Midsommaraftonskväll

Sitter här helt ensam, ska inte klaga för jag sa att Emil gärna fick gå ut om han ville det. Så han och David skulle ut och roa sig lite. Alla är ju ute och festar så jag ska väl kolla på en film eller nått, egentligen vill jag sova men kommer inte kunna somna  det vet jag. För mkt i huvudet. Tänkte tagit en sömntablett jag fick av mormor (tog hela kartan) men eftersom Emil är ute kan jag inte ta nått för då vaknar jag nog inte om Mario skulle vakna... Får väl se..

Nese ringde förut, vi pratade i 30 minuter, minns knappt sist jag pratade i telefon så länge. Men det var mysigt och vi hade massa att prata om. Och hon förstår mig så himla bra, det har hon alltid gjort och hon har alltid kommit med bra lösningar och ideer på hur det kan vara och hon har stöttat mig i alla år hur dum jag än har varit mot henne. Hon skulle verkligen bli en bra psykolog så jag hoppas hon utbildar sig till det eftersom hon vill det. Skulle passa henne perfekt.

Det var väl trevligt hos mormor förut, jag tyckte dock att det var lite jobbigt med mkt folk för att jag inte mår riktigt hundra. Men det funkade iaf, Emil var också lite deppig.. Ingen bra dag idag, Mario skrek mest hela tiden också. Han gillar inte heller när det är mkt folk, för när det bara var mormor, morfar, Emil och mamma och pappa kvar så blev han på jätte bra humör och charma alla med en gång. Mitt lilla hjärtegull :)

Mario fick en tigerstol utav hans farmor och farfar, jätte söt. Var och fikade med dom imorse. Jag visste inte ens att stan var öppen på midsommarafton. Men det var minsann öppet men knappt något folk på stan.

Jag ska väl sätta mig och skriva ner allt vi måste packa till Danmark så att vi inte glömmer nått till Mario iaf. Ser fram emot resan. Det ska verkligen bli mysigt att åka. Vi behöer det, våran lilla familj. Om den ska hålla så måste saker och ting bli bättre och det kämpar vi för, båda två. Men sen får vi se vad som händer. Man kan inte mer än att kämpa och hoppas på det bästa.

 Mitt liv har altid varit som en bergochdalbana det kanske är lika brajag  vänjer mig vid det. Känslor upp å ned å ned å upp. Aldrig där dom ska vara, eller också där som ska men alldeles för mkt.

Får la börja packa då. Hoppas alla har en skit kul kväll :-)

Tjoooheeeej!!!

Mario var för övrigt jätte söt i sin midsommarkrans ;-)


Danmark bokad

Då var det dags för ännu en regnig midsommar, minns att vi var inomhus förra året också. Tråkigt tycker jag.. Men vi ska ha lite firande  hos mormor och morfar vid 3 tiden. Men ikväll ska det inte göras så mkt, jag sa till Emil att han gärna fick gå ut men det ville han inte, hans kompisar är ju iofs i tyskland så. hehe..

Fick rosor av Emil igår, gullig tycker jag verkligen! Tack!

Idag beställde vi resan till Danmark, vi åker på söndag och kommer hem på onsdag. Ska bli skönt att komma bort lite faktiskt. Vi fick 6000kr av Emils mamma och pappa, jätte gulligt verkligen. Dom tyckte att vi förtjänade att komma bort lite och bara få vara med varandra hela familjen.. Så resan kostade 3000 så nu har vi fickpengar också. Vet inte hur vi ska kunna tacka dom...

Ska snart fika med Emils föräldrar..

Trevlig midsommar!!!

Tankar bryter sig igenom

Nu sitter jag ute på balkongen och har det gott, dricker en kall öl och bara slappar. Har tvättat och Mario har redan somnat. Emil är hemma hos sin mamma och pappa och umgås med dom. Själv tycker jag att det är lite skönt att få lite egentid, det var ju typ hundra år sen sist...

Har känt mig lite tom inuti ett tag och inte kunnat få fram tankar och känslor, men nu känns det som jag når mina känslor på ett helt annat sätt. Frågan är bara hur allt kommer att bli. Satt med Emme förut och kollade på våra gamla filmer vi spelat in, haha. "kärlekens makt" Lite kul men lite pinsamt också, kanske lägger upp den här vid ett senare tillfälle, haha.. Alla har vi ju gjort konstiga saker, eller?

Men iaf,
Det jag ville komma till att på en film så satt vi och pratade. Det var precis när jag och Emil börjat prata med varandra och jag säger till Emmelie
- "Tänk vad mitt liv hade varit roligt tänk dig Emil, du och jag och..... knäppa Dennis liksom" 


Det enda jag kan säga är egentligen bara; Tankspridd, fruktansvärt tankspridd.


Romantik

Igår kväll jobbade jag vilket var lite skönt, skönt att komma hemifrån lite granna. Allt är lite jobbigt just nu men det löser sig kanske. Förhoppningsvis iaf.

När jag kom hem så tycker jag att Emil verkar lite konstig, frågar va det är med honom å han bara ingenting. Men något är det, det märker jag ju. När jag öppnar dörren till köket är det fullt med levandeljus närmare 80 st som han tänt, och han hade skivat färsk frukt och serverat öl. Verkligen jätte gulligt, och gissa om jag blev glad. Ingen har någonsin gjort nått så fint för mig förut. Tack underbara Emil för en fin kväll, uppskattar det verkligen och du vet att jag älskar dig!

Jag, Emil och Mario ska åka till Danmark så fort det blir lite finare väder, Emils mamma och pappa skulle betala för dom tyckte att vi skulle åka bort och bara ta hand om varandra. Jätte snällt verkligen. Så det blir 3 nätter på badhotellet. Vi skulle egentligen tagit en restresa men ingen av oss har pass å passen kostar 400kr per person och det blir 1200 för oss tre. Men Danmark känns tryckt första gången vi är borta med Mario. Och där finns det ÖL, jag som älskar öl :-)

Snart ska vi iväg till Malin och hennes gubbe, Emil har vart snäll så han får följa med idag, haha. Fika lite å Mario och Oliwer får leka lite också. Mario var lite dum sist så nu hoppas vi han är snällare...

Nu ska jag ta å ringa Charlotte och kolla så jag inte gjorde allt för fel på videomix igår...

Älskar min pojk Mario allra mest, han är sååå underbar!!!!!

Hittat ny vagn

Idag har det varit lite bättre, tänker på ett annat sätt. Eller jag skjuter det åt sidan för tillfället. Tar tag i allt en annan gång.

Vart inne i stan med Charlotte idag, hon köpte ett jätte fint linne till Mario, tack snälla syster/moster för det! Kommer aldrig kunna ge tillbaka allt det Låtta ger Mario..

Var uppe på lekhörnan och kolla sulky eller va de nu heter till Mario, blir nog en teutonia svart/röd. Jätte fin och otroligt lättkörd, den kostade 2600kr så den e något dyrare men det är den ju värd tycker jag.. Nog om det..

Emil ska fixa den bärbara datan till mig, ska ha den istället för denna monster datan. Så kan jag ha den på balkongen och så också. Plus att den e snyggare och den påminner om en viss tid i livet, eller hur Emmelie?! hehe

Nu vakna lilleman så jag ska börja med maten så vi ska käka.

Imån ska jag jobba :-) Kvällen blir det.

Deppiga jävla fittdag

Idag känner jag mig deppig, väldigt deppig och tankarna bara snurrar runt. Vet knappt vad jag tänker fast jag ändå vet det. Fattar ingenting, precis ingenting. Känns bara som om allt är så väldigt känsligt, och jag har någon slags ångest som ligger och trycker. Jag vet inte ens om det finns några ord för hur jag känner mig. Inom mig är allt total kaos.. Och jag vill prata om hur jag mår, men jag kan inte och  vill jag egentligen? Nej, egentligen vill jag inte det. Och det finns ingen jag kan prata med.. För visst är jag konstig? Ja, det är jag allt. Idag vet jag ingenting, precis ingenting... Om jag ändå bara hade ord för det, bara ett enda ord..

Jag känner inte för att göra annat än å sova, är konstanttrött.. Inte ens Mario får mig på bättre humör idag. Orkar knappt med honom idag. Tur jag har Emil då.. Eller tur att Mario har Emil då..

Jag vet att det är övergående, jag kommer ju att må bättre snart. Kanske redan imorgon...

Synd att jag jobbar nu  i veckan annars kunde vi tagit en sistaminuten resa och bara haft det bra. Men så e inte läget.. tyvärr...

Älskar Mario allra mest!

Besviken

Jaha, Emil har börjat kolla mig med sms och frågar ut Emmelie om dom.. Så jävla kass stil.. Är det normalt att göra så? NEj jag tror inte det.. Frågar Emmelie vad hon skrev i smset hon skickade igårkväll... Jäövligt besviken på honom blir jag..

Ska träffa Emme sen så fort Mario vaknat och fått mat.. Ut å gå eller nått..

Tack för att du litar på mig Emil... jävligt tack!!!!

Magknip

Somnade aldrig igår, bara lite till å från.. Mario vakna kl 00 av att han hade ont i magen och min mobil ringde.. Sen hade lillgubben sånna magkramper hela natten. kl 03 ringde vi sjukvårdsupplysningen dom tyckte vi skulle åka in men efter att dom pratat med sjukhuset behövde vi inte det ändå om det inte blev värre nu på morgonen.. Men sen iaf så fick Emil Mario till å somna i sin vagn och hans kramper avtog som tur var. stackars lilla killen..

Så nu är jag dötrött verkligen, kom väl i säng igen kl 04 och Mario var pigg å glad nu redan kl 06.. Det var min sömn det. Men jag tänkte jag skulle ge honom gröt om en stund sen får Emil ta honom, för jag är helt yr av sömnbrist nu..
Nu gnäller han så jag ska la gå då...

En bakfull Lizette

Idag mår jag inget vidare alls, har vart bakfull hela dagen verkligen mått hur kasst som helst. Tro mig jag ska inte dricka nått mer, eller jo självklart alltså men inte så mkt.. Min kropp pallar inte det. Kom hem kl 4, helt galet.. Och jag minns typ ingenting från kvällen.. Måste lära mig dricka lagom mkt.. Dennis satt i fyllecell iaf, de extrem puckot...

Emil är på fest hos sin syster nu, jag skulle också gått med men inte druckit men eftersom jag har sån baksmälla så kunde jag inte gå... Mår illa konstant verkligen.. Och skoskav som faaan...

Idag är en extrem dålig dag, tur att den snart är över...!

Ska kolla om det går nått bra på tv annars ska jag gå å lägga mig för jag är SÅ JÄVLA TRÖTT!!!!!


Men iaf, Tack Emmelie för en galen kväll igår!!!! Det var kul å parta loss med dig, som förr :-) Nästan iaf.

Ikväll ska jag ut...

för första gången på över 1 år. Sist var TH 7 April 2006... Så ikväll ska jag och Emme ut, ska verkligen bli hur kul som helst. Har verkligen sett fram emot detta och planerat hela veckan.. Köpte öl redan i onsdags, haha! Grymt kul ska de bli å ,med Emme å allt. Hoppas vi inte hittar på allt för mkt galet nu bara. haha..  Ska till henne vid 18 tiden ungefär.

Emil ligger och sover nu så att han orkar med lille Mario sen ikväll/natt...

Har vart å klippt mig idag med Emme.. Klippte bara topparna... Emil har fått nytt jobb :-) Grattis Emil!!!!

Pusshej

Kommer sakna min lilla Mario ikväll... Men de ska nog gå bra..

Vinkat

Äntligen sover lilleman, han har haft svårt för att komma till ro de senaste dagarna. Men till slut somnade han got i min famn.

Vart hos Charlotte å lånat lite linnen till sommaren, jag har jju inga direkt. Och vet ni vad Mario gjorde där jo han vinkade, min älskade lilla kille har vinkat. Min duktiga lilla prins, å gissa om hans mamma blev stolt då :-)

Imorgon ska jag ut med Emmelie :-) Ska bli grymt kul verkligen! Emil ska vara hemma med Mario vilket jag är övertygad om att han kommer klara galant. Emil är världens bästa pappa och Mario älskar honom så mycket, det märks verkligen. Han asgarvar åt nästan allt Emil gör.. Malin var snäll och lånade ut sin bröstpump, tack Malin!!!

Nu kom Emil hem så jag ska umgås med honom nu..

Hot, hot, hot

Denna dagen blev inget vidare rolig. Emmelie skulle kommit å solat på gården men hon åkte till sin pappa istället så det blev inget med det.. Å Nese frågade om jag ville med till lygnared men vi har tvätttid så det blev inget med det heller. Å Emil är hos sin kompis Johan nu så jag sitter här själv vid datan, Mario ligger och sover så här är det riktigt lugnt. Lite skönt också.. Ska antagligen träffa Nese lite senare när tvätten e klar...

Emils mamma ringde och frågade om hon fick gå ut med Mario men det passade inte. Sen har jag så svårt för att lita på henne efter att hon inte lyssnade sist då han skrek hela vägen hem från deras jobb. När vi sagt att hon inte fick gå in och hon gör det ändå.. Vi visste ju att det som hände skulle hända om hon väckte honom inomhus.. Kan inte glömma det, men måste ju bygga upp ett nytt förtroende nångång. Så e de ju.. Så hon frågade om det passade imån men vi får se.. Mario mår ju inte bra av att gå långpromenader i denna värmen ändå.... Ehhh..

Har bara vart på sparköp fram å tillbaka idag, orkar inte vara ute just nu.. Vi har ju vart på gården 2 dagar nu med pool till Mario, han älskar det verkligen. Men jag orkar inte sitta där själv så de får bli en annan gång. Kanske imån.

Nej jag ska väl laga mat nu å sen springa ner i källaren å hänga upp den sista tvätten..

För övrigt  så har jag vart rökfri i 7 månader nu :-)

175338-43


Underbara värme

Gud vad jag älskar värmen, jag har faktiskt inte särskilt ont av den. Inte Mario heller mer än inatt, då sov han lite dåligt. Det är väl mestadels Emil som tycker att det är jobbigt, haha..

Nu har vi storstädat här hemma, det behövdes verkligen. Såg ut som faan.. Sen ska vi ut på gården och fylla Marios lilla pool så han kan plaska i den. Han sitter helt själv och bara plaskar. Han sitter jätte bra, han trillar ibland bara. Han är duktig vår lilla kille.. Så det blir en heldag ute på gården idag igen, sen skulle Emils syster komma bort en stund.. å sen ikväll ska vi grilla med mamma, pappa och Charlotte..

Emil är i stan och köper en ny boll till Mario, för han sköt bollen i en taggbuske så den gick sönder..

Annars mår jag bra, Mario är lite grinig idag men han sov dåligt inatt så de e nog därför å nu ligger han å sover vilket han gjort i 1,5 timma nu..

I år ska jag bli grymt brun, så jag ska sola varje dag.. :-)

Student idag

Märks att Emil börjar må bättre för han har börjat reta mig igen, precis hela tiden.. Jag blir fullständigt galen på honom. Han är faktiskt lite jobbig när han retas hela tiden..

Idag tar Philip studenten så vi ska upp dit i eftermiddag.. Ska hänga blomma på han och Zenajda i nolhaga också..
Var super trevligt att grilla och kolla fotboll igår fastän Emil och Daniel nog mest tyckte att vi pratade alldeles för mycket. Daniel hade med sig varsin öl också, väldigt snällt :-) Så det blev öl till fotbollen ändå :-)

Det är helt sjukt hur mycket jag älskar öl, det är bland det godaste jag vet. Har aldrig tyckt så mkt om öl innan men nu så.. hehe..

Annars så känner jag mig helt ok idag, mensvärk som fean men annars så.. Sovit kasst också men ganska glad idag iaf.. Hoppas bara jag hittar några kläder att ha på mig annars blir dagen totalförstörd ändå...

175338-42

Jobbar

Nu sitter jag på jobbet, har absolut ingenting att göra.. Det har kanske varit max 10 kunder inne sen kl 14,30.. Och jag har gjort iordning action och thriller hyllan å fyllt på drickor mm. Så nu finns det inget alls å göra. Börjar tro att folk tror att det är stängt eftersom det är nationaldagen idag.

Nese ska ha barn :-) Blev så glad när jag fick reda på det.. i februari blir det :-) Helkul!!!! Är så glad för deras skull. Hoppas det lilla knytet stannar i magen på henne denna gången..

Har iaf kokat mig lite kaffe nu som jag ska dricka å kanske köper mig en glass också som jag kan äta i min ensamhet. Tur dom har internet iaf så man inte dör av tristess (eller va de nu heter)..

Nu kom det 20 tonåringar å ska handla godis.. jag skämtar inte 20st e dom.. på samma gång, haha.. Och alla köpte varsin godispåse och varsin dricka... Så nu fick jag allt öva på å ha mkt folk på en å samma gång, hoppas jag inte gjorde nått fel i kassan nu bara..  Står iaf inte minus 19 nu som de gjorde innan..

Saknar Mario & Emil jätte mycket!

Ikväll ska vi grilla och kolla på fotboll med Charlotte och Daniel, hoppas Sverige vinner idag. Synd att vi inte har öl hemma för det hade varit gott till matchen. Men det får väl bli en annan gång..

Nu har jag druckit två koppar med kaffe å ska hämta min tredje, sen får det vara slutskrivet för min del idag..


Mario♥     &    ♥Emil♥




Heldag på kolonin

Idag var Emil, jag och Mario på "Barnens Zoo" nere i nolhaga. Mario bara kolla på djurena, lite undrande.. Det var väl typ det, han uppskattar det nog mer när han blir större..

Sen gick vi till kolonin med LåttaPåtta även kallas TJOCKIS (!!!!!).. Åt blåbärspaj och sen grillade vi kött och kokade färskpotatis. Mkt gott. Sen gick det ner några maschmallows (eller hur de nu stavas).. Emil hade aldrig grillat maschmallows förut, jag trodde alla gjort det men inte han inte..

Imån ska jag jobba 14.30 - 18.00... Inte sålänge så det ska nog gå bra. Ville egentligen inte jobbat eftersom vi försöker få mer rutiner på Mario på eftermiddagarna och kvällarna med mat osv.. Men eftersom det var Charlotte som behövde hjälp så e de klart att man ställer upp.

Emil ska bränna en skiva till mig å sen ska vi nog kolla lite på Scrubs å bara gotta oss, är helt slut efter dagen som varit.. Men Mario har varit kanon snäll, som vanligt!!!!!


Älskar min underbara lille prins mest av allt! Han är helt perfekt min son!

Älskar Emil också såklart :-)

image41

"Nikokick"

Igårkväll satt  vi på balkongen, jätte mysigt verkligen. Mario fick sin välling ute och det týckte han om.. Han äter mer å mer för varje gång.. Och inatt sov han bättre än annars. Han vaknade vid 04 å åt å sen vaknade han 07.30 å ville upp.. SÅ jag e verkiigen pigg idag :-)

Funderar på att åka (gå) till jordnära och köpa lite fler blommor och blomlådor till balkongen, om jag får hem de på vagnen vill säga.. Men de får jag säkert.. Annars inga direkta planer faktiskt. De e ju tisdag idag så jag ska ju träffa Låtta om hon inte har andra planer men...

Emil blev sjukskriven denna månaden ut, så hoppas han snart mår bättre. Men jag märkte skillnad redan igårkväll faktiskt..  Han klippte sig å blev väldigtfin i håret också :-) sötnosen!!!

Senaste tiden har jag ju varit så himla röksugen så i fredags fick jag en cigg av Emme, tog kanske 3 bloss.. Det var det vidrigaste jag smakat på.. Fy fan! !! Jag fick ont i halsen å kunde inte andas. Hur har jag kunnat vara storrökare!?
Å igår fick jag smaka  en snus av Emil, det var jätte gott. Men jag fick sånn nikokick att jag var tvungen att spy, haha... Så jag kan nästan lova att någon mer tobak blir det INTE för min del... :-P

Ha en trevlig dag..!!!

175338-40


Snickerskaka

Helgen var kaos, natten till fredag var extrem jobbig och fick bara sovit 2 timmar. Men det gick ändå. Mario sov ju bra den natten iaf. Hoppas saker löser sig nu bara... Tur att vi har varandra iaf...

Igår jobbade jag ensam i butiken för första gången, jag skötte mig bra tycker jag. Än sålänge har ju ingen klagat. Sen sålde jag ett refillkort till nån som inte kunde engelska direkt å inte jag heller men till slut förstod vi varandra och jag hjälpte honom tanka kortet, haha! Kroppsspråket sa mer än orden iaf.. Sen ringde en engelsk kille till Emil igår och ville köpa hans server.. Så de blev mkt engelska igår :-) hehe

Idag ska vi baka snickerskaka, halva till Emil å sen ska Charlotte få den andra halvan.. Hon ÄLSKAR dom kakorna, så e de å va gravid.. :-)

Sen ska vi till läkaren med Emil sen vet jag inte riktigt. Måste köpa ett parasoll till balkongen iaf så då får jag väl gå till jysk eller ÖB å handla ett.. Får se får se..!

Helt OK väder idag iaf.. Tjoooheeej!

Fredag 1 Juni 2007

Ringde vårdcentralen idag, tyckte det var dags å kolla upp varför jag är yr å så. Har vart det typ 1 månad. Så kl 11.20 skulle jag få komma bort. Hoppas dom kan hjälpa mig så jag slipper må sähär..

Igår var jag och Malin duktiga och gick den långa rundan 4,6 km.. Mkt, mkt duktigt. Sen fika vi hos Malin. Mario blev rädd för oliwer, haha vår son är en liten mes ;-) Nejdå! Men Oliwer gapade så högt så han blev rädd.. Men när vi kom hem, gissa vem som gapade då, jo lille Mario.. Han gapade tills han börja hosta och likadant gjorde han i morse. haha. Han är för gó vår lilla grabb...

sen var Emme här en stund också, det var trevligt men sen skulle hon iväg och supa som vanligt :-P haha



Mario ska få en leksak idag åsså ska jag köpa lite öl till tacosen ikväll... Annars händer inte så mkt... Tjohej...


Mario har förövrigt gungat för första gången häromdagen, det var väl sådär populärt...

175338-39