Så många känslor på samma gång...

... med risk att detta blir väldigt långt, jag har så mycket känslor inom mig. Jag har haft konstant ångest i över 36 timmar nu. Jag vet inte vad jag ska göra med allt det jobbiga, det ända jag är helt säker på är att jag inte kommer att ta den enklaste vägen denna gången. Jag måste genomlida denna smärta och visa hur stark jag faktiskt kan vara, för jag är starkare än jag själv tror att jag är. Jag måste bara lita på mig själv som människa.

Det är mycket som kommer att förändras snart, jag måste hitta en lägenhet som jag kan bo i. Det kommer att vara väldigt jobbigt att inte ha Mario hos mig varje natt, men han behöver sin pappa också minst lika mycket. Emil var dum igår vad gäller den saken men jag tror inte att han menade det han sa. Jag hoppas att vi kan lösa det på bästa sättet för Mario för han ska inte behöva lida på grund av oss.

Vem vet, jag och Emil kanske hittar tillbaka till varandra. Vi kanske bara behöver vara ensamma för att inse att det kanske skulle kunna funka igen. Jag behöver finna mig själv innan jag kan älska någon annan. Men det gör ont inom mig när jag tänker på att Mario kanske inte kommer att få några syskon, jag vet ju själv hur mycket ens syskon betyder för en. Tänk om han aldrig får den tryggheten som ens syskon ger en.

Jag hatar att det har blivit såhär, vi hade varit en perfekt familj. Vi har alla förutsättningar, och vi har väldigt roligt ihop och vi vill samma saker i livet. Men varför funkar det inte? Varför kan jag inte bara tycka om Emil på det sättet? Då hade livet varit helt perfekt, ja, det hade det verkligen.

Emil är hemma hos sin mamma och pappa, jag sitter ensam med min ångest. Stackars mig, neeeh... Jag har väl mig själv att skylla helt enkelt... Jag känner mig bara så fruktansvärt ensam, och i alla dessa stunder har Emil stöttat mig men nu är det inte så längre. Jag har förlorat min bästa vän genom att vi går skilda vägar, Emil är den enda jag verkligen kunnat prata med helt obegränsat om hur jag mår. Men varför kan det inte bara funka?!

Jag hoppas  vi kan hitta tillbaka till varandra sen. För vi skulle vara den perfekta familjen faktiskt.

Nu har jag pratat med Malin i 45 minuter, det blir att vi två hittar på något imorgon. Hon är en underbar vän och Malin, kom ihåg att du alltid kan höra av dig till mig, vad det än är. Jag lyssnar mer än gärna och jag tycker jätte mycket om dig. Glöm inte det! Kram på dej hjärtat!!!!

Jag har tagit några attarax så nu mår jag lite bättre, dom hjälper inte direkt men lite i alla fall.. Ska dricka upp mitt kaffe nu och sen sova eller nått...

Hejdå!!!!!!!


Skakig

Mår inte alls bra just nu. Vet inte vad det är, känns jobbigt att vara hemma. Vet inte varför... Men men... Mario vill INTE sova i alla fall. Det är en sak som är säker, skrik, skrik skrikr...

Kroppen min bara skakar, panik!!!

GoNatt!!!!!

Shopping, wiee!!!!

Julen har varit bra, stressigt och fullt upp hela tiden. Ungar som skriker om vart annat. haha.. Men julen är ju barnens helg så att :-) Mario fick massor med fina paket ifrån alla. Massor med nya leksaker som han älskar, han leker t.o.m själv på sitt rum med allt nytt roligt. Vi fick också en massa fina julklappar :-) Det var en bra jul förutom att man inte träffa mamma på julafton men.. Saknade Dennis också som inte fick permiss, men vi ska åka upp efter nyår och hälsa på jag och Mario!

Idag ska jag, Nese, Charlotte och Elia till allum och shoppa lite. Mario får stanna hemma med Emil :-) Skönt att shoppa utan Mario faktiskt! :-) inte för att vara elak men så är det faktiskt!

Nejmen, nu ska jag hålla grabbarna sällskap vid frukostbordet å sen sminka mig... Sen blir det SHOPPING!!!!!!!

Tjoooooo!

Bakslag

Snart ska vi iväg till Christel och Peter och fira Emils pappas 55årsdag som är idag, Grattis Jerry! Haha, han får ballaste presenten av oss. Haha...

Humöret går uppåned som en studsboll här verkligen. ena stunden är allt bra och i nästa stund är allt bara kaos i mitt huvud. Men efter bakslaget nu i veckan så höjer dom min medicin till 225mg/dag. Jag hoppas min ständiga oro börjar släppa när medicinen börjat värka på riktigt.

Att gå i psykoterapi och prata 1¨gång/vecka är jobbigare än man kan ana. Det är inte alls samma sak som att gå hos en kurator. Jag trodde först att det var typ samma sak men det är det verkligen inte. På något konstigt sätt får hon en att komma in på sig själv och man känner sig trygg med det. Jag hoppas att jag kommer att klara mig igenom detta och bli en starkare person när allt detta är över. Men kan i alla fall rekommendera psykoterapi till andra som mår dåligt, det är jobbigt som faan men med tiden så läker dom djupa såren man har i sitt hjärta.

Nej, nu måste jag ge mig av... Tjoooo!

175338-53
Mario och Elia, dom sötaste ungarna på jorden!!!!

I min fucked up world

Idag vet jag inte riktigt hur jag ska sammanfatta dagen.

Kaos är i alla fall rätt ord. Men ändå bra att allting hände. Jag måste få ur mig allt jag känner,, Jaghar förstått att jag måste börja tänka på mig själv i första hand. Och det ska jag börja göra.

Jag har alldeles för mkt i mitt huvud för att ens orka skriva. Blir bara bla av alltihopa. Ska sova nu, har druckit upp en hel flaska glögg och rökt alldeles för mkt nu ikväll..

Nese var här och stötta mig och tack Charlotte för att du finns i mitt liv. Utan dig som syster  hade jag dött...

Mina vänner, ja älskar er! och ni vet vilka ni är!!!!

Begravning idag....

Idag begravdes morfar, begravningen var jätte vacker. Alla grät, förutan jag. Jag är nog en känslokall jävel. Jag älskade morfar men för mig känns det som han fortfarande lever. Nästa gång jag går till mormor så ligger han i sin säng och sover. Det är det jag tror, eller vill tro i alla fall. Det har faktiskt varit en jobbig dag om jag ska vara ärlig.

Och ännu jobbígare blev det när Emil blev sur på mig nu ikväll... Skit, skit skit!

Ska åka ner till Emme nu om en liten stund. Ska träffa henne och Sanna. Det ska bli kul! Hoppas jag i alla fall.. Slippa att nån e sur på mig iaf.

Orka med förhållanden om det är sura miner ofta. Nej, jag orkar inte i all fall..

Orkar inte skriva mera nu... Mår inte alls bra.. Men skönt att komma hemifrån lite i alla fall. Hoppas Emil inte e sur på mig imorgon i af...

Hejdå föör faaan!

Mario fyller 1 år idag!!!!

Grattis min älskade son på din 1 års dag. Tänk att det redan gått ett år sedan du föddes. För 1 år sedan satt jag här hemma med värkar och en jätte stor mage och undrade vem det var som fanns där inne. Och det var en underbar liten kille som har utvecklats och blivit ännu underbarare. Så charmig och snäll, en helt fantastisk son. Jag är så lycklig att jag har dig, Mario! Du är den bästa på hela jorden! Grattis min son!!!! Kramar från Mamma!

Mario är sjuk, öroninflammation och lite feber och snuva. Stackars liten att behöva vara sjuk på sin första födelsedag. Nu ligger han och sover, när Emil kommer hem från jobbet ska han få sina paket av oss. Sen kommer Malin och Oliwer hit. Då blir nog Mario glad att hans bästa kompis kommer på födelsedagen. :-) Sen ikväll kommer mamma och Håkan hit och firar Mario lite. Annars händer inte så mkt mera idag...

Imån ska vi lussa för Mormor Maij och kanske gå förbi mamma på jobbet också. Mario ska vara pepparkaksgubbe :-)

Jag ska börja träna på hälso nu, skrev in mig igår. Jag och Låtta ska träna ihop. Tyckte det var bättre att träna där eftersom Låtta går där för då blir det nog att vi tränar i alla fall. Sen tränar ju Emmelie där också så jag kan ju träna med henne också.. :-) Hoppas jag fixar detta med träningén nu bara.. Men ger man sig faan på det så...

Nej, nu ska jag dra mig.. Tjooo

Grattis Mamma!!!!!

Idag fyller morsan 55 år, hon är gammal som gatan nu ju. haha. Men Grattis mor i alla fall!  Ska på kalas kl 13, det blev ett "lunch-kalas" denna födelsedagen för mamma ska vara med Håkan på kvällen hade hon tänkt.... "Fjortis-kärlek" kallar jag det. Men men......

Var hos psykologen imorse, det gick bra. Vi pratade första minnet och sedan framåt, jag var 2 år när jag minns det första. Hon sa att det inte var så vanligt att minnas så tidigt. Sen var jag nog 4 eller nått när nästa minne kom. Får väl se hur det blir nästa vecka och vad som kommer upp då. Hon är i alla fall jätte bra min psykolog, jag hoppas jag börjar tänka "normalt" så småningom :-)

Idag känns det helt ok ändå, ska träffa Emmelie i eftermiddag också.

Hoppas Mario är snäll idag annars får jag rascha på honom...

Nä, nu ska jag blossa lite innan lillemannen vaknar..! Tjoooooo

allt o inget

Ikväll är det möte med jobbet, får se om jag får ha kvar jobbet eller inte. Jag ska säga att jag kan jobba så mkt som möjligt, då är chansen att jag får vara kvar större. Älskade underbara Charlotte har sagt att hon kan ha Mario några timmar på dagarna så att jag kan jobba. Hon är alldeles för snäll, vad hade jaag gjort utan henne? Jag vet allvarligt talat inte. Håll tummarna för mig ikväll, jag vill så gärna jobba kvar på videomix....

Mario sitter här bredvid och gnager på en massa äpplebitar. Fyfan vad han är söt alltså. Och snart fyller han 1 år, min STORA kille.

Den 14 december ska vi på morfars begravning, känns jobbigt. Har köpt jätte fina kläder till MArio som han ska ha, han har t.o.m fått riktiga fin skor i lack. Och imorgon ska vi kolla på morfar i kistan och lägga något i om vi vill. Jag ska nog skriva något och lägga i tror jag. Känns tungt och jobbigt. Men man måste kämpa och jag klarar detta, jag är stark.

Annars är det inte alls en bra dag, mensvärk och allmänt irriterad och ångest som ligger och gnager i kroppen på mig.

På torsdag är det psykologen igen, sen jag började där har jag blivit mer och mer irriterad. Hon säger att det kommer att vara så. För det är saker man tar upp som gör ont. Men resultatet blir ju bra. Tänk om jag kan bli riktigt lycklig? Kan man ens vara det? Hoppas, hoppas!

Lägger upp en fin bild på Mario och Elia i tomteluvor här. Dom är sååå söta!

175338-52


Morfar dog inatt

Kl 00.30 inatt dog min kära morfar. Jag hoppas han har det bra på andra sidan. Kommer sakna honom.... 

Känns helt knas, tomt, känslokallt... jag vet inte riktigt...Livet ordnar nog upp sig, tids nog...

Morfar, vi ses så småningom!