Heldag med syster

Igår hade jag och Låtta (också självklart våra goa ungar) en heldag i göteborg... Och som självklart blev det är kärt återseende av PAPRIKA :-) Kan säga att det var underbart gott.. Efter att vi gått i femman och tröttnat drog vi vidare till Allum för Låtta skulle köpa hårvax där för det är billigare än i stan och gbg. OCh då ser vi att där ligger paprika också, så nu har jag inte alls lika långt till mitt favoritställe och kan åka dit mkt enklare. Det var ett tag sen jag och Låtta hade heldag så det var kanon kul.. Synd bara att dagen slutade lite oroligt med en vild liten Elia som trillade och slog i huvudet, vi blev jätte oroliga eftersom han spydde och sen somnade så vi åkte med honom till lassarettet så dom tittade på honom men den lilla krabaten var allt pigg och kry igen :-) Älskade lilla Elia... Usch man blir så orolig när dom slår i huvudet, oftast är det ju absolut ingen fara men man kan aldrig veta. Egentligen är det sjukt hur mkt dom tål, jag vet inte hur många ggr Mario slagit i sig och än så länge verkar han ganska normal ;-)

Vi ska iväg till Emils mor och far efter vi gjort oss iordning här hemma, Emil skulle hjälpa Jerry med att bygga altanstaketet eller nått sånt och jag och Mario ska väl bara hänga där i denna förbannade jävla värmen. Visst det är skönt att det är bättre väder men jag tål inte värmen när jag är på tjocken... Känns bara som jag sla svimma...

Emil står och glor... på sin filmsamling!!


Vecka 23 redan...

Tiden går verkligen grymt fort, är redan inne i v 23 dvs bara 17 veckor kvar :-) Våran lilla lillskrutt  i magen är en vilding bebis, h*n rör sig i flera timmar om kvällarna. Emil har också fått känna sparkarna, himla mysigt.. :-)

Mario är på ledsamt humör idag, jag får ta honom nu... Skriver väl sen igen...

Nolhaga och Lygnared

Idag har det varit en kanon bra dag, förutom att jag haft väldigt ont i mitt bäcken när jag har gått, även om jag inte alls har gått mycket idag eftersom Jerry var snäll och lånade ut sin bil så jag kunde ta mig ner till Nolhaga för lite picknick med goa Oliwer och Malin :-) Grabbarna lekte så himla snällt på lekplatsen helt själva så vi kunde sitta på vår lilla picknickfilt i lugn och ro. Fast ett tag blev dom lite busiga och sprang bort från oss, mestadels Oliwer. Mario är lite för feg för att gå för långt bort ifrån mig, vilket jag tycker är väldigt bra för då vet jag att jag alltid har koll på honom och jag slipper resa mitt feta arsle alltför många ggr under en dag, haha...

Här sitter dom och snackar skit om sina mammor :-)


Senare på eftermiddagen åkte jag och Mario och hämtade upp Emil, Pia och Jerry på jobbet för att åka till Ängabogrillen för lite sallad och pizza så att vi orkade med en sväng till Lygnared. Mario och Jerry skulle bada lite, när vi väl kom dit ut och det var stekhett så ångrade jag mig väldigt mycket att jag inte tagit med mig badkläder. Emil tyckte det vore kul att skvätta lite vatten på mig så det gjorde han, mina hormoner fick fart och helt plötsligt var Emil pisseblöt. haha.. Man ska inte jävlas med paddanboll!!!!! Appropå det, jag ser ju faktiskt ut som en boll. Jag har blivit redigt tjock tycker jag, inte bara magen utan annars också. Jag ser ut som en sumo, riktigt illa..


Mario och farfar "badar"...

Sen var det dags för lite glass i våra varma magar, jag tog dock ingen glass utan en slusch is grej ni vet. Det var goa grejer.. Iaf, till Mario köpte vi en Hulken glass och farfar ville ha sin favoritglass, ananassplitt, kan meddela att han inte fick behålla den länge. Mario skulle prombt ha hans glass och snälla som far/mor föräldrar är så bytte han bort sin älsklingsglass mot en äcklig hulken isglass... Det är våran lilla busMario det.


Farfar, Mario och Farmor!

Nu ska jag göra något annat, Emil har precis nattat Mario så nu är det lugnt här hemma, för första gången vid den här tiden på flera dagar. Mario har varit enormt svår att natta nämligen, men idag gick det jätte bra :-)

Tjooo heeej!!!!

Bilder från gårdagen

Slänger upp lite bilder från badandet i hjälmared igår! Tyckte dom var så charmiga.!


Cornelia, Mario och Mamma badar


Patricia och lilla Elia!


Och Emil som inte ville bada :-) Kolla in minen, han ser lite skum ut, mitt lilla hjärta!!!

En dag i hjälmared

Nu kom vi hem från morsan och Håkan, har varit hos dom och badat och käkat lite pannkakor och fika :-) Jätte trevligt hade vi det, Elia, Cornelia och Patricia var även där. Och snart skulle UlleBulle, Theo och Benny komma hit på lite kaffe och saft innan vi drar till kalaset hos kusinen kl 18.. Verkligen fullt upp idag... Pappa ringde och skulle komma och hämta en grej här, jag har ingen aning om hur relationen mellan han o Ulle är nu men jag sa inget om att hon skulle komma, så passar det inte så dra...

Nu plingar det på dörren. så då får man dra... Tjoooo

Gårdagen

Nu vaknade vi precis, Emil är ledig idag så han ligger kvar och sover.. Igår var det full rulle hela dagen så Mario kände att han inte ens hann med att sova middag eller lägga sig i tid så han somnade  22,30 men var trött och gnällig från kl 17..

Iaf, Låtta kom hit vid lunchtid någon gång, vi var ute och lekte med barnen en stund sen gick vi in och fika lite. Sen skulle vi ta en liten promenad (jag måste ju röra på mig lite varje dag) så vi tog en vända geonom stadsskogen och sen upp. Det blev en rätt så lång promenad ändå, vilket mina fogar kände av så jag hade grymt ont resten av dagen. Jävla fuck!!! Kommer jag aldrig mer kunna gå en normal promenad? Jag som älskar att promenera!!!

Sen lagade vi lite middag och tog det lungt på Marios rum efteråt. Sen väntade vi på att Nese skulle komma så vi kunde dricka lite kaffe, och då kom pappa. Efter en liten stund kom Pia och Jerry så helt plötsligt blev det full rulle här hemma. ALLA ungarna var grymt trötta och Mario sprang omkring och spelade apa... Varför kommer alla på en och samma dag? Ena dagen kommer inte en enda å nästa kommer ALLA precis ALLA... Men jag gillar när det kommer folk så mig gör det inget :-) Hade en kanon bra dag förutom mitt bäcken och att Mario vägrade sova...

Nu ska vi käka frukost och se vart denna dagen tar oss.. Fast bara MÅSTE berätta att på fredag ska vi till PAPRIKA!!!! Gud vad jag längtar!!!

En dag fylld av vänner :-)

Åkte till Emme för att fika innan lunch, jätte kul att se henne och den fina vagnen dom hade köpt. Den var verkligen jätte fin. Hon hade även köpt en massa barnkläder som var mkt fina. Önska jag också hade haft det intresset denna graviditet,men iofs så har mitt shoppingberoende lagt som en hel del. Jag är nog mer inne på att spara pengar eller slösa dom på gemensamma saker till hemmet.. Men efter grav ska jag minsann shoppa till mig själv lite granna :-)

Sen kom Malin och lille Oliwer hit, Mario och Oliwer lekte så himla fint ihop. Vi kunde t.o.m sitta själva på balkongen och ta en cigg och prata en längre stund utan att dom sa ett knyst. Iofs så var ju Emil här inne men dom hade bara lekt med varandra under tiden. Underbara små pojkar!

Vi var ute och lekte lite med grabbarna bus innan vi gick in för att laga lite käk, Oliwer var nog den som uppskattade maten allra mest tror jag.. Mario var mer för fikat!



Våra Goa underbara grabbar!!!!



När Mario började bli lite småtrött och seg för ett tag sen så pekade han på tvn, och självklart skulle han få titta på tv en stund innan han skulle sova. Men så fort han satte sig i soffan säger han "bis bis bis" vilket betyder (för er som inte vet) CHIPS.. Men inga chips idag för den grabben inte, så han blev lite smått sur men kollade på tv en stund innan emil börja natta honom... Han är sin mor upp i dagen va gäller dessa chips, jag kan inte kolla på tv utan chips och tänk hur ofta jag tittar på tv, haha.. Tur man är gravid, för då gör det inget. Det blir värre sen...

Nej, nu ska jag kika på ´"sex and the city" :-)

Urusel natt

Har sovit uruselt inatt, hade svårt att somna och sen vart jag tvungen att springa upp och kissa ett flertal ggr också. Faan vad jag blir trött på detta kissande. Theo vaknade kl 06 så Emil fick ge honom frukost och sätta honom framför tvn tills vi vaknade för typ 30 minuter sen. Men han verka ha tyckt det vara helt okej..

Det slog mig nu att det är den 21 idag, och jag måste ta tag i och ringa till barnomsorgen och kolla hur det blir med Mario nu i höst. För vi får antagligen ingen dagisplats tills vi flyttat så jag ska ju ev vara hemma med honom om jag har möjlighet att få vårdnadsbidrag. Han har ju fått dagmamma, vi skulle ju kunna lämna honom där bara det att hon var ledig varje torsdag och det är då jag jobbar så det känns knas + att när jag pratade med henne verkade hon helt jävla knas i huvudet..

Nu är ungarna hungriga, dags för frukost.!

Såld

Nu är den såld, vår (min & Marios) älskade vagn. Men vi får en ny :-) Tjoohoo!!!

Nu sover ungarna gott i rummet och mina linser skaver, jävla skit linser faktistk - och sånt ska man betala för?! Helst skulle jag vilja göra en sån där operation men det kostar ju pengar och jag tror inte Emil tycker att det är något att slösa typ 30 tusen på. Men för mig hade det ju varit underbart och man tjänar ju faktiskt in dom pengarna ganska fort eftersom mina linser kostar 360kr/mån = ca 4000 kr/år, så ganska snabbt går man ändå med plus i kassan..

J-E spelar tvspel, GTA4... Jag ska nog sova...

Han strypte mig

"han stryper mig, han stryper mig" ropar Theodore ifrån badrummet. haha.. Mario försöker döda honom, dom är för härliga ungarna.. Sen får det bli kvällsmat för dom efter badet och förhoppningsvis så somnar Mario iaf, Theo vet jag inte hur länge han är vaken om kvällarna men. För det jag känner för att göra ikväll är att se "sex and the city" jag måste se klart alla säsonger för Lina ville ha tillbaka sin box och jag känner inte för att köpa den för så bra e den inte så man vill se om den liksom.

Snart kommer dom och tittar på vagnen, hoppas att dom köper den så man blir av med den. Men ändå så vill jag inte det, men jag kan ju inte ha kvar alla våra vagnar. Det funkar liksom inte.... Längtar tills P&T vagnen kommer :-)

Imån ska vi fika hos Emme iaf, det är det enda planerade och lämna tillbaka bilen till Jerry också då såklart. Ska bli kul å se Emme och få se hennes nya vagn och sambo ;-) hehe

Leverans nu i veckan!

Bara 1 veckas leverans, pengarna drogs från kontot igår, vagnen gick bara på 5047kr (+200kr frakt) när vi beställt den från UK, i Sverige kostar den 7500. Så vi tjänade en rejäl slant minsann. OCh Emil hade fått ett mail att den skickas på måndag med DHL så vi gissar på att vi borde ha den hos oss senast torsdag :-) Jag trodde nästan att det skulle dröja flera veckor.! Ska bli kul med en ny vagn, bara Mario gillar den också såklart.

Jag saknar min lilla kille just nu, vi ska väl snart bege oss av för att hämta honom hos mamma och Håkan. Han hade sovit ändå till 9,30 idag. Fattar ni vad orättvist eller. Varför sover han inte så länge här hemma hos oss?

Ikväll ska Theo sova över hos oss, han vill så gärna sova hos Mario så då får man ju ställa upp. Mario tycker nog också att det är roligt att han sover här även om det blir lite små bråk mellan dom. Mario är inte den som gillar killar allra mest. Eller han gillar dom men ska gärna tuffa till sig lite och putta på dom. Hans favoritsport när Elia och Benjamin är i närheten är att välta dom. Precis som man välter kor! haha.. Det är faktiskt lite komiskt men också synd om dom små liven som trillar rakt bakåt och slår sig. Men lille Alper vill han bara ha liggandes på sig, han känner nog att han är liten bebis fortfarande. Och appropå bebisar så älskar han dom, hans lille kusin Emelie som är 4 månader är det bästa han vet, han vill bara titta och pussa och krama henne hela tiden. Han blir nog en bra storebror, det tror vi faktiskt.

Mario klappar mig så fint på magen, han förstår att det är något med den men inte riktigt att det är bebis. Han ser väl mest att den växt för han klappar mina tuttar lika mkt. haha.. Men om man frågor honom vart bebisen är så pekar han på min mage. Han har börjat prata så himla mkt nu det senaste och han låter så förståndig när han svarar ja eller nej på våra frågor! Älskade lille grabb, gud vad vi älskar dej!!!


Söndag

Igår blev det  då bio "Jiddra inte med Zohan", en film med totalsjuk humor och lite överdriven emelllanåt, men jag tyckte ändå att den var grymt rolig. Nästan så man småskrattar när man tänker på den nu i efterhand.

Idag ska vi hämta Jerry och Pia på landvetter, dom skulle landa 14,25 så vi ska väl åka strax innan två tiden. Sen kommer det några och ska kolla på Marios vagn, usch jag mår verkligen dåligt över det. Tänk vad han kommer att sakna sin vagn, han älskar verkligen den vagnen och så ska någon komma och ta den ifrån honom. Det är nästan som tortyr ju. HEmskt är det iaf.... eller Överdriver jag?! Han får ju en ny vagn så fort den bara hinner komma till Sverige, kommer han gilla den lika mkt? Det får vi ju hoppas.

Nu är Emil i duschen, han är irriterad på mig för att jag alltid är så grinig hela tiden. Men jag hade bara ett svar på det GRAVIDITETSHORMONER och alldeles för mkt sånna dessutom. Hur lätt tror dom att det är för oss då? Visst att dom ska stå ut med oss men dom slipper ju oss när dom är på jobbet etc, vi själva då? Skulle vi tycka det är tillfreds att vara så irriterade och griniga hela tiden? Nej, vi är lika trötta på det som va  killarna är. Jag kan nästan lova att alla sura gravida kan hålla med om det. Och vi får stå ut med oss själva dygnet runt i 9 hela jävla månader.... Sen efter förlossningen så blir vi sakta men säkert oss själva igen... Det är ju för fan som att vara Schizzo.....

Till storstaden idag igen...

Om ett tag ska jag och Emil åka in till göteborg och gå på bio och käka lite middag. Mario är hos Mamma och Håkan och har det gott, han ska sova där inatt. Det är första gången så vi hoppas det kommer att gå bra. Vi köpte med oss hans älsklingschips och en festis så han kommer nog att vara nöjd minsann..

Vi får se vart vi kommer att käka i gbg, jag vet inte alls vad jag är sugen på. Jag kan ju bara inte äta sallad idag igen, det funkar liksom inte. Det är det enda jag käkat hela denna veckan och McDonalds en gång tror jag det var. Vi har inte lagat mat en enda gång..

Imån är sista dagen på Emils semester, vilket betyder att jag är själv med energiknippet Mario. Hur faan ska jag orka det? Emil får iaf inte jobba över denna veckan för det klarar jag inte.

Pengarna för vagnen har inte dragits, så störande. Det är tydligen så att från den sidan så dras pengarna när vagnen ska skickas till oss vilket är helt idiotiskt verkligen. För då måste vi se till att alltid ha 5000 på kontot och om det dröjer flera veckor så är det ju skitsvårt  att hålla koll på. MEn men...

Lizette - På tjocken i v.22 (21+0)

Här ser ni min bautamage, Emil kallar mig nu för paddanboll istället för paddis..

Beställt syskonvagn

Nu har vi äntligen beställt våran Phil & Ted vagn från england, vi kom på att det kanske var dags eftersom det kan vara leveranstid. Var nämligen och kollade på vagnen och testkörde den på babyproffsen på backaplan och deras leveranstid var 10 veckor så vi tänkte att det kanske var något liknande från UK. Vi hoppas och tror att den kommer vara kanon bra, jag är helt säker faktiskt.

Såhär ser den ut iaf, och när bebisen är liten och inte kan sitta så fifflar man lite med den på ett annat sätt, kan inte förklara såhär..  Vi valde den svart/gråa färgen iaf, vi var lite inne på mörkblå men svart kändes mest användbart... Så nu hoppas vi bara få sålt våran teutoniasulky som vi lagt ut på blocket.

Annars idag har vi varit på lek&bus landet och sen skulle vi hitta någonstanns att äta och när vi går där och kikar ser jag skylten, den speciella skylten. Det står PAPRIKA, jag blev helt överlycklig verkligen. Som ett litet barn som skulle få en leksak. Det var det allra bästa på hela dagen, att få mixa min egen sallad på en salladsbar :-)

Tänkte slängt ut ett kort på min otroligt STORA mage men jag vet inte vart Emil lagt sladden så man får in bilden i datan så det får bli en annan dag. Men det är verkligen skillnad på första och andra barnet, såg på bilder där jag var i ca v22 och med Mario och jag var jätte liten om man jämför med nu, jag ser ut att vara i v28 nu...

Nu ska jag gå och diska sen när Emil nattat klart MArio ska vi kolla på arn och jag ska äta mina dagliga chips jag är beroende av, naturchips.. Två olika saker är jag helt klart mer sugen på än innan, sallad och naturchips. Så jävla sjukt!

Vecka 22 idag :-)

Satan vad tiden går fort, snart är det november och bebis tittar ut. Förhoppningsvis slipper man gå över tiden. Mario kom ju 34 minuter innan utsatt datum, det var punktligt. Hoppas denna blir lika punktlig..

Idag blir det lek och bus landet, det blir Emil som får springa omkring med Mario hela tiden eftersom jag dels är för fet och dels har för ont för att vara så aktiv.

Det enda som gäller just nu i matväg är kycklingsallad med fetaost, det är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista innan jag går och lägger mig. Så jag hoppas jag ´hittar ett bra salladsställe vid lek och bus landet.

Nu ropar MArio och Emil på mig så jag får dra mig.. Tjooo

semester :-)

Gud vad skönt det är att vara hemma alla tre samtidigt en hel vecka. I måndags körde vi Pia och Jerry till landvetter, sen drog vi in till femman och fixade lite av varje. Vi åt på PAPRIKA, jag vet inte om det är graviditeten eller vad det är man jag tänker på det där stället hela tiden. Salladen var så jävla god, jag ville åka dit igen och äta men Emil tycker det är onödigt bara för att äta, och han har ju iofs rätt. Men jag har iaf blivit som besatt av PAPRIKA´s mat...

Igår var vi på borås djurpark, det var kanon mysigt fastän det började regna famåt eftermiddagen. Men det gjorde inte så mycket. Lite regn är alltid mysigt det också. Innan vi åkte hem tog vi oss en sväng förbi Mamma och Håkan i hjälmared, där fick vi korv och bröd och lite fika :-) Mario var vild och sprang omkring och busa hela tiden, mestadels med Håkan.

Idag ska vi till simhallen här i stan och bada, sen blir det in till stan och välja tapeter, golv och köksluckor. Sen vill jag en sväng till vinden också. Allra helst vill jag hinna med ÍKEA och köpa en ny säng men Emil ska minsann ha sitt nya skrivbord först plus att vi egentligen inte har råd, men jag säger som Nese -"Det finns ju avbetalning" haha..

Slänger upp en bild sen potatisfestivalen, Emil och Mario!!!!!


Gnäll från min sida

Nu har jag gått halva tiden och lite till :-) Det känns helt underbart, jag längtar så himla mycket till graviditeten tar slut, inte bara för att äntligen få se bebis utan också för att slippa allt det jobbiga. Att vara gravid är absolut INTE min grej. Jag verkligen avskyr det. Jag mår både fysiskt och psykiskt dåligt, men men bara 138 dagar kvar, en evighet..

Emil jobbar som vanligt, jag är så trött på att vara hemma med Mario själv 6 dagar i veckan, att aldrig få nåfon lugn och ro. Förut när jag mådde bra i kroppen var det okej men nu när man varken orkar på det ena eller andra sättet är det verkligen jätte tufft att vara ensam så mkt.. Man får aldrig äta färdigt sin frukost, aldrig göra något i lugn och ro.

Faaan vad jag klagar, men allt är väldigt jobbigt just nu. Det går väl över när ungen tittar ut antar jag..

Jag och Mario har iaf bakat en sockerkaka, Mario gallskrek och blev livrädd när elvispen körde igång. Det var den fridfulla bakningen det. Nu väntar vi på att kakan ska bli klar ur ugnen så vi kan ta oss en dusch. Mario sitter i mitt knä och leker med sitt lilla flygplan. ganska snäll idag än sålänge. Sen ska vi väl ut på lekplatsen så han får leka lite innan det blir lunch och sen sovtajm för lilleman.

Själv ska jag jobba ikväll, sista dagen innan semestern :-) Ska bli skönt att Emil också är hemma och är ledig 1 hel vecka. Skönt att ha någon att dela Mario med, alltså han är så vild så ni anar inte. Så ska bli skönt att slippa springa efter honom själv dygnet runt.

Byeeeee

min son är nog överaktiv

Bara två dagar kvar till semester, är ledig 1 vecka´, jobbar två dagar och är ledig ca 2 veckor igen. Det ska bli riktigt skönt faktiskt, men endå inte för Mario har varit så himla jobbig dom t vå senaste dagarna. Han märker att jag inte mår bra och har ont i kroppen så han utnyttjar det. Jag känner mig helt avtrubbad efter en dag med honom. Emil har semester nästa vecka också så har vi iaf 1 vecka ihop..

Mario har börjat med en ny dum idiotsak på nätterna, sen min mage börjat växa rejält nu så ska han ligga och sova på mig. Jag vaknar på nätterna av att han hoppar upp på magen på mig och lägger sig. Det hade varit jätte mysigt OM det inte gjort så förbannat ont i magen. Så jag funderar på att ta in på hotell, haha. nej men så man iaf fick sovit ut, Emil tyckte jag skulle lägga mig på soffan men jag tror inte min gravida kropp klarar det.

Emil är snäll och  nattar Mario nu och jag ska dra mig till soffan för min rygg pallar inte att sitta upp mera, Har gjort det hela dagen liksom.

Tjooo

Tidig morgon

Igår kom pappa hem, det började med bråk och tjaffs som vanligt. Så jävla tråkigt när det är så. Men men, det löser väl sig.
 
Mario vaknade kl 06 och fick välling, efter det ville han inte somna om så nu sitter vi här - Trötta och griniga bägge två.Så idag får jag nog sova middag tillsammans med Mario om jag ska orka jobba ikväll,

Hade väl tänkt att baka bullar idag iaf och sen kl 15.30 ska jag till barnmorskan :-) Ska bli kul att höra lilla bebisens hjärtljud för första gången. Än så länge tycker jag att h*n är väldigt livlig i magen jämfört med vad Mario var i samma vecka ungefär, eller också känner jag kanske tydligare denna gången.

Jag är så trött så jag vet inte vad, Mario verkar lika trött han men vill absolut inte sova. Vi får väl hoppa in i duschen nu då och sen käka lite frukost..

Spindelfobi och graviditetsbesvär

Igår på jobbet hände en grej, det är fruktansvärt hemskt men också väldigt komiskt. Ni vet dom stora spindlarna på toan (jag har tidigare aldrig sett någon där). Jag kollar alltid väldigt noga i tak och runt väggar och golv innan jag går in, förutom igår då jag var så himla pissenödig och det var massa folk i butiken så jag skulle bara snabbt in och ut igen. Men paranoid som jag är så tittar jag i ena hörnan(efter att jag satt mig på toan då) ´sen andra, då ser jag spindelnät, det var INTE där igår. Stirrar neråt, kissar klart och sen tittar jag upp i andra hörnan. där sitter en stor fet jävel så jag får ren och skär panik, drar upp trosorna och byxorna tar jag på mig påvägen ut från toan och i butiken är massa folk. Dom måste ju tro att jag var dum í huvudet som inte tar på mig mina kläder eller stänger dörren eller nått. Bara rusar ut och känner hur jag svettas och får panikångest. Kunden i kassan som stod och vänta börja skratta så jag var ju tvungen att förklara mig, men alla andra i butiken fatta nog ingenting så för dom är jag nog bara en knäpp typ... Men Dennis var där så han fick döda den och spola och allt efter mig på toan. haha.. Tack Dennis!! Men nu svär jag, jag kommer ALDRIG mer våga gå på den toaletten, inte när jag har sett hur stora dom verkligen är och att det finns så många av dom, det är andra på 2 veckor ca.

Så inatt kunde jag inte somna för så fort jag stängde ögonen så såg jag den där stora äckliga spindeln. Det är helt sjukt detta, jag måste verkligen söka hjälp. Jag somnade inte förens efter 02,30 pga av en spindeljävel jag såg på jobbet. Jag låg och fundera hur jag skulle slippa kissa, inget kaffe inget vatten eller nått. Eller också skulle jag ta dit en potta, vad har jag för alternativ liksom?! Åhh, jag är sjuuuuk!!!!!

Dennis var med mig på jobbet hela dagen igår, han hjälpte till med alla filmerna. Vi fick typ 150 hyrfilmer som skulle göras iordning, så alla dom gjorde Dennis. Det var riktigt skönt att slippa jobba själv och ha någon att prata med emellanåt, även om vi för det mesta bara var tysta och gjorde det vi skulle. Han skulle komma bort ikväll till jobbet också. Vet inte om han bara skulle säga hej eller hjälpa mig lite idag också. Vi får väl se helt enkelt. MEn jag är tacksam för all hjälp jag kan få.

Jag har fått jävligt ont i bäckenet och allt nu, efter en dag på jobbet är jag helt slut. Det värker hela tiden och nu har det även kommit så att det gör ont precis hela tiden. Och det trycker på neråt, ibland känns det som jag har sammandragningar väldigt ofta och dom gör ont också. Men som tur är så ska jag till BM på torsdag och då kan hon nog kolla så allt är bra med sammandragningarna och det så det inte är nått som håller på att hända alldeles för tidigt. För det känns nästan så. Jag känner sparkarna nu varje dag iaf, synd bara att Emil inte kan känna eftersom moderkakan ligger i framvägg så sparkar h*n liksom inåt/uppåt så det blir inga stötar utåt liksom. H*n har sparkat utåt typ 2 ggr men då har inte Emil varit hemma eller i närheten så han har missat det annars hade han känt det garanterat.

Nu ska jag kolla på sex and the city, är på säsong 3 nu. Mario ligger och sover gott i våran säng.. Sen blir det laga middag. Pusshej


Ingenting känns riktigt bra

Allt känns totalt fel, med flytten, dagis och alla andra småsaker också. Nu verkar Mario trivas riktigt på dagis, han går snällt dit och lämnar av sig skor och allting utan att gråta. Han säger knappt hejdå längre och det känns verkligen kanon bra att han äntlgien verkar trivas och då ska vi byta dagis på honom. Allting känns så himla hemskt och elakt mot Mario. Jag vill att han ska kunna gå kvar här uppe men det funkar iunte för mig att gå upp med honom på morgonen innan jobbet och absolut inte sen när det bara kommer vara några få timmar om dagen då bebis nr2 kommer ut. Så nu känns det inte alls som om jag vill flytta härifrån. Jag vill inte lämna denna lägenheten som vi gjort så himla fin. Allt känns såå himla fel och nu är det ju försent att ändra sig.

Och vi har ingen barnomsorg till Mario från 1 september så jag får väl sluta jobba och vara hemma med honom och få vårdbidrag, 3000 kr i månaden eller hur det nu var. Åhh allting känns så jobbigt.

Samtidigt ska det bli jätte skönt att komma närmare stan och vänner och allt sånt och det är som Emil säger också, vi ska bara bo där några år tills vi sparat ihop lite pengar så vi kan köpa ett hus så vi slipper topplånet. Och med den låga hyran kanske det går på 3 år. Kan vi ju hoppas på iaf och 3 år går ju fort och har vi tur hinner vi spara ännu snabbare.

Allt löser ju sig till slut men nu känner jag att det är alldeles för mkt kaos i mitt huvud så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med allting. Det ser ut som fan här hemma, det har det gjort fram å tillbaka dom senaste månaderna och jag har inte lagat mat sen jag blev gravid i stort sett. Jag orkar ingenting längre, allt är bara för mkt för mig. Och jag är inte ens glad över att vara gravid, det är bara jobbigt..

Jävla depression som ligger och trycker, jag verkligen hatar det. Varför kan det inte bara försvinna?! Men jag vet, det blir bättre, det blir det alltid men jag verkligen hatar svackorna och utan medicin så är det lite jobbigt faktiskt. Men men, snart är ungen ute och då blir det bättre igen,  då slipper man iaf vara så trött i kroppen och nedstämd för det. Jag hatar när jag tappar orken....

Vart bara tvungen att skriva av mig lite, behöver det ibland.

huvudvärk hela tiden.

Jag har sånn förbannad huvudvärk hela jävla tiden och inget hjälper, det har varit såhär i 1 vecka fram å tillbaka hela dagarna nu. Man blir så himla trött och deppig av det. Och jag är redan deppig sen innan så allt är bara alldeles för jobbigt just nu.

Mario somnade för 15 minuter sen efter att jag gett honom lunch så nu har jag iaf lugn och ro här hemma, frågan är bara vad jag ska hitta på? Skulle behöva städa, vilket jag verkligen också vill men med denna huvudvärk går det inte. Kan ju lägga mig och kolla på sex and the city men då blir jag ännu mera deppig när jag bara ligger inne och inte gör någor vettigt. Varför kan jag bara aldrig acceptera att bara ligga hemma och ta det lugn, varför ska jag alltid bli deppig och känna mig dålig för att jag inte gör något vettigt? Det är något stort fel på mig tror jag.

Ikväll/eftermiddag ska jag iaf iväg till Malin en sväng, hon skulle tvätta och massa sånt innan så det blir senare. Då har man iaf något att se fram emot. Emil jobbar kvällen idag så jag blir själv hela kvällen. då kan jag iaf med gott samvete kolla på tv. :-)

På fredag går jag in i v20, det vill säga halva tiden. Sen är det bara att börja räkna ner!!! Jag hatar att vara gravid verkligen, det är fruktansvärt jobbigt. Efter denna graviditeten kommer det att bli svårt att övertala mig att bli på smällen igen. Men fler barn vill jag ju ha så det blir jobbigt det här.

Har pratat med Ulle i telefon nu i en kvart, hon och Cornelia skulle titta på film så då blev jag också riktigt sugen på att lägga mig i soffan och bara slappa så det ska jag allt göra nu och jag ska göra det med gott samvete, trotts att det är bra väder ute :-) Med lite nudlar och sen massa chips och saft!!!! :-)