klart. Shit, JAG ÄLSKAR MINA GRABBAR OBESKRIVLIGT MYCKET!


Sen känner jag för att slänga in lite rader om min kära syster; Charlotte såklart. Hon är verkligen en underbar människa och vi har kul ihop, jätte kul. I alla fall jag :-) Jag kan prata om allt med henne och hon lyssnar alltid och ställer alltid upp vad det än är. Och hon är ärlig och rak, det uppskattar jag. En sån syster som jag har skulle alla ha! Älskar dig Charlotte! OCh kom ihåg att jag finns här för dig också syrran!


Söndag | 2007-07-29 | Dåligt väder, som vanligt.

Jaha, då var denna helgen över, ifredags satt jag & Emil ute på balkongen och tog några drinkar, Emil öl då men. Det var riktigt mysigt, som vanligt! Igår jobbade jag hela dagen så jag var grymt trött när jag kom hem. Men Nese kom hit en stund å efter det kollade jag & Emil på "Linas kvällsbok" den var faktiskt riktigt bra. Så se den ni som inte redan sett den.

Idag har jag & Mario vart uppe hos pappa och kollat in hans nya lampor i hallen, jätte fina. Sen var vi på sparköp och pappa bjöd på allt jag handlade fast jag sa emot. Men tack snälla far för det!!! Underbar är vad du är!!! Sen har jag gjort katrinplommon purè til Mario och nu deckade han. Emil slutar jobbet kl 15 idag så vi ska käka mat vid 15.30, pappa kommer hit också. Stuvademakaroner och köttbullar, mumsigt värre!!! Sen ikväll ska jag jobba 18-22.. Imån ska jag också jobba, eller jag ska måla om lite i fikarummet på videomix, det är så fult och otrevligt där. Fattar inte hur Låtta stått ut och käkat lunch så i alla år, värsta ofräscht!!!

Men iaf, hade inte så mkt att skriva ändå idag. Mår ganska ok faktiskt. Helgen har varit bra. I veckan får vi se vad som händer mer än jobba imån + torsdag. KAnske blir nått mera. Får se, får se! Får la börja med maten alldeles strax också.

Älskar mina grabbar allra mest!! Ni är guld värda, och tack snälla Emil för dom fina rosorna jag fick igår :-)

En morgon utan ångest, mirakel :-)

Jag har ingen ångest idag, fatta att jag är lycklig :-) Skönt att slippa vakna med det, första gången på över 1 vecka eller ännu mera, minns inte ens. Blir så glad när det är såhär :-)

Då var det fredag redan, veckorna bara rusar förbi. Det ösregnade ju alldeles nyss å när vi kom ur duschen jag & Mario så skiner solen lite smått bakom alla mörka moln. konstigt väder vi har denna sommaren. Jag hade sett fram emot en helregnig dag med god mat och gott tilltugg till en bra film ikväll. Så för min del får det gärna regna lite ikväll :-)

Kl 13 ska jag upp till öppenvårdsmottagningen långt uppåt helvete, ja precis dit vi ska flytta sen. Men jag ska fjäska lite med far min så jag får låna bilen och kolla om han kan vara barnvakt tills Emil kommer hem vid 13.45 kanske.

Köpte lite kläder igår, inga byxor då förståss eftersom ja, som sagt, RÖVEN! Men idag när jag ställde mig på vågen så stod den på 63kg. Så 2kg har jag lyckats gå ner genom att göra vad?! promenera kanske, jobba?! Ingen aning men lycklig blev jag. Om jag bara kunde gå ner 3kg till, helst 5 men 3 är ok.. Ehh, jag duger som jag är. Det tycker iaf Emil. Ärligt så bryr jag mig inte så mkt men man kan ju önska vad man vill väga iaf..

Skulle behöva städa här hemma också, jag har plockat iordning lite nu på morgonen men kanju inte dammsuga eftersom lilleman sover å när han är vaken blir han rädd för dammsugaren så det blir inget med det förens Emil kommer hem. Så nån kan sitta med Mario.

Annars ska jag bara jobba i helgen, Emil och Mario ska på Jennifers kalas på lördag. å jag kan ju inte följa med. Men dom får nog kul utan mig såklart!

Kanske ska kolla på tapeter till nya lägenheten idag, om vi orkar sen vill säga..

Blondin eller brunett? Och skrikiga ungar ;-)

Dagen började kasst, mådde jätte dåligt verkligen. Men jag tog min medicin idag, tror jag ska börja med den igen. Faan vad velig jag är. Det är ju inte bra att ta den ena dan å skita i den andra dan, jag måste stå ut tills den verkligen börjar verka, men det är jobbigt. Man vill ju se en förändring med en gång.

Sen var jag nere på stan med Emme en snabbis, skulle kolla efter byxor. Men någon vid namn Lizette har ett arsle som är stort som ett hus, ett radhus t.o.m. Så det blev inga idag, ska kolla vidare en annan gång. Men jag kanske vill färga håret istället för pengarna. Funderar på det faktiskt. Vill ha mörkt hår med slingor i istället för blondt. Tror det passar bättre.. Vad tror ni andra?! (kommentera!!)

Nese var på UL idag och hennes lilla bebis lever, fatta att jag blev glad för hennes skull. Så i Febuari ska hon få en liten bebis. Började nästan gråta när jag fick höra att bebisen mådde bra. Det förtjänar dom efter allt dom gått igenom.. Älskade vän, snart är du mamma som du så länge velat!!!

Jag & Mario var även en stund hos Malin & Oliwer, Mario är rädd för Oliwer och storlipar så fort han "pratar" och då börjar Oliwer att vråla för att Mario vrålar. Sicka grabbar vi har.. Dom leker så bra ihop ;-) Kanske bara vi som önska att dom lekte bra ihop.. När dom blir äldre så slåss dom säkert. Oliwer är så tuff och Mario är en liten mes. Ser så ut, Mario bara flinar åså och Oliwer är kaxig och tyken :-) haha... Dom är underbara bägge två!!!!

Imorgon kommer Charlotte hit och hämtar Mario kl 7, så att jag får sova ut. Hon är alldeles för snäll min fina, vackra syster! Så jag hoppas jag sover till 10 eller 11 iaf. Sen kl 13 ska jag och Mario till Malena & Hannes på stockslycke och fika med dom lite. Får hoppas Hannes & Mario leker bättre ihop så Mario inte blir rädd för honom också. hehe. Sen ska jag jobba på kvällen, det är verkligen skönt och roligt att jobba. Trodde aldrig man skulle tycka det var kul att jobba men på videomix är det faktiskt kul. Verkligen skilnad mot att jobba med mestadels otacksamma, gnälliga gamlingar på noltorpsgården. Men jag är väl tvungen att fortsätta jobba där också sen, tyvärr.

Känner att jag mår lite bättre nu mot vad jag gjorde imorse iaf. Ska väl lägga mig framför tvn och kolla lite. Emil slutar inte förens kl 21 så jag ska väl bara vänta på honom :-)

Nya bättre rutiner, förändrar det livet och mitt mående?

Nu har jag bestämt mig, jag ska försöka få orken tillbaka. Genom att äta bra mat och försöka träna lite pilates på morgonen och gå långa promenader. Då är jag iaf på rätt väg när det gäller det fysiska å får orken tillbaka på det sättet. Sen ska jag gå igenom det psykiska också, Emil ringde öppenvårdsmottagningen såjag fick en tid där på fredag. Nu ska jag minsann bli frisk från all jävla depression som spökat hos mig i flera år. Om inte annat får jag vara gravid hela livet för då mådde jag ändå bra. Men då får jag ju alldeles för många barn, haha...!

Inatt sov jag jätte dåligt, så efter att jag vart på stan med Låtta å mor å gått så mådde jag jätte dåligt när jag kom hem. Helt kallsvettig och darrade så jag knappt kunde mata Mario. Men när Emil kom så gick jag och la mig en stund sen blev jag lite piggare igen men nu är jag sådär kallsvettig igen så jag ska nog lägga mig framför tvn å sen sova.. Hoppas jag får sova inatt iaf, tror jag ska få sova ut imorgon också för Emil börjar inte förens kl 12 :-) Emil har börjat göra armhävningar varje dag, 100st. Fast inte på en å samma gång. Han är dukig han, min emil!

Blev även 1000kr rikare idag, kändes inte riktigt som jag förtjänade lika mkt som dom andra på videomix eftersom jag inte jobbat lika länge. Men jag tackade ju såklart och tog emot :-)

GoNatt gott folk!!!!!

Du äckliga värdelösa människa, du är tillbaka. För alltid?!

Faan vad irriterad jag blir, förut mådde jag bra. under graviditeten och sen när jag ammade å allt. jag har liksom mått helt ok under hela den tiden. Så händer detta med mamma o pappa så är JAG tillbaka där jag alltid var förut. Ständigt jävla orkeslös och deppig like hell.. Faan vad ledsen jag är över det, jag trodde verkligen att det aldrig skulle komma tillbaka, den där värdelöshets känslan trodde jag var borta för evigt, men faan va fel man kan ha.. Så nu har vi mig här igen, den olyckliga, fula, äckliga, värdelösa, tråkiga och allmänt störda Lizette!!!! Fuck Life"!!!!

Mario gnäller 24 timmar om dygnet, det har han gjort iaf dom senaste 5 dagarna. Jag blir helt knäckt, han kan inte somna själv eller nått. Man ska ligga bredvid honom å är han vaken ska man hålla i honom hela tiden. Jag är helt slut, önska det var jag som jobbade å Emil som var hemma med lilleman just nu.. Å detta skit vädret, vad ska det vara bra för? Å vad ska man hitta på då?

Ska jobba ikväll iaf, känns rätt så skönt, då slipper jag Mario gnäll å skrik på kvällen iaf.. :-) Han är underbar men sååå jobbig just nu...

Har så förbannat ont i min nacke, vet inte alls varför men den har värkt så mkt det senaste. å trött harjag vart som aldrig förr. Ja, just nu känns allt väldigt tråkigt.. Slutade med medicinen igår också, jagblir så trött av den så det är inte värt att käka den..



Men jag längtar tills vi flyttar (Kanske det löser alla problem?), då har vi massa roligt att greja med och det ska bli så kul att äntligen få något eget som vi vet att vi får bo resten av livet om vi skulle vilja.. Här har det liksom hela tiden varit press på oss att hitta en ny lägenhet men nu känns iaf det mkt bättre. Ska bli as kul å kolla på tapeter å andra inredningsgrejer å Charlotte ska få hjälpa mig med gardiner å sånna saker, det är hon bra på så. Tror det kommer bli as bra. Nog snart dags för oss att börja rensa i källaren å så.

Har värk i käken också, allt är bara så feel idag.. Mario somnade nu iaf, jag la bara ner han i sängen å där fick han skrika lite. å nu sover han.. Lugn å ro :-)

Dykt i havet :-)

Igår var vi ju på Nordens Ark, inte det roligaste stället. Man såg inte allt för många djur men några blev det iaf. Borås djurpark är bättre. Men det var mysigt att vara med pappa och Dennis iaf.

Efter vi vart där så åkte vi hem till Dennis där vi fick dyka, pappa tänkte inte gjort det först men ångrade sig efter en stund. Det var skit kul och grymt häftigt. Skulle lätt vilja göra om det, tusen ggr om.. Var bara nere på 6.6 meter, men det är inte illa det...
Pappa fick panik och kramp i foten, haha. så han vart lite sur att jag var bättre än honom.. hehe.. Tr¨åkigt att vattnet var så grumligt bara men lite fisk fick vi iaf se. Hade en jätte bra dag igår iaf å jag tror att pappa mådde lite bättre, för en stund iaf.

       
Nordens Ark                           Jag tar på mig dykarutrustningen              Här har jag dykt          


     Pappa

Nordens Ark

Imorgon ska jag, Mario och pappa till Nordens Ark. Vi kanske ska hämta upp Dennis också om han får följa med för personalen :-) Ska bli jätte mysigt iaf. Jag har gjort pastasallad att ta med också.

Nu ska jag ut å röka med Emil.... Min lilla pussgurka, vi har en hemlig grej på G föressten.. :-)

Kramhej!!!!

Slottsskogen

Igår var vi i slottsskogen med Christel, Peter och Jennifer. Det var riktigt trebvligt fastän det regnade lite granna emellanåt. Hade med oss fika och lite sådär. Och Mario tyckte såklart att det var super mysigt att åka omkring där.

Idag jobbar Emil 7-12, det ska han göra varje söndag för att vi ska kunna spara ihop lite pengar så vi kan köpa lite grejer och tapeter tills vi flyttar 1 Oktober. Än sålänge har vi 4000:- som vi sparat. :-)  Ska bli så jävla kul att äntligen få någonting eget som vi kan göra vad vi vill med och bo s¨länge vi vill. Känns jätte kul. Längtar massor.

Nu sover Mario, vi har badat lite nu på morgonen så han somnade som en stock efeter det. Han försöker krypa hela tiden men misslyckas så han bli så arg och ledsen, men om 1 månad så kryper han nog garanterat. 

Gaphalsen Mario

Han gör inget annat än att gapar och pratar, hela tiden. Han kommer tjata hål i huvvet på mig sen när han kan prata. Och när man går ut i trappuppgången så skriker han som bara den, ekot är underbart.. Nu hoppar han i hoppgungan, han är något gnällig idag och fruktansvärt klängig.

Han har börjat käka smörgåsrån, duktiga stora killen. Idag ska jag städa, mamma o pappa ska passa Mario på kolonin tror jag dom sa. Men man vet aldrig, mamma ska iaf ha honom.

Nu har han tröttnat på hoppgungan så jag får väl gå.. Taco ikväll iaf, som vanligt ;-) å Emil slutar redan kl 13.30 :-)

Min son är min egna stjärna!

Vad ska man egentligen göra, när kroppen skakar och man längtar bort? Illamående, yrsel och trött på att inte kunna få vara lycklig. Ibland önska man att man bara kunde skjuta allt åt sidan, och bara bry sig om sitt eget. Vissa klarar ju av att vara så själviska, men inte jag. Och vill jag det? Nej, jag tror inte jag vill det ens en gång. Aldrig!

Mario är min drivkraft, mitt allt här på jorden. Han är den finaste jag vet, den vackraste på jorden. Han är min prins som får mig att le och känna att livet är värt att leva. Kan inte ens beskriva min kärlek till Mario, för det finns inga ord för någon man älskar så högt.

Har vaknat med enorm ångest den sista tiden, det finns inget värre sätt att börja dagen på. Det jobbiga är när jag är ensam, jag klarar inte riktigt det. Jag har ju Mario men det är tungt att gå upp på morgonen när han är så pigg och jag helst bara vill gräva ner mig i sängen hela dagen.

Mario, du får mig att vilja orka,
du får mig att vilja kämpa.
Du gör mig till den lyckligaste på jorden,
även om allt annat är svart som natten.
Du underbara barn, än en gång,
du gör mig lyckligast på jorden.
Du får mig att känna mig behövd och älskad.
Vad som än händer så ska jag alltid hålla dig närmast.
Du är mitt allt och jag älskar dig allra mest!


Idag har jag hjälpt Låtta på videomix men nyhetshyllan så hon slipper böja sig ner med sin stora mage. Sen var jag och Mario hos Malin och Oliwer. Dom leker så bra ihop :-) haha.. Dom skiter fullständigt i varandra. Mario är lite intresserad men Oliwer blänger mest på Mario. haha.. Dom är för söta dom små liven. Sen städade jag köket som såg ut som faaan, men nu är det gjort iaf. Emil slutar jobba kl 21 så jag väntar väl bara på honom sen ska vi väl sova.

imorgon har jag massa ärenden att göra. Mario ska bland annat vägas och mätas för min kille är hela 7 månader imorgon. :-)

Helvetes jävla liv...

Jag mår så dåligt men när folk frågar säger jag att det är bra och skrattar och allt. Varför gör jag så? Men så fort det är tyst ser jag allt som hänt, gång på gång på gång. Fruktansvärt, det värsta jag sett. Hur kan något sånt här få hända? Vi bad om hjälp men fick ingen, precis ingen hjälp alls. Just nu är det lugnt, men vad händer imån eller i övermorgon? Jag är vettskrämd, inte för min egen del men för M & Marios del. Jag vet inte vad jag ska tro, jag känner inte den människan han blivit och jag litar inte ett dugg på hans ord.

När jag vaknade imorse grät jag, bara grät å grät. Emil höll om mig och sa att det var lugnt. Mario var med hans mamma men jag saknade honom så så han ringe och Mario kom hit efter en timme, älskade underbara Mario. När han är i min närhet känns allt så mkt bätre och jag kan glömma alt hemkt för en stund. Men jag klarar inte av att höra han ledsen då bryter jag ihop och vill bara fly. Jag trodde jag var starkare men nu är jag nog svagare än någonsin.

Men livet måste fortsätta och vi måste kämpa tillsammans, hela familjen och det gör vi. Förutom Ulrika som skiter i allt som händer. Hon har ju sitt verkar det som. Jävligt dåligt. Jävlgt sårande för oss ala andra. Och Charlotte som har så ont i magen, jag är så rädd att hon inte mår bra och att barnet känner av det. Men hon har lovat att åka in med en gång om hon känner mkt sammandragningar. Älskade underbara Charlotte, utan henne hade jag aldrig orkat.. Och Nese och Emil, ja, det finns många som verkligen finns här för mig.. Emils pappa har varit underbar.

Har inte pratat med Emme än, hon är på semester å  vill inte belasta henne så henne pratar jag med när hon kommer hem..

Mamma, jag älskar dig!!!!!!

Nu vet alla...

Nu när alla vet och man har fått en förklaring känns det lite bättre, för min del iallafall. Även om allt är fruktansvärt jobbigt. Jag känner mig helt tom inuti, saker vi säger glömmer jag bort lika fort. Jag är  tankspridd och har ingen aning om vart tankarna försvinner. Jag känner mig som jag gjorde förr, fast utan tankar om att inte längre vilja leva. På något sätt är detta mer skrämmande, jag måste orka och vara stark för Mario och det klarar jag, än sålänge iaf. Hämtade ju sobril till pappa hos mormor, men dom tog jag själv och dom hjälper faktiskt. Jag orkar lite mer och är inte lika lättretad. Jag kallsvettas och känner ett obehag jag inte riktigt kan förklara.

För jag tror inte att det skulle hända samtidigt som jag inte vet om det skulle kunna ske, man kan aldrig vara säker, aldrig någonsin. Inte på någon. Gick hem till Nese en stund inatt och vi pratade, hon har ju varit med om precis samma sak. Det är så skönt att kunna prata med henne, och hon förstår mig så bra. Hon vet ju precis hur det känns. Det sjuka är att vi råkar ut för samma saker fast vid olika tillfällen och då kan vi stötta varandra så fruktansvärt bra. Det vi har är värt så otroligt mkt för mig. 

Har så många tankar och känslor jag behöver komma ut med och nu ska Mario upp ur badet, han och Emil har badat. Sen hoppas jag han somnar gott mitt lilla hjärta.. Han är den bästa i mitt liv!!!

/Lizette

Total kaos överallt

Allt är bara kaos, jag har sprungit fram å tillbaka. Försökt stötta alla, på alla sätt. Jag känner mig så ensam men endå inte. Jag känner mig tvunget till att vara starkast, är jag det kanske? Jag vet inte, egentligen är jag inte det. Jag känner mig så förvirrad, fått veta saker som jag aldrig kunnat ana. Och hemligheter dit, och hemligheter hit. Vem ska JAG prata med om ingen låter mig prata med någon annan? Kaoset var inte mitt men jag fick det.

Jag är så orolig att jag snart dör, jag hoppas jag finner lugn imorgon. Nu har jag tagit en tablett å ska sova. Emil tar Mario inatt. Han är så snäll å rar min Emil. Gud vad jag älskar honom och Mario!

nu ska jag sova..

Detta har hänt hos oss...

Vi hade ett par underbara dagar i Danmark, åt gott och riktigt skämde bort oss själva. Snålade inte det minsta. Verkligen kanon mysigt. Mario älskade att plaska i vattenlandskapet men bubbelpoolen var nog faoriten ändå. Lite varmare där ju ;-) Han skrattade tills han hickade.  Och vi hade verkligen kul ihop, jag skrattade nog nästan hela tiden. Vi snodde massa ölglas från resturangerna också, vilken känsla :-) hihi... Men det bästa utav allt var när Emil går ut NAKEN första dagen vi skulle till bassängen, hahaha. Har aldrig haft så roligt åt nått i hela mitt liv. Och han såg så rolig ut, haha. Jag var ju inte beredd på att han skullekomma nakenså han såg så himla kul ut.. Skrattar fortfarande så fort jag tänker på det.. Hur kan man tro att man ska gå ut naken? HAHAHA Det var en underbar resa, den bästa jag varit på!

I fredags var jag och Emil i gbg och jag shoppade massor med kläder till Mario, han kommer ha så fina kläder när han växer i storlek 74. Sen var vi ute och åt och Emil sa upp sig från sitt jobb på Kuzzi för han ska minsann bli bokbindare efter sin far ;-) hihi.. En underbart mysig dag..  Sen på kvällen gick jag och Emmelie på barbados och försökte dansa bugg, hmm, gick inget vidare kan jag lova.. Blir till å lära sig det faktiskt.. Det var riktigt mysigt, bara Emme o jag :-)

Emil och Mario ligger och sover. Jag har också sovit 1 timma men jag kunde inte somna om efter jag vaknat så jag hamnade här istället...

Vi har köpt cykelsadel och hjälm till Mario och börjat cykla med honom, han tycker det är lite småkul men han kollar mest på Emil som cyklar bredvid.. Igår cyklade jag så mkt att jag mådde illa hela kvällen, nästan så jag spydde. Haha.. Måste träna upp min kondis..

Mario har massa små egenheter för sig nu för tiden, mestadels skriker han. Fattar inte varför han inte kan "prata" i normal ton, haha... å åt Emil skäller han bara..

Nej, det var allt för denna gången..