15 Februari 2007

Inatt var Mario vaken hela natten typ så jag var uppe från 02.30-06 sen fick Emil vara hemma från jobbet idag istället för imorgon så han var uppe med Mario resten av tiden tills vi gick upp så jag också fick sovit lite.. Snäll pappa Mario har..

Idag har vi slappat mestadels, Mario & Emmelie & jag har varit ute och gått den vanliga rundan och hälsat på "våra" (nolhagas) hästar och givit dom morot. Det blev iallafall 5km vi gick...

Sen har jag cyklat 6 km på träningscykeln :-) Mkt bra! 15 minuters cykling iaf.. Efter det fick Mario lite magmassage eftersom han inte skitit som han borde, blev inget bajs för det men han njöt av massagen. Sen duschade vi tillsammans, så mysigt att duscha med Mario...

Nu blir det sängen å hoppas Mario sover bra inatt!

   

2 månader idag

Sitter vid min cp-data nu, hatar denna datan. Den är total störd, låter som en knullad syrsa emellanåt...Är på dåligt humör och har vart det typ hela dagen. Ingen aning om varför faktiskt. Men jag blir ju sån ibland, sur för ingenting åsså mår jag dåligt, sen nästa dag e det bra igen. KNAS - människa!!!

Idag har vi varit och vägt lilla Mario, han vägde 4.6 kg och var 57 cm lång.. Han börjar bli stor nu... Passade hans kusiner - Cornelia & Theodore - också. Dom busarna... Sen fick vi plättar hos Ulle, goda som vanligt...

Har käkat tacopaj idag, den blev inte lika god som den brukar men ätbar..

Snart kommer Emils mamma hit en stund... trevligt!

Imorgon ska jag och Charlotte hälsa på Dennis i Borås, det ska bli kul å sen den tjockisen igen.. Och denna gången ska jag ta med mig kameran å ta lite kort. Är ju kul att ha nått på Mario och Dennis från de att Mario är liten...

Mario sover i sin vagn nu, sovit där sen Emil var ute och gick med honom.. Shit vad man saknar honom när han sover.. Man kan liksom inte släppa tankarna från honom.. Faaan vad jag älskar Mario, helsjukt hur mkt jag älskar honom... Det bästa som hänt är han... Så e de..

Emil spelar sitt meningslösa spel - som vanligt!!!!

♥ Mario ♥ 2 månader idag!

 

Söndag - 11 Februari 2007

Emil är grinig, för att han var tvungen att avsluta sitt extremt roliga spel "Fotball manager 2007". Ett mer meningslöst spel finns inte. haha....

Idag har jag och Mario varit ute och gått med Malin och Oliwer.. Gick den långa vanliga promenaden på 4.7km, såå jävla duktigt! Men på vägen tappade vi bort vårat regnskydd, det måste gubbat av i farten på nån gren eller nått.. Får köpa ett nytt imorgon då..

Mario ligger och sover nu, han e la super trött eftersom han inte ens sov när vi var ute förut...

Igår var vi hos Emils syster och kollade melodifestivalen, vilken skit rakt igenom. Vad är det för fel på låtarna i år?!

Esch, är inte ens på humör för att skriva. Skrev mest för att reta Emil så att han var tvungen att avsluta sitt spel :-P Elaka Lizette!!!!!

Mario har suttit modell lite granna igår, han blev såå fin på bilderna.. Eller hur?!

                                                                


Saknar den lilla pojken

Sitter på jobbet nu, vilket jag gjort i snart en och en halv timma. Är sådär extremtrött, så trött att man bara vill åka hem och ligga och gotta sig. Men kaffemaskinen går på högvarv här, så förhoppningsvis piggnar man till lite snart.

Morgonen började inte alltför bra. Först ringde väckarklockan, och jag fick panik upp. Men när jag märkte att den bara var 06.00 somnade jag om i ytterligare tio minuter. Därefter ringer nästa väckarklocka, och jag flyger upp ur sängen för att stänga av den. I samband med rusandet snubblar jag på strömsladden för TV:n och dör nästan. Därefter ska jag plocka åt mig mina kläder (i mörkret) och ta mig till badrummet; det hela resulterar i att jag tappar nycklarna på sängkanten, så det brötar som in i bänken och Lizette suckar till :( En bättre start på dagen hade inte skadat. Hur som haver så sov jag åtminstone gott på tåget till jobbet.

Det positiva med det hela är att jag hade mer poäng än jag förväntat mig på jobbet, så ledigheten igår var inte helt onödig.
Och det var så skönt att vara hemma med Lizette och lilla Mario! Det är så tråkigt att åka iväg till jobbet utan att få se det där charmiga lilla skrattet.

Igår när Lizette väckte mig satte hon Marios ansikte framför mitt. Han såg så glad ut, har nog aldrig vaknat på ett så mysigt sätt. :)

Well, well...
Nu måste jag försöka få något gjort på jobbet, så jag kan knalla hem med gott samvete på eftermiddagen.

Det var för övrigt lite småkul att testa på att blogga. :)

Mario i farten

Idag har vi fikat hela dagen, med Emmelie mestadels :-) Mario tycker så mkt om Emme. Det märks verkligen, han ler när han ser henne.. Han e nog lite kär i hennes ögon tror jag :-)

Sen har jag & Mario lyssnat på Nicke & Mojje ;-) å dansat i bärselen å sjungt me :-) Han gillar när jag sjunger (tur att nån gör det)

Vi har bakat idag också.. Emil skulle göra sånna där rutor, dom blev hmm, perfekta!!! Jag gjorde en annan kaka som jag inte ens smakat på..

Nu "sitter" Mario å smakar på min arm, undra om den e god..

Emils mor har varit här å fikat precis. :-)