Home sweet home

Tiotusen årsen jag skrev, har haft fullt upp. Man hinner inte med allting längre, inte när man jobbar mkt och har hand om Mario efter det. Man blir helt slut, fast Mario tröttar ut en allra mest... Men Emil är så snäll och har honom så fort han kommer från jobbet, han vet att jag tycker att det är tungt. Klarar inte riktigt allt psykiskt just nu. Igår morse bara jag grät för jag ville absolut inte gå till psykologen, vilket jag inte heller gjorde för jag pallade inte. Men idag har det varit bättre.

Håller på att lära mig om andravärldskriget nu. Känner mig lost typ jämt så måste lära mig saker. Så Emil lär mig massor så jag blir mer allmänbildad. haha... i brist på annat... Jag kan ingenting om någonting, förutom psykologi, det är nog det enda jag kan. Sant!

Imån ska vi göra marängsvish. Gott, gott! (som mario säger) han är sååå söt...

Nu ska jag skriva lite annat. Tjoooo

175338-55  
Mario käkar Yoghurt! hihi... Krulltotten!!!

På jobbet....

Shit va kass jag e, jag ska bli bättre på att blogga. Bara att jag har tröttnat på typ hela internetgrejen liksom. Har så mkt att tänka på och fundera över och göra val i att må bättre. Innan jag börja i psykoterapi hade jag ett behov av att skriva av mig, nu har jag inte det längre. Det mesta kommer ut där, och jag vet att jag så småningom kommer att må bra igen. Det går framåt, även om jag typ käkar sobril varje dag just nu så känns de endå bättre på nått vis...

Jobbar just nu, har lite rast för jag har hållt igång sen 11 nu..  Vi ska fika med Pia & Jerry efter jobbet sen blir det att kika på "1408" tror den e riktigt bra, om jag vågar se den. Jag har ju blivit lite feg, eller mkt kanske man ska säga.

Dop för Benjamin imån... Hoppas det går bra, smått nervös e jag faktiskt... Hoppas alla sköter sig....

Nej, nu kommer kunder... Tjooooo

blogg, blogg, blogg

Jag har blivit väldigt dålig på att uppdatera min blogg nuförtiden, vet inte varför. Har varken tid eller lust att göra det. Men nu är det lugnt, jag har blivit sjuk. Antagligen efter att jag och Emme basta igår och gick ut och rökte i bara handduken och sen in i en varm bastu en massa ggr. Så jävla dumt gjort, så nu har man feber och ont i halsen.

Emil och Dennis spelar bordshockey nu. Dennis försöker desperat ringa runt till alla han känner för att se om någon vill umgås med honom. Men INGEN svarar, hahaha.. Tydligen så är inte jag något vidare sällskap, verkar det som..

Mario sover hos Pia och Jerry inatt så det blir lugn och ro. Fan vad skönt alltså, man behöver verkligen bara göra inget ibland. Mario är så jävla krävande, full fart hela tiden. Hoppas vi får dagis snart.

Åhh, va tråkigt det va å skriva.. Sticker ut å röker ist. Tjooheeeej!!!!!