Mario har feber och är förskyld

Blev inte mycket sömn inatt, Mario gnällde hela natten också så Emil har typ bara sovit 2 timmar. Jag somna men vakna emellanåt, men jag kunde ju inte ta Mario eftersom jag tagit en sömntablett så jag deckade av varje gång jag vaknade till. Men nu på morgonen så hade han feber mitt lilla hjärta 38,5, hoppas han blir bättre snart. Ska jobba ikväll men vill absolut inte åka ifrån Mario när han mår dåligt men jag har inget val eftersom INGEN kan ställa upp och jobba istället för mig ikväll. Har inte fått svar från Lisa än för hon svara inte när jag ringde så jag skickade sms, men om jag känner henne rätt så säger hon ändå nej så jag får nog lämna Mario ändå.. Ååå det skär verkligen i mig, vill vara hos honom när han mår dåligt ju. Han behöver mig också ju...

Annars är det inget vidare idag heller. Känner mig kass på alla sätt å vis. HÅller på å packar lite nu när Mario sover och tvättar. Men ska nog vila en stund nu i alla fall så jag orkar med kvällen...


I denna vidriga värld, i denna skadade sanning.

Visst att jag är shoppingberoende men jag köper INTE mkt till mig själv. Idag köpte jag ett par svarta jeans för 500 :- och det är jag tvungen att må dåligt för. Fan, fan, fan. Jag behöver kläder och jag behöver något som passar. Jag har liksom bara basplagg i min garderob och någon gång vill man ju faktiskt se fin ut. Inte bara vardaglig liksom. fyfan, det är så jag vill spy åt det. Har sån ångest att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men det är ju ingen som förstår mig.

Jag gråter och gråter men ingen kan höra mig,
alla dessa tårar bara för dig.
Kan inte glömma allt det kalla och grymma,
jag försöker rymma,
från denna vidriga värld.
Men överallt är stängsel och taggtråd,
jag lägger mig ner och ber om nåd.
Låt mig få ro och frid i all evennerlig tid.
Men när jag vaknar är jag kvar i samma skadade sanning,
där allt handlar om matriella ting.
För mig är det alltid dyster höst,
rakbladet är en liten tröst.
Smärtan och blodet som är mörkrött,
får mig att för ett litet tag glömma allt som är fult och dött.
I denna vidriga värld, i denna skadade sanning.


Lyckan har vänt,
till de land jag såväl känt.
Där bara sorg och smärta finns,
de jag ville glömma men jag såväl minns.
Bland tårar och självmordstankar,
jag vill komma ut jag bankar.
Men dörren vill ej öppnas.
jag vill bara hoppas att jag kommer ut,
så allt detta tar slut.




Jag suger på att ta hand om pengar, så sant så.

Jadu, Låtta. Jag kan verkligen behöva lite ekonomirådgivning. Funderar starkt på att slopa allt vad bankomatkort heter, så får Emil ge mig pengar i handen. Och mer än det får jag inte slösa. För nått måste ju faktiskt hända, det måste bli en förändring annars kommer vi att gå i  personlig konkurs pga mitt shoppingmissbruk OCH godismissbruk. Jag är en dålig människa helt enkelt...

Idag har jag & Mario passat Tilda, vi var ute och gick i 2 timmar i regnet. Tilda var pisseblöt och sur för att vi var ute så länge. Den lilla lathunden, sen var vi hos mormor & morfar och käkade mat. Låtta var också där :-) När Tilda väl blivit torr var det dags att gå hemåt, när vi kom hem deckade hon i soffan. Jag och Mario packade lite sen deckade vi båda två i sängen och sov till Emil kom hem kl 16,30 å då snabbade jag mig iväg till jobbet. Är DÖtrött nu, känner mig lite, men bara lite småsjuk. Inatt var jag faktiskt rätt så dålig. Hoppas jag inte blir sjuk nu bara.

WOOHOO, vi flyttar på lördag :-)

Står i tidningen att det är billigt att shoppa från USA nu, dollarn är låg. Kanske ska kika in på några sidor :-)

Pussheeeej

uttråkad on da work

Sitter och jobbar just nu, känns som om jag inte gör annat nästan och ändå jobbar jag inte mycket alls om man jämför med folk som jobbar heltid.

Barnbidraget tog slut med en gång när vi fick det i torsdags, det är så himla typiskt mig och Emil. Vi var och beställde tapeter till Marios rum i fredags. Det blir rätt dyrt, det blir ungefär 2000 kr. Men det är han ju värd våran lille underbara kille. Tror det kommer bli jätte fint när det är färdigt i alla fall.

Om bara 1 vecka så flyttar vi, faan vad roligt det ska bli särskilt nu när vi har köpt så mkt nya saker. Ikväll när jag slutat ska jag hem och packa ner lite saker. Dom kökssakerna jag inte använder, för vet inte annars när vi ska hinna eftersom jag jobbar både tis+tors kväll och vi måste vara ute ur lägenheten på fredageftermiddag. Varför skulle jag vara så snäll mot henne och säga att hon kunde flytta in redan på fredagen, varför?!?!

Var hos Emme i fredags. Varför ska jag alltid dricka för mycket? Det finns ju nått som heter måttligt men jag tror inte jag fattar vad som menas med det. Jag blir ALLTID alldeles för full. Jag får öva på att dricka LAGOM..

Käkar lite godis nu, har inte med mig någon mat för vi hade ingen hemma och vi har inga pengar till att köpa. Hade bara 30 :- och dom köper Emil mat till Mario för, han är faktiskt viktigast. Så jag får leva på smågodiset idag. haha. Får koka makaroner när jag kommer hem helt enkelt. Får ju i alla fall lön  på tisdag så.

Igår var jag grymt bakfull, det gick ändå bra att jobba även om det kändes som jag jobbat i 26 timmar fast det bara var typ 7. När jag kom hem och Emil gått till sina kompisar så spydde jag, bakfyllan bara small på. Men Mario var snäll och jag fick vila lite och då försvann allt. Knaskalas.

Idag jobbar jag till kl 18, det är segt. Tur att internet finns här ändå. synd bara inte man kan gå in på msn. Nej nu ska jag väl sysselsätta mig med nått. koka kaffe i alla fall.. Hoppas tiden går snabbt idag...

Drömde förövrigt att jag fick barn inatt, en lite flicka. Det kanske e dags för dig att föda, Låtta! Jag brukar ha lite rätt i många av mina drömmar. Fast  nu var det jag som fick men lite fel har man ju alltid. Så du föder nog en lite tös :-)

Hejåhå!

På jobbet

Japp, nu sitter jag på jobbet och degar. Finns inte så mycket att göra just nu.. Orkar inte heller för den delen, man är ju lite slö ibland.

Idag har jag verkligen varit duktig (för att säga det själv). Jag har puttsat alla fönstrena hemma och städat på balkongen, den var smutsig like hell verkligen. Men nu är den ren och fin, så nu slipper vi städa den mera innan flytten nästa helg, förhoppningsvis får vi lägenheten på söndag. Om inte bitchen som bor där nu säger nått annat, kan man bli sepigare än henne eller? Hon ska bara flytta till sina föräldrar men kan ändå inte flytta tidigare fast vi sagt att vi inte har någonstanns att bo under helgen. Jävla fitta verkligen, hon kan ju lika bra flytta på fredag och städa lördag förmiddag liksom. Sepe kvinna alltså..!

Emil har fortfarande ont i ryggen, stackars liten kille..

Dennis kommer hem imorgon och stannar till lördag bara, får väl se om han hinner säga hej denna gången han är hemma. Ett hej tycker jag ändå att man borde vara värd. Eller hur?

Nej, nu ska jag väl börja plocka undan ciggen mm, så att det är klart. Mår förövrigt lite dåligt idag, irriterad och så. Vet inte vad problemet är men.. Det är jju mig vi talar om..

Mina dikter

Igår fick vi se anledningen till Marios olidliga gnällande, en framtand håller på att titta fram. Så tand nr 3 är på G. Skönt att man vet varför han är som han är, lite lättare att stå ut med gnällandet och missnöjet från hans sida då.

Nu har vi bakat kladdkaka, Mario & jag. Han fick smaka lite på smeten för det hör ju faktiskt till när man bakat klart. Han tyckte det var gott och ville ha mera. Men ett slick på slickepotten fick räcka, han är ju inte så gammal så han behvöver inte mera.

Skulle träffa Nese sen när hon vart hos barnmorskan så jag ska snart ringa henne. Hon är redan i vecka 20, halva tiden avklarad. Vad fort tiden går verkligen.

Tänkte skriva några av mina dikter, dom som inte är dystra till att börja med. Skriva år 99-00

Du ska veta att jag älskar dina ögon,
du ska veta att jag älskar din mun.
Du ska veta att jag älskar dina händer,
du ska veta att jag älskar hela dig,
Bara för att du är du.


Jag vet att fåglarna kvittrar,
jag vet att blommorna blommar på våren.
Jag vet att snön kommer till vintern,
jag vet att havet är djupt.
Men jag vet inte om du älskar mig.


Hur blir det vinter,
och hur blir det regn?
Varför finns det snö,
och varför finns det vatten?
Varför finns jag,
och varför finns du?
Och hur blir det vi?

Ja, det var typ dom tre första dikterna jag skrev själv.. Nu ska jag dra mig.. Tjooo


Gjort maränger

Idag har vi bakat maränger, Charlotte ville det så då gjorde vi det. Sen gjorde vi egen chokladsås och köpte glass. Det var mycket gott. :-)

Mario har knappt sovit inatt, vet inte riktigt vad det var med honom. Han var bara ledsen hela tiden. Men vid typ 06 eller nått så somnade han och vaknade vid 08. Sen var han vaken och LEDSEN och gnällig till kl 12 då han äntligen somnade.. Sen dess har han väl varit helt okej att ha att göra med. Men jag är så jävlar trött.

I lördags när vi rensade här hemma hittade jag min diktbok :-) Jag trodde den var borta och hade anklagat mamma för att ha tagit den, haha.. Men den låg i en gammal väska. Tänkte jag skulle skriva nån dikt då och då i bloggen sen när jag orkar. Tråkigt att jag inte kan skriva längre. Kommer liksom inte åt mina känslor på det sättet längre, men hon på övm sa att har man en gång kunnat så kan man det igen. Hon trodde det skulle komma tillbaka efter jag vart hos en psykolog.. Vi får se.. Nu ska vi vila en stund.. Hejdå

deprimerande jävla söndag

Idag mår jag inte alls bra, känner mig jätte deppig och har inte den minsta aning om varför. Kanske för att flytten körde ihop sig lite. Jag var helt säker på att det stod i slutet av september men jag hade visst fel och hon som ska flytta till denna lägenheten flyttar hit på fredag och vi får inte lägenheten förens på måndagen, men har vi tur kan vi få tillgång till den på söndagen i alla fall. Så det känns ju lite jobbigt att man inte har nånstanns att bo ett par dagar och alla våra saker, ska dom stå i lastbilen då eller? i flera dagar?  Ehh, det löser väl sig men sånt oroar, i alla fall när man har barn.

Vi har i alla fall packat klart allting typ. Förutom allt som vi andvänder dagligen då..

Varför känner jag mig så himla deppig? Faan vad jobbigt det är, jag har lite svårt att acceptera att må dåligt. Är så himla rädd att hamna djupt nere i något så fort allt känns kasst. Orkar liksom inte må dåligt längre.. Jag ska väl trycka i mig några stesolid och hoppas det värsta försvinner.

Jobbar ikväll 18-22, imån jobbar jag med en stund. Ska prova att beställa själv, hoppas jag fattar hur man gör nu då. Sen e jag ledig tills torsdag och sen jobbar jag tors,fred,lörd och söndag. Känns lite konstigt att jobba så mkt när man inte gjort det på så länge. Man blir så otroligt trött..

Men men, hejdå...

Fredag kväll, en hemmakväll framför tvn.

Nu har vi precis kollat på den nya Beck, den var helt okej. Som alla andra Beck-filmer liksom. Men nu sitter Emil och "Lyx-skiter" så jag får roa mig framför datan lite, inte det minsta kul. Men sen ska vi kolla på "Nina Frisk" Låtta sa den var dålig men hon tyckte ju å andra sidan att "hata gbg" var bra så man vet ju inte. Hon är ju tjock!!!! Det säger ju allt.

Idag har jag jobbat 14-17 skulle jag jobbat men Hannah kom inte förens kl 17.30 typ. Hon trodde hon började kl 18. Fasen så sne jag blev, var ju as hungrig ock eftersom jag inte käkat sen frukost. Menmen, jag överlevde ju..

Jobbar hela helgen, ska bli lite segt och tråkigt faktiskt eftersom jag och Emil behöver kolla på tapeter lite. Och det var grymt längesen jag, Emil och Mario var tillsammans alla tre flera timmar i flera dagar. Men jag måste ju jobba för att vi ska kunna spara dagar..

Annars mår jag helt okej idag faktiskt. Nese och Zenajda har varit här på lite fika en stund innan jobbet sen kom mor min hit också.

Mario väger 8.4 kg och är 71.5 cm lång. STORA killen, och hela 9 månader. En underbar ålder...

Nej nu ska jag ta mig några bloss och sen kolla på filmen, tror Emil har skitit färdigt nu faktiskt.

Gonatt sen..

Ny soffa och soffbord :-)

Om 2 veckor flyttar vi äntligen, så nu är det dags att börja packa på riktigt. Och kolla på tapeter ännu en gång eftersom jag blev lite osäker på om jag verkligen ville ha dom färgerna i sovrummet och Marios ena tapet kanske skulle vara vit vilket jag inte gillar riktigt eftersom Mario har vita ramar till alla sina tavlor, då stämmer det ju inte riktigt. Så vi får kolla på tapeter igen, när vi nu ska hinna det eftersom jag jobbar tors-sön och sen jobbar Emil och vi kommer gå om varandra hela nästa vecka också. Men men, så blir det när man måste spara ihop pengar.

Igår var vi på auktionen Emil och jag, vi köpte en svart skinngrupp och ett bord till det. Så när vi kom hem blev vi 15 000 :- fattigare. Men det var det helt klart värt för jag tycker soffan var grymt snygg.

Jag och Mario var i simhallen igår också, han älskade verkligen att bada. Skrattade massor och plaskade i vattnet som en galning. OCh sen låg han på rygg och njöt av det varma vattnet och kollade på alla lampor i taket ;-) hehe.

Idag ska Daniel och jag ta hem soffan och bordet. Charlotte får ju passa Mario eftersom hon inte kan bära med sin BAUTA mage. Så idag får jag träffa Charlotte igen :-)

Nej, nu ska Mario och jag käka lite frukost och sen hoppa in i duschen. Tjoooo

Fullt upp

När Emil läst dagens tidigare inlägg i min blogg, kommenterade han följande (i telefonen då); "Låter som du har fått en uppenbarelse" Jag är nog totalt blåst i huvudet för jag förstår inte vad han menar med det. Alltså jag vet ju vad en uppenbarelse är, tror jag i alla fall. Eller jag tror inte att jag riktigt vet vad det är för jag tror att det förknippas med gud. Emil får nog förklara för mig sen när han slutat jobbet. Jag är inte så allmänbildad men jag kan andra saker. Ehh, jag är ju blond ;-) haha

Varit hos mormor idag, sen promenad med Nese. Då stötte vi på Sarah och bestämde att vi tre skulle fika imorgon. Det kan ju bli trevligt. Sen åkte jag med Nese till vetrinären med Frankenstein (hennes katt) han hade skabb, fick se i hans öron också. Där kröp små varelser, äckligt som tusan. Men nu fick han medicin så han blir nog snart bra igen..

Är så jävla trött på mitt illamående. Jag tror att jag får det i samband med mensen, det har varit så nu i alla fall. Nästa månad måste jag se om det är i samband med mensen jag mår illa igen. Det känns liksom typ som gravidillamående, så jävla vidrigt. Men jag vet att jag ej e på smällen i alla fall eftersom jag har en spiral i fittan.. Men måste erkänna att jag längtar väldigt mycket efter en liten till, en lillasyster eller lillebror till Mario.

Emil jobbar över idag, han har jobbat 13 timmar snart så jag skulle tro att han snart kommer hem. Jag ska väl lägga mig framför tvn nu och bara slappa.


Vändpunkten i mitt liv

Egentligen, vad är det här? Vad är livet? Förr var det vekligen kaos varenda jävla dag, livet var ett rent helvete. Självmordstankar och handlingar i flera år, sönderskurna armar, ständig känsla av tomhet och hat. Långa svåra nätter med ångest och gråt. Droger för att dämpa allt det svåra. Inget liv värt att leva, men en livserfarenhet.

Men sen så kom Mario och förändrade allt, precis allt i mitt liv. Han är min stjärna, utan han hade jag inte varit någon. Han har fyllt en plats i mitt hjärta som alltid fattats. En sån liten krabat har gjort mitt liv så värdefullt och betydelsefullt. Det är så ofattbart vad han har gjort för mig i mitt liv, det går inte beskriva min kärlek till honom. Han har gjort mig hel och jag kan känna lycka tillsammans med honom, såsom lycka ska kännas. Allting är så himla äkta - Kärleken till ens barn är det finaste som finns. Jag älskar dig min son!

Än mår jag inte riktigt bra, inte på långa vägar. Fortfarande ångest och jobbiga tankar som bara maler, men Mario får mig att kämpa och aldrig mer leva som jag gjorde förut. Han stärker mig på det bästa tänkbara sättet. Han är min drog här i livet. Och alla andra som ställer upp och stöttar i allt svårt - Min familj och Emil och alla kompisar. Tack för att ni har fått mig att komma dit jag är idag. Hade aldrig kommit ända hit utan ert stöd. Och jag har accepterat att jag kanske måste äta medciner hela livet, men det är det värt. Tänk att livet kunde vara såhär tillfredsställande, det hade jag ingen aning om. Är glad att jag inte slutade med medicinen, för den får mig att slippa den västa depressionen.

Alla mina kära, jag älskar er så otroligt mycket! Tack för att ni finns och stöttar mig! Ni är värd allt gott här i livet. Kramar eran Lizette


image51



Man kan väl ändå inte rå för att man är som man är, eller?

Det blev fotboll och öl igårkväll, eller nja det var meningen att det skulle bli fotboll men slutade med att jag fick skäll för att jag pratade för mycket. *suck* Och drack alldeles för många öl. Aldrig gör man någonting bra, och jag sa visst massa dumma saker eller fel saker framför Emils mor och far. Men vafan, jag är ju grov i munnen och tänkte inte på att dom var där liksom. Va det såå himla farligt?!?! Jag är väl jag eller? Dom som inte gillar mig och min stil behöver ju inte det heller sååå.. Take me or leave me - eller vafan man brukar säga...

Lost in head - totalt bortblåst. SÖMNIG oohhhja.. Scrubs är världens bästa serie, kan man ha roligare?! Mjoo kanske. eller inte. apropå ingenting eller vad?

JObbar just nu men finns inget att göra, har praktikanter i veckan så då ska man ju spara allt till dom liksom. Seegt som fean... Värsta nördarna inne nu, eller vad vet jag om det. Fördomar?, Lizette? Inte bra, dom är säkert skit coola, eller vad spelar det för roll? Nej, för mkt tankar - varför ens bry sig om vad dom är för några? Gå inte så djupt nu du, varför ens bry sig.. Ehh, sjukhuvve...

Köpte bilbarnstol till Mario igår, fick låna pengar av Charlotte. Tack min favorit syster :-) DU ÄR BÄST!!!!

Känner mig lite konstig, har gjort det ett par dagar. Som om någon lägger nått i det jag dricker,, eller också har jag blivit paranoid eller nått.

Saknar lilla Emme som är i småland och rider på hästar och andra grejer. Går på blinddates å jag vet inte allt. Hon mår bra i alla fall och då blir man ju glad själv också.

Sålde mitt gamla biosystem till mamma för 1250 :- Sen fick vi förlovningspresent av henne också 750 :- så nu har vi 4000 :- sparade pengar till en soffa. Har ju hittat en soffa för 18.500 :- Men vi får se om vi köper den, det är ju mycket pengar liksom. Om man ändå kunde vinna lite pengar, det skulle ju inte vara fel..

Nej, nu ska jag väl göra nått annat. Har inget mer att skriva. Händer inte allt för mkt liksom. Förutom att Mario säger DÄR hela tiden, eller han viskar där hela tiden. Sen har han sagt titta också. Å hasar sig fram då han orkar. haha

I veckan får vi se vad som händer

Sjuk

Hade över 38 grader igår när jag kom hem från jobbet, så inte konstigt att jag var trött och seg. Idag är jag också jätte seg, hade inte feber imorse men kände mig febrig efter jag varit på banken och växlat pengarna så jag tog en tablett på videomix innan jag gick hem igen.

Mamma har varit på lunch här, trevligt när hon kommer. Sen ringde Nese nu och undrade om vi kunde ses sen en stund å de sa jag att vi kunde så ska träffa henne efter kl 14 nån gång. sen ska jag nog bara vila för känner mig så kass.. snart kommer emil hem också... Mario har också hög temp..


Mario säger "Dä" och kryper

Mario kröp lite första gången igår :-) Bara några steg, han är såååå duktig. Sen sa han också "dä" och peka på lampan idag.. Han älskar lampor och kollar efter lampor överallt. haha... Han är så duktig, ååhhh vad stolt jag blir över honom :-) Idag har inte krypit riktigt utan bara hasat sig fram på rumpan. Men lika duktig för det tycker jag. JAG ÄLSKAR MIN MARIO SÅÅÅ JÄVLA MYCKET!!!!

Sitter på jobbet nu, tror att jag har feber faktiskt. Har vart snuvig i typ 2 dagar och nu känner jag mig super fet i huvudet, sådär som man gör när man har feber ni vet. Och jag är supertrött, känns som jag knappt kommer orka jobba 1 timma till. Men det måste jag ju.. Bajs.. Nu har jag klagat ett tag, haha.. Och mens har jag också.. Fuck life today liksom...! Huvudvärk ock :-(

Nääh. Nu ska jag ta mig ett bloss å sen gå ut med alla filmer... Tjoooheeeej!!!!

Nu har vi valt tapeter

Imorse var jag, Emil och Mario och valde tapeter och färg till våra sovrum. Tror det kommer att bli bra. Blir rätt så ljusa färger eftersom man blir så deppig av mörkt. Ska bli kul att flytta med alla nya saker vi har köpt :-)

Snart kommer Charlotte hit, vi ska baka bullar och snickerskakor till henne som hon ska ha i frysen då hon får besök sen när bebisen kommit. Bara 1 månad kvar tills hon ska ha ju, tiden går så jävla fort. Ska bli kul att se om dom får en tjej eller kille och hur h*n kommer att se ut.. Spännande.

Sen ska jag träffa Malin och Oliwer vid 17-tiden om vi hinner bli färdiga med bakandet tills dess vill säga. Ringer Malin sen i alla fall.

Mario springer snällt omkring i sin gåstol och pillar på ALLT, precis ALLT verkligen. Klåfingerapan Mario! Älsklingen, favoriten, gosegrisen, mammas lille prins!

Annars mår jag ganska så okej idag faktiskt. Lite trött bara eftersom Mario envisas med att stiga upp vid närmare 6 än 8. Då blir man riktigt seg. Tvättar nu med, massa tvätt verkligen. Emil jobbar kväll idag å jag ska kolla på Top Model, tycker det är as bra verkligen.. Emil hatar det. hehe.

Neeh, nu ska jag dra mnig..

På något knas sätt

Idag vaknade vi typ strax innan åtta, jag bakade bröd det första jag gjorde sen åt jag och Mario frukost och sen blev det dusch. Kl 10 hämtade Charlotte oss utanför sparköp för att åka till mamma och hjälpa henne i sin lägenhet, jag tyckte faktiskt att lägenheten var fin. Litet kök men hon klarar sig nog på det. Så vi kom hem vid 16.30 ungefär. Var på vct vid 13 också och kolla min jävla klåda i huvudet. Inga löss, inga mjäll och inte torr. Bara irriterad hud, så fick recept på nått jag ska ha på natten i huvvet och sova med och om det inte hjälper inom 1 vecka ska jag höra av mig dit igen Fick även en tablett jag kan ta mot klådan. Hoppas det går över snart för jag blir galen på detta.. Meeen, meeen...

Mario är snorig och gnällig men ingen feber. Han sover redan och förhoppningsvis sover han hela natten nu. Han har ätit dåligt hela dagen förutom nu så åt han upp all sin gröt, han älskar verkligen gröt.

Ikväll blir det att kolla på Idol :-) Kan bli helkul ju.. haha.. Å jag har gått upp i vikt, fuck liksom.. Men jag tror nog att jag går ner dom sen när jag orkar ta tag i det. Just nu tänker jag bara på CHIPS, det är sant.. å det är gott..

Vet inte riktigt hur jag mår idag, inte bra i alla fall. Känner mig konstig på något knas sätt..Ångest som sitter långt inne men ändå inte allt så långt borta. Det går bara inte att beskriva.. Orkar inte gräva i det heller...  Neeeh, nu får jag dra mig..

Jävla jävlar...

I lördags var jag nere på stan med Emme och Mia, det var helt okej. Jag blev väldigt full bara men inte alls lika dragen som Emmelie i alla fall. haha...

Igår sov jag HELA dagen, gick upp 16.30 för att gå på klädparty å sen somnade jag igen redan innan kl 22. Men att jag var så trött var inte bakfyllan utan att jag tog en tavegyl mot min förbannade klåda i huvudet och nacken och jag tålde nog inte den tabletten utan blev bara vansinnigt pömsig..

Idag har jag jätte ångest, lite jobbigt med Emil faktiskt. Hoppas att det löser sig snart. Känns som vi aldrig hinner snacka med varandra eftersom vi bara går om varandra hela tiden osv. Men, det är väl inte det största problemet på jorden, det finns jobbigare saker.

Mario vakna typ vid 06 å käka  välling, sen kanske han somna om max 40 minuter å sen bara han gnällde hela tiden så jag fick ju gå upp så jag är grymt trött nu. Väntar på att han ska bli trött så att vi kan somna om igen...

Ska jobba ikväll, blir nog bra. Men nu vill jag bara soooova. Helst hela dagen igen.. Ska ringa läkaren nu också, så dom hjälper mig med klådan...

Tjoooheeeeej