Fredag då...

Japp, och jag ska snart iväg till övm och snacka en stund, Emmelie är snäll och passar Mario tills Emil kommer hem vid 14-tiden. Väldigt snällt av henne, tack gumman! För efter jag vart där uppe ska jag till Videomix och jobba, vi ska inventera, dvs räkna varje varor i hela butiken så att det stämmer med vad som skall finnas i lagret. Vet inte alls när jag slutar för det blir när allt är klart.

Sen ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, antagligen kolla på en film och käka något gott. Tacos kanske, som vanligt! Imorgon blir det till att jobba hela dagen till klockan 18, sen undrade Emme om jag ville följa med till gästabudet i stan om hon kunde fixa gratis inträde så om hon fixar det så hänger jag nog med henne dit. Kan vara riktigt skoj, om Emil tycker att det är okej vill säga. Får snacka med honom ikväll om det.

Men men, så är det med den saken. Ringde vct åt pappa förut så han fick en tid idag, hoppas han mår bättre snart. Det är så jobbigt att se honom må så dåligt hela tiden. Mamma flyttar på måndag och på tisdag ska jag och Charlotte hjälpa henne att packa upp lite saker i lägenheten. Kul att hon frågade till sist.

Nej, nu ska jag plocka undan lite i köket å sen göra mig redo för att dra bortåt..

Älskar min lille Mario allra mest, han är helt underbar och hans tand kommer fram mer och mer, såå sött!!!

Till storstaden

Då var det onsdag idag, och jag, Mario, Malin och Oliwer ska åka till storstaden och leva livet :-) Ska bli jätte kul verkligen, förutom att Malin mobbar mig lite, haha.. "Vi kan ju gå tillsammans till stationen" -"Nähe"!!! haha. Jag är blåst...

Igår kom Nese hit vid 17-tiden och vi skulle laga mat, bestämde oss för tacos så vi gick och handlade det. Gravid som Nese är ville hon ha halva butiken när vi väl var där. Så det blev att vi köpte chips och dipp som vi aldrig orkade käka, haha. Och även chokladpuddingen blev lämnad i kylskåpet. Haha, gravida säger jag bara. Inte riktigt kloka. Men det var en as rolig och mysig kväll. Nese gick hem efter 00 nån gång och sålänge har vi inte vart med varandra på as länge. Vi satt å tjötade om allt och inget hela kvällen. Den bästa kvällen på jätte länge, Tack för att du finns Nese och tack för en underbar kväll!

Nu måste jag dra mig...

Mario har fått sin första tand :-)

Mitt älskade lilla barn har fått ett litet risgryn till tand. Och jag är stolt som om jag hade skapat tanden själv :-) Men vi har ju skapat världens vackraste och underbaraste unge, Emil & jag. Guuud vad han är perfekt, fast han slåss lite mycket ibland. En tjej på gården kom fram och lekte med Mario (och mig :-P) och han rev henne i ögat, munnen och på händerna så hon hade rivmärken. Det är nästan så man skäms, haha. Men hon skällde lite på han, så där fick han så han teg. Hoppas han är snäll mot Oliwer imorgon bara.

Och hon rullade en fotboll med honom och han rullade tillbaka den helt SJÄLV flera ggr om, han är ett geni vår son. Vilket han naturligtvis har fått ifrån sin kära mor :-)

Om en timma kommer Nese hit så vi ska laga mat och ha en riktigt trevlig kväll utan våra karlar, för hur ska vi annars kunna snacka skit om dom när dom är med?! Det går ju liksom inte.

Emme var här en stund förut, kul å träffa henne lite :-) Puss gumman...

Nu sover Mario, men ska snart gå å putta på honom för jag tycker inte han ska sova längre för då är han uppe så sent och det vill jag ju inte eftersom jag å Nese ska käka..

Pusshej

Jag ber om ursäkt.| Idag händer...

Först vill jag be Emil om ursäkt för att jag hängde ut dig, jag tänkte inte alls på det så jag ber faktiskt om ursäkt för det. Men det som står, det var så jag kände. Men nu har vi rett ut allting och Emil bad om ursäkt och sa även att han vart på dåligt humör igår och det var därför han sa så elaka saker om allt. Nog om det, vi går vidare...

Ikväll ska jag och Nese göra trerätters middag här hemma, det var så längesen vi gjorde något ihop så det ska bli riktigt roligt. Får hoppas hon inte ställer in planerna bara, men det tror jag inte.

Imorgon åker jag, Mario, Malin och Oliwer till göteborg över natten. Det ska bli jätte kul och avkopplande anagligen. Skönt att komma hemifrån lite. Får se vad vi hittar på i gbg bara. Ska bli jätte kul att åka med Malin i alla fall, hon är en jätte go person, snäll och rolig :-) Och lille Oliwer och MArio ska leka så mkt för dom älskar varandra sååå mycket ;-) hehe..

Nu får jag roa lilleman, grinig som vanligt... Men äälskar honom ändå såklart!! Tjoooheeeej

Vad faan menar du med det??!?!?!

Är så förbannat arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen, min hjärna bara kokar och det känns som den ska sprängas totalt. Jag är förbannat ledsen, arg, besviken och vill bara banka och slå. Bara få all jävla skit ur mig.

"En sak ska jag säga Lizette, hur faan kan du låta det se ut så i köket?"


 Vad exakt menar du? Jag fattar inte, jag har tagit hand om en extremt gnällig Mario och Lus-Cornelia har varit här hela dagen sen klockan 8 imorse. Vi har bakat bröd sen kom mamma på lunch och sen mötte vi Pia och Jennifer i plantaget. Vi var hemma vid 16.45, jag gav Mario mat och sen städade jag upp allt i vardagsrummet som Mario vält ner och sen la jag mig och läste i 20 minuter för att jag sedan skulle jobba.. När faaan skulle jag ha hunnit?

Och jag lämnar inte lägenheten i dåligt skick. Jag la mig ner i 20 minuter innan jobbet istället för att plocka undan VAD i köket? Vi städade efter bakandet, var det 1 tallrik och ett oboyglas som stod framme?, vad mer??!??!

Och det låg ETT endaste jävla brev på golvet som jag inte plockat upp för att jag snabbade mig att ge VÅR son mat för han var hungrig när vi kom hem. Sen GLÖMDE jag ta upp det brevet, dog du av att böja dig ner när du såg brevet?!?! Kan faan tro det så som du reagera på det.. Jag säger bara, fyfanihelvetet för dig just nu...

Jag städar så ofta jag hinner med Mario hemma, testa själv att vara hemma med han ett par dagar och hör hans gnäll så fort han inte får uppmärksamhet. Och vad man än gör så gnäller han och vrider och vänder sig. Du är så jävla orättvis. Jag blir totalt jävla psykiskt trött av hans gnäll och gör precis allt jag hinner om dagarna. Jag sköter hemmet så gott jag kan och ni andra som läser min blogg, ser det ut som faan dom gånger ni har varit här?! Är det ofta stökigt och smutsigt, helt ärligt nu!!!!! Sanningen tack!!!! För jag tycker att jag sköter allt jävligt bra, och oftast lagar jag riktig och bra mat varje dag. Vad mer begär du av mig?!

Jag mår inte bra ens en gång heller, helst av allt skulle jag inte ens vilja stiga upp på morgonen. Men jag kämpar med mina jobbiga jävla tankar och mig själv varje dag. Om du bara visste hur det var Emil, du hade då faan inte stått ut med ett sånt lidande i 7 långa helvetes år. Anledningen till att jag ens lever idag är Mario, han får mig att vilja och orka leva. Vore det inte för älskade Mario hade jag inte suttit här idag, för jag hade inte stått ut med allt...

Förlåt, men just nu hatar jag dig så jävla mycket! Jag vet att det kommer att gå över. Men FYFAN vad du sårade mig när du sa så. För du om någon ska inte snacka om sånna saker, det har gått över en vecka sen du lovade att fixa min data och hitta alla rutiner. Den funkar inte som den ska just nu, eller hur?! Jag städar i alla fall VARENDA jävla vecka och då också flera ggr om..

Och det viktigaste av allt, jag tar jävligt bra hand om Mario och han är fruktansvärt trygg och glad med mig. Han har aldrig varit ovårdad eller fått lida för mitt mående, som tydligen vårt hem har... Och är inte det allra viktigast?!?!

Men visst, jag ska kämpa med att städa som faaan imorgon, så att det skiner när mannen kommer hem!!!! ÄT SKIT!!!!! Du kan likaväl städa - Du har väl också armar och ben som alla andra!!!!

"Man kan inte ens säga till dig, Lizette. Du blir bara sur."
Jag blir fruktansvärt ledsen, Emil. Och tycker att du har så himla fel i det du säger. Jag gör så gott jag kan, varje dag!!!

Min helg...

...har varit bra faktiskt, i fredags satt jag och Emil och drack lite. Jag fick i mig nästan 1,5 liter white russian. Mumsigt värre, kl 18 ringde vi 118118 och frågade vilket systembolag som hade öppet. Vi var ju ändå påväg hem från IKEA så att det blev nordstan och Emil sprang in och handlade medans jag satt i bilen på en ickeparkering och matade Mario, vadå desperat efter alkohol, haha...

Sen lördag blev det bio på kvällen med Emils mor och far, blev dock väldigt chockade allihopa när filmtiteln kom fram och vi upptäcker att det är en FRANSK film vi ska se i 2 timmar, haha.. Men handlingen var ok men inget jag rekommenderar. Var på bergakungens biograf, jätte fint och bra.. Så dit ska vi fler ggr. Charlotte och Daniel var snälla och passade Mario tills vi kom hem vid 01-tiden ca.

Och slutligen idag har jag jobbat till kl 16 och sen vart jag och Mario uppe hos far och drack lite kaffe, Mario gnällde mestadels sen gick vi hem och duschade och nu har jag och Emil kollat på 2,5 filmer. "Se upp för dårarna" var grymt bra tycker jag. "Sherrybaby" var ok, men inte den bästa direkt. Och sen började vi att kolla på "Hata Göteborg" men den stängde vi av efter typ halva för den var inget vidare bra.

Men nu ska vi gå och lägga oss och hoppas Mario sover länge imorgon. Men han är nog uppe säkert vid 7.

windows vista suger balle

Hade windowsvista på datorn vilket sög balle verkligen, segt som faan. Nu har Emil fixat Xp igen men han hittar inte alla drivrutiner så det suger också så det tar as lång tid att tittta på en sida, fuck it liksom..

idag var vi på IKEA och köpte massa grejer till nya bostaden, ska bli hur kul som helst att flytta verkligen. Mario kommer att få ett super fint rum verkligen med massa nya möbler och vi har hur många ideer som helst som bara måste gå igenom och vi ska köpa loss lägenheten om vi har råd, vilket vi nog har. :-)

Nu är Emil på tallhyddan och spelar lite poker sa han, han lovade att komma hem med 1000 kr extra. Vilket kan behövas eftersom vi handlade för 2300kr på IKEA idag. Men Emil fick iofs ut 170000kr i lön denna månaden och jag fick ut 4000kr också så vi klarar väl oss ändå. Vi sparade alla kvitton denna månaden och vi såg att vi köper godis, chips och dricka för 950kr i månaden så det ska vi halvera nu.. Illla, illa.. verkligen,...

Nej, nu ska jag göra annat, blir bara fel när jag skriver, har nog druckit för mycket... Tjooohej!!!!

Mario älskar min mat :-)

Har vart med Charlotte precis hela dagen, vi har pysslat som sagt, lagat mat och bara umgåtts. Trevligt och mysigt :-) Hon gick väl hem vid 18.30 ungefär. Sen stensomna Mario efter gröten klockan 19.00. Så nu har jag hela kvällen alldeles för mig själv tills Emil kommer hem strax efter 21.00. Underbart!!!!

Har precis pratat med Dennis i 10 minuter, han bara tjatar om samma sak hela tiden. Men men alla är väl oroliga för en men det är jobbigt att alla tjatar för det. Eller det är kanske bara jag som upplever det som tjat kanske, det säger Emil i alla fall.

Nese var här en sväng förut också, hon tog med sig Mario på en liten promenad till Thumbsbilskola där hon skulle hämta något. Så hon vart väl glad att vara med Mario lite. Vi gjorde ju korvstroganoff idag så Mario fick det också fast med pasta istället för ris åsså kokade jag lite grönsaksmix till honom och han ÄLSKADE det, han gillar min mat. Man blir så glad när han äter den maten man gjort själv :-)

Imorgon ska jag jobba kväll, mormor fyller år också så jag och Charlotte ska dra dit efter hon slutat jobba vid 14.30. Skönt å slippa gå till tjatmormor själv. Men GRATTIS mormor på 76-årsdagen imorgon!

Näää, nu ska jag väl hitta på nått annat, segt å sitta här faktiskt. Ska väl käka lite ostbågar eller nått framför tvn. Gott! Fast hade vart godare med ostchipsen, men har ju inga pengar. Så skit i det Lizette!!!!

Pysseldag med syrran

Idag känns det väl sådär, har  i alla fall saker att göra. Charlotte ska komma hit och vi ska pyssla lite granna. Och morgonen började lite bättre eftersom att Emil är hemma på morgonen, man blir lite piggare och gladare då. Han börjar ju klockan 12 på onsdagar.

Jag och Charlotte ska göra födelsedagsbok, där det står när alla fyller år fast inget årtal eller dagar. Någon som fattar? haha..

Mario stensomna efter att han duschat med Emil, skönt att han somna så lätt faktiskt.

Igår handlade jag jätte fina kläder till Mario och McKinley kängor :-) Han kommer bli stentuff i vinter med dom på. Och förhoppningsvis kan han gå då också. Han försöker krypa hela tiden nu men trillar pladask på magen eller slår i huvudet. Han är för go han.

I helgen kommer brorsan hem på permiss, det ska bli kul att träffa honom. Han skröt om att han vägde 99kilo och skickade en mms bild på sig själv till mig. Han är faan knäpp, totalt också. Men ska bli kul å se honom i alla fall.

Trodde jag hade mer pengar än jag hade, visade sig att vi hade -26kr när jag kollade. Jag måste sluta shoppa så mkt. Jag menar vi fick 1000kr i måndags. haha.. Men Emil klippte sig å köpte hårgrej för 400kr så så jätte illa har jag inte betett mig. Eller hur? Skulle få låna 280kr av  Charlotte i alla fall så att vi kunde köpa kaffefilter, mjölk, toapapper mm som vi måste ha hemma. Får ju lön på fredag så de e väl lungt ändå. Tar inte ut några mammadagar denna månaden :-D Känns skönt att kunna spara in lite dagar för första gången.

Lorena är i stan också, hann inte träffa henne igår får se om vi hinner ses ikväll när hon kommit hem från gbg.. Har ju inte setts sen innan Mario föddes så det vore faktiskt kul å se henne lite granna...

Nej nu ska jag väl skriva upp vad som måste handlas. Tjoooheeej!

Fel välling inatt..

Inatt vart det lite kaos, eller egentligen inte men Emil hade hällt i min välling i Marios vällingburk och den är ju lite tjockare min välling så Mario fick ju inte i sig nån välling. Men det tog lite tid innan jag kom på att det var det som var orsaken att han vart ledsen lillkillen. Men det löste ju sig och Mario somnade efter att han fått käkat lite av sin egna välling. :-)

Idag passar Emils mamma Mario så att jag får vara lite ensam, håller på att tvätta och bakar filmjölksbröd, världens godaste bröd och det håller sig färskt länge.. Annars är det väl okej, känner mig dock väldigt irriterad och svettas som en apa fast jag inte rör på mig särskilt mycket. Men det är väl ångest jag har. Mår illa också, Emil tycker jag ska kolla upp mitt illamående men jag är helt säker på att det har med mitt mående att göra.

Sen vet jag inte vad som händer idag, Emil ska klippa sig efter jobbet i alla fall och jag har ingen aning om när Pia kommer hem med Mario, hon hör nog av sig tror jag.

Snart flyttar vi i alla fall :-) ska bli skönt, och dom ska göra om dom til bostadsrätter och blir det inte för dyrt så kanske vi köper å då kan vi nog tjäna en hel del på det när vi säljer sen eftersom dom brukar bli rätt billiga när man får köpa så och det ligger i stadsskogen så det kan nog bli en del å tjäna där.

Nej nu ska jag kolla till mitt bröd.. Tjooo!!!

2007-08-19 | Söndag

Idag sov jag till klockan 11.30, Emil skulle jobbat men var hemma så jag fick sova ut. Han är alldeles för snäll min Emil. Sen vart jag hos Nese en stund jag och Mario och pratade lite. Mario och Ömer busade litegranna. Sen åkte jag och Emil till farsan som var på kolonin och grillade. Myspys. Dagen har varit helt okej, men nu känner jag mig lite konstig faktiskt. Men tog en stilnoct precis så jag ska ut å röka å sen sova.

Imorgon blir det till å tvätta, Emils mamma kommer klockan 13 och tar ut Mario ett par timmar så jag kan tvätta i lugn  och ro. Snällt av henne. Annars inga planer för imorgon, ska försöka ringa Dennis och kolla hur det är med honom. Var evigheter sen jag snackade med han och han har tydligen blivit förflyttad till stockholm vilket jag inte visste innan. Pappa sa det häromdagen.. Så är det med det..

Helt ok dag ändå.

Gonatt! Älskar min lille goa grabb allra mest!

Storstädning och röjning i källaren

Japp, det är vad denna dagen handlat om. Känns skönt att aktivera sig lite och att ha fått gjort allt i källaren, det mesta var ren skit faktiskt. Varför sparar man på så mkt onödiga grejer för?

Sen ska jag och Emil beställa pizza och mumsa på innan Mario kommer hem. Han är med Charlotte idag. Ikväll vet jag inte alls vad vi ska göra. Känner mig helt ok i huvvet idag. Inga jobbiga tankar än sålänge i alla fall. Skönt.

Tjooo!

Jag förstår mig inte på allting

Usch, allting är bara såå jävla jobbigt. Alla bara ljuger, inte alla men någon av dom ljuger. Vem ska man lita på? Och hur ska man veta att den man väljer att lita på talar sanning? Jag vet inte. Jag känner bara att jag vill bort härifrån, jag vill inte vara hemma men jag har ingenstanns att ta vägen. Verkligen ingenstanns. Inte för att jag inte vill vara med Emil och Mario det är inte det. Men allting blir så himla seriöst och man pratar mest om det som hänt och kommer att hända sen. Jag orkar inte det, vill bara koppla bort allting liksom. Men det slutar väl med att jag får sitta här och må dåligt. Frågade Emme om hon ville ses, men det ville hon inte. Hon skulle festa antagligen och det känner jag inte för inte för att hon ens fråga om jag ville med men. Man mår bara sämre om man dricker när man inte mår bra innan. Så är det ju faktiskt. Så jag får väl sitta och deppa här hemma. Och Emil du vet att det inte handlar om dig utan om hela situationen som är här  på gården. ok? Du är mitt liv, min stjärna. Du och lilla Mario.

Ska försöka käka tjockpannkaka som mamma lagade till mig nu. Den verkar jävligt fet för den är gjord på grädde, uäk.. Men vi hade ingen mjölk skyllde hon på. Kommer få ont i magen ju.. Menmen, bättre att käka lite i alla fall..

Rättegång

Ja, det blir rättegång. Fyfan för dig mamma. Du har förstört allt. Jag kommer nog faan aldrig att förlåta dig för allt du gjort nu det sista. Jag är tillbaka på noll igen, jag ville verkligen leva men nu vet jag inte längre. Skulle ju aldrig göra mig själv illa eftersom jag har Mario men tankarna är jobbiga att leva med. Jävla fitthelvete.. Vet inte vart jag ska ta vägen, jag känner bara tvivel. Förbannade jävla skithelvete. Morsan ska komma hit och prata säger hon, jag kommer snart sa hon i telefonen när jag skällde ut henne. Men än har hon då faaan inte kommit...

Vill bara vara för mig själv, men ändå inte. Orkar inte ta något ansvar alls idag. Bara ströva omkring och inte tänka på nått. Får väl se vad som sker, orkar inte tänka mer.

Älskar min Emil och min underbara Mario - Jag lever för er! !! Ni är mitt allt.! Men ge mig utrymme, snälla...

Jag tror jag blivit hjärndöd

Allt är bara huller om buller, jag kan inte koncentrera mig. Jag glömmer hela tiden vad jag pratar med folk om och vet inte vad jag sagt till vem eller nått. Jag kan inte ens sätta ord för hur jag känner mig och hur jag mår. Jag kan inte ens tänka. JAG VET INGENTING, jag känner mig helt vilsen. HELT JÄVLA TOM! Ja, HJÄRNDÖD! Har vart det sen allt hände men värst har varit det senaste dagarna.

Faan vad du har sårat mig, jag trodde du var den snällaste människan på jorden. Det har altid sett så ut. Men nu har allting ändrats. Lögn, efter lögn efter lögn kommer fram. Och jag har ingen anledning att må dåligt för att det handlar om er tre,hur faan kan du säga så?. Jävlar vad du sårat mig. Och bada i regnet, när faan har du badat tidigare? Och beskylla andra för hur jag mår? I skolan (första året på gymnasiet) skrev jag om en person jag beundrade, det var dig jag skrev om och läste för alla i klassen. Hade jag vetat allt innan, hade jag aldrig skrivit om dig. Och just nu är det på grund av DIG som jag mår fruktansvärt dåligt. Jag trodde aldrig detta om dig, hela min världsbild har förändrats.

Jag kommer inte åt alla min känslor, dom är för många och sååå jobbiga. Allt är så rörigt i mitt huvud... Är glad över att jag har folk att prata med som ger stöd och hjälper mig att förstå och orkar höra på mitt eltande och allt annat. Speciellt Charlotte, Emil och Nese - Ni är bäst!!!!

Och tack Emme för att vi gör lite roliga saker så att man inte tänker på allt det tråkiga, utan dig hade jag inte orkat - du är också bäst!


Fint väder dag ju :-)

Har ju inte sovit på två nätter riktigt men inatt som jag som en stock hela natten. Så idag är jag inte alls lika trött. Lite ont i huvudet bara, men det funkar ju. Verkar bli strålande väder idag i alla fall, mamma kommer hit på lite lunch så jag funderar på om jag skulle baka en blåbärspaj tills dess. Men måste ju duscha å allt innan och handla i sånna fall. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, ska kolla om mina linser kommit in idag och om någon lämnat in mina nycklar till polisen som jag slarvat bort nu i dagarna. Sen ska jag och Emmelie ut i skogen och plocka svamp, ja kantareller såklart. Får hoppas vi hittar en massa sen :-)

Lite tidsfördriv.....

Jag har...
(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit förälskad i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
(x) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i USA
(x) flugit
(x) spytt på fyllan
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi (ÄCKLIGT)
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
( ) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit unter stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett rådjur/en get
( ) vunnit i en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna
( ) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
( ) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund-/kattmat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
( ) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand i något
(x) slickat på en lyktstolpe på vintern
( ) kysst en fisk
(x) varit utklädd till kille
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag var het
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
( ) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) tagit studenten
(x) haft sex mer än sex ggr
( ) tatuerat mig
(x) piercat mig
( ) rakat skallen slät
(x) rakat mig någonstans förutom i ansiktet
( ) dykt djupare än trettio meter
( ) hoppat fallskärm
(x) skrivit en överdrivet lång lista


Nej nu ska jag hoppa in i duschen faktiskt å sen göra pajen å de innnan mor kommer. Mario är väldigt förnöjsam idag men han GLOR på mig så konstigt bara för att jag har glasögonen på mig, dom brukar jag ju inte ha direkt..

/Lizette


Något har förändrats och det känns tomt

Inatt blev det inte så mycket sömn, tänkte alldeles för mycket mot vad som är sunt. Mådde inte alls bra, det som jag tänker på mest just nu är mamma. Jag tycker att hon har förändrats så mycket, och det känns som hon inte längre bryr sig om mig lika mycket. Förut ringde hon varje dag (om inte flera ggr/dag) när jag mådde dåligt. Nu hör hon knappt av sig. Jag fattar ingenting, var är min mamma? Det känns som om jag förlorat henne, jag kan bara inte beskriva riktigt men jag känner en stor besvikelse bara. Inte att hon hittat en ny karl utan på det sättet hon beter sig. Som en jävla tonåring eller nått. Och sen har hon sagt att hon bara ska tänka på sig själv i första han, men ens barn då? Går inte alltid dom i första hand? Jag vet inte, mamma är inte mamma längre och det gör så jävla ont. Känner mig tom på nått sätt... Jag kanske ältar!?

Min favorit här på jorden blir 8 månader idag, min älskade son. Mamma älskar dig mitt hjärta! Du betyder allt för mig, ingen kan göra mig så lycklig som du. /Mamma.

Men han är grinig idag, nu sitter han naken och leker för han brukar vara lite nöjdare då. Har precis gett han gröt men under frukosten så blängde han bara på mig och skällde. Han brukar aldrig skälla på mig. Tror jag ska fjäska lite med honom och låta han dusha med mig, då brukar han bli lite trött också så då kanske han somnar gott efter det.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag ska jobba 18-22. Ska nog ta en promenad i alla fall..

Nu ska vi duscha, Pusshej

Jobbar till 18

Japp, idag är det en lång dag i butiken som väntar. Var tidigt här redan 10.18. Mario har varit vaken nästan hela natten, vårt fläktsystem i huset är avstängt pga ombyggnation så det är HETT hemma vilket Mario har väldigt ont av. Stackars lilla killen, och det hjälper ju inte att ha öppet balkongdörren heller eftersom det är så varmt och kvavt ute också.

För att Emil skulle få vila ut ringde jag hans mamma och pappa och frågade om dom kunde hämta Mario innan jag drog till jobbet. Så Emils far kom strax innan 10 när jag stod i bara BH och byxor, haha.. Så nu är Mario på stan med sin farmor och farfar, mysigt för honom. Han var på ett underbart humör imorse, hoppas det håller i sig hela dagen.

Just nu är det rätt dött här i butiken, folket kommer nog in när stan  har stängt å då blir det nog en del att göra eftersom vädret är SUPERKASST idag.

Kanske skriver mer sen ikväll eller nått, tjooheeej!


Älskar mina grabbar, Emil och Mario allra mest!

Mysfredag

Idag vaknade Mario kl 06, varför är han så morgonpigg? Blir galen på honom. Men sen somnade han vid 9 och vi sov 2 timmar både jag och Mario.Jag har börjat sova middag med honom eftersom jag blir så trött av medicinen. Blir jag inte piggare snart igen så måste jag sluta med den för denna tröttheten fungerar inte när man har en pigg liten kille att ta hand om.

Jag och Emil ska spela alfapet snart, Emil skulle bara handla öl först på sparköp :-) Till sig alltså.

I helgen jobbar jag både lördag och söndag. Sen jobbar jag måndag å sen e jag ledig ett jävla tag, skönt som faaan.

Nu kom Emil så vi ska spela lite spel nu då... Perfekt i det tråkiga vädret. Jag och pappa gick ut och skulle gunga med Mario förut men då började det precis regna. TRÅKIGT alltså. Men han hann gunga lite granna iaf.. Sen blev han sur när vi skulle gå in, haha...

Ikväll blir det mys med tacos och film.. å godis såklart ;-)

Mario säger Pappa & Mamma

Ja, han är för gullig. Han säger mest pappa faktiskt. OCh bara mamma ibland. Det låter så gulligt. Om några dagar är han redan 8 månader men krypa det kan han inte. haha. Han kommer nog aldrig krypa utan han springer nog med en gång sen tror jag.

Nu har jag städat här hemma, inte dammsugit och torkat golverna för det går ju inte när jag är själv med Mario eftersom han gallskriker då. Så jag får väl be pappa passa honom en liten stund så att jag får dammsugit sen. Ska tvätta kl 16-22 också, segt. Emil kommer hem från jobbet kl 21. Nu ska jag koka lite kaffe och ge Mario lite mellanmål.

Har beställt nya skor till Mario, det fick bli adidas denna gången också för dom var snyggast. Lägger in en bild på dom också.

image50Visst är dom grymt snygga till lilleman?


Sovit i hela 12 timmar :-)

Inatt har jag sovit 12 timmar, somnade innan 22 och Charlotte kom och hämtade Mario i morse så sov jag till 10. Hur skönt som helst. Men nu är jag nog lite seg å trött för jag sovit för mkt tror jag.

Ska till optikern nu kl 12, äntligen  nya linser. Dom jag har är flera månader gamla. haha. Så det ska bli skönt. Ska kolla om det går att lämna in skötväskan på lagning också, jag har ju inget kvitto men ska få låna Sandras. Får se om det funkar. Vore ju kanon bra. Sen hade Charlotte tydligen bestämt med pappa att vi skulle grilla på kolonin med honom innan jag börjar jobba kl 17 så jag känner mig lite stressad. Men det får jag väl se till att hinna.

Usch, det är så segt att jobba varje dag typ. Denna veckan träffas inte jag å Emil nått typ. Vi går om varandra hela tiden. Träffades igår å sen ses vi inte förens på fredag. Eller vi sover ju ihop men..

Jaja, jag får la dra mig in till stan nu så jag hinner.. Det är ju varmt och sol ute iaf. :-) Underbart!

Förlovning :-)

2007-08-03 förlovade vi oss :-) Vi hade en helmysig barnfri kväll på Musses. Verkligen en helt underbar kväll. Och våra ringar är så otroligt fina. Så om ett år blir det bröllop ;-) Älskar dig Emil!

Annars har jag mått dåligt i helgen med mycket ångest och dåliga tankar. Varför är det såhär jobbigt för? Har höjt dosen på min medicin, hoppas det blir bättre snart iaf. Har fortfarande ont i magen, värst är det på kvällarna faktiskt.

Igår grillade vi med pappa och tanterna på gården, det var jätte mysigt verkligen :-) Och Mario var vaken hela dagen ända till kl 20. Tror han sov mellan ca 11-12 bara. Men han var på så gott humör under hela dagen och flörtade med tanterna och morfar :-) Sen på kvällen skällde han ut alla runt bordet hur många ggr som helst, han låter som ett lejon när han skäller, haha...

Nu är Mario irriterad så jag får sluta.. Heej då!!!

Värsta natten, fyfan för ångest.

Har haft en helvetes natt, vaknade kl 03 med fruktansvärd ångest. Kl 05 väckte jag Emil, då stod jag inte ut mera. Efter att vi pratat en stund och han kramat mig blev det lite bättre och jag kunde tillslut somna om. Emil är hemma från jobbet idag, han är ute och går med Mario nu så att jag fick sova ut riktigt. Sen ska han få sova en stund på dagen. För vi har en grej på G ikväll, men det avslöjar vi imorgon :-)

Nu när jag gick upp har jag fortfarande ångest med hårda hjärtklappningar, illamående, skakningar, huvudvärk och även magont. Tror det har med mitt mående att göra. Konstigt att det är såhär nu, men det kan ju vara att allt har lagt sig nu och sjunkit in. allt det med mamma och pappa. Men faan vad jag hatar att må såhär, det var den värsta natten i mitt liv nästan. Och att inte veta riktigt vad som orsakade det. Men framåt eftermiddagen och kvällen blir det nog bättre. Förhoppningvis.

Ska ta mig en dusch nu, ska antagligen träffa Malin och Oliwer sen. Hon skulle ringa vid 11 tiden. Ska bli trevligt, hoppas jag mår bättre då bara. Nej, ta en tablett å sen dusch och sen frukost.

Tjooohej

Torsdag | 2007-08-02 | Ont i magen :-(

Igårkväll mådde jag jätte dåligt, och då blev jag sådär tyken och så mot Emil så vi bråkade lite. Men vi blev vänner igen som tur är :-) Men jag fick så ont i magen när jag skulle lägga mig å sen fick jag diarrè på natten som har hållt i sig till å från hela dagen. Men jag var hos Charlotte & Daniel och hämtade imodium så jag hoppas det går över så jag slipper springa å skita hela tiden på jobbet sen. Och det är ju inte alltid man får tid över till det heller. Pappa tyckte jag skulle ha blöja :-P haha...

Har varit uppe på vuxenpsyk och pratat, skulle få fortsätta träffa Anna istället för cp Rada, och dom skulle fixa recept till imorgon och jag skulle även få gå före i kön till att få träffa en psykolog. Dom är så snälla där uppe, hon Anna förstår verkligen och hon tar tag i allt med en gång också. Så förhoppningsvis kommer jag någon gång bli kvitt min depression om inte annat måste jag lära mig att leva med den. Det är bara jobbigt när det kommer dagar som denna då allt bara är svart och orken har sprungit alldeles för långt bort för att man ens ska hinna ifatt den. Om jag ändå bara hade ork och lust till någonting, orkar inte ens laga mat. Stackars Emil har inte fått nån mat på flera dagar. Eller asså Pan Pizza å ute mat men jag har inte lagat till honom, Förlåt älskling?!

Ulrika passar Mario nu, dom var nere i nolhaga. Det tycker han säkert är jätte kul..

Dennis är uppe hos pappa och bråkar med honom, blir så trött på Dennis när han håller på så. Bara för att Dennis vägrar att pappa ringer till VKF och kollar när han verkligen skulle vara där igen. Stackars pappa, inte lätt när man inte själv mår bra liksom...


Vi köpte fel bord till fikarummet när vi var på IKEA, vi råkade köpa det vita. Så jävla typiskt oss verkligen.. Varför blir dt alltid fel? Skit alltså.. Men men, så är det ibland.

Nu ska jag vila en stund innan jobbet så jag orkar jobba.

Onsdag | 2007-08-01 |

Redan den 1 augusti, sjukt vad tiden går fort, om 11 dagar är Mario 8 månader redan. Man hinner ju inte riktigt med. Kryper gör han fortfarande inte, han är för feg för att ens försöka efter att han tippade framåt och fick en liten bula i pannan. Men tids nog kryper han nog, när han vågar igen. ;-) Han försökte resa sig upp i sängen alldeles nyss , det gick nästan :-) Men nu sover han, skönt med lite lugn och ro faktiskt.

Jag & Mario har cyklat till Videomix och fixat topplistan och sen cyklade vi hem igen. Denna gången tyckte han att det var kul att cykla i alla fall.

Emil jobbar kvällen idag, så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på sen. Kanske kollar på Bridget Jones dagbok eller nått. Har velat se den ett tag men det har inte blivit av. Har haft så mycket annat att göra. Eller också kan jag ju ringa och kolla vad Nese har för sig idag, hon kanske jobbar men. Får väl se vad jag hittar på. Mario ska bada i alla fall. Han fick mat i håret förut.

Jag ska väl sätta mig och skriva lite med mina pennor, gör faan inget annat nu för tiden. Ska be pappa fixa några som är en storlek mindre bara för dom är egentligen något tjocka för att skriva vanlig text med.

Tjoooheeej!