Börjar med psykoterapi, förhoppningsvis blir jag "frisk"

Då var det bestämt, min psykolog sa idag att vi börjar att behandla mig nu. Får se hur lång tid det kommer att ta. Jag är beredd på att det kommer att bli en jobbig tid med otäcka minnen som åter kommer tillbaka. Men jag vill bara bli frisk, jag orkar inte leva på detta sättet längre. Det är ohållbart. Så jag ska gå hos henne 1 gång/vecka till att börja med i alla fall. Jag hoppas verkligen jag blir "frisk" och att jag börjar tänka "normalt" (vad nu normala tänker?)

Har varit hos Morfar i ett par timmar på sjukhuset, han ligger för döden. Jätte dålig är han, jag är verkligen ledsen men jag liksom stänger dom känslorna utanför på något sätt. Det är också jobbigt, det är ju bättre att bli ledsen på en gång egentligen. Om han lever imorgon bitti så ska jag dit innan vi åker till "lek & bus -landet" i gbg. Tror Låtta hänger med till morfar då också. Det är så hemskt att han kommer att dö, precis när som helst.... :-(

Jobbar nu, slutar äntligen snart. Har hållit på och fixa å greja konstant ända till för 5 minuter sen. Känner mig helt matt i benen och allmänt jävla trött. Ska väl ut och ta en cigg å sen förbereda stängningen....

Tycker det är lite jobbigt att skriva nu för tiden så orkar inte så mkt... Hatar att prata också, jag blir så irriterad ibland när folk PRATAR med mig!!!!!!!!


Kramgris

Nej du Emme, det blir inte hälso :-P

Men jag hör av mig till dig Sanna om jag börjar träna på sportlife :-) Behöver någon att gymma med :-)

Idag har jag varit med mormor hela dagen, segt och jag tror hon börjar bli lite dement faktiskt. Det är det som är lite kul. Men också sorgligt såklart ;-) hehe

Imorse var jag hos psykologen, det gick helt okej faktiskt. Ska dit nästa vecka också, sen ska dom utvärdera om psykoterapi är rätt behandlingsform för just mig.  Själv funderar jag starkt på elchockar, det har ju gjort underverk för många. Ljusterapi är också en bra ide såhär på vintern. Men vi väntar å ser vad dom säger nästa vecka. Är glad att dom tar mitt mående på allvar nu, för jag pallar snart inte att må dåligt mera.

Nu har jag första pausen på jobbet, skönt.. Helt slut i benen, dricker lite kaffe och ska äntligen snart gå ut och ta några bloss... Sen fortsätta jobba....

Förövrigt mår jag konstigt, varken det ena eller det andra. Bara irriterad i kroppen på något sätt...


Psykologen imorgon...

Jaha, nu är det sena kvällen igen.. Den är inte det mista rolig, i alla fall inte om man heter Lizette. Emil och hans pappa sitter och kollar på fotbollen, jag kollade på bonde söker fru istället. Orka inte kolla på fotbollen å inte orkade jag dricka några öl heller.

Just nu känns ingenting bra, ska i alla fall träffa min psykolog för första gången imorgon bitti. Jag hoppas att hon kan hjälpa mig med mina problem, för just nu är det kaos emellanåt. Jag har ångest för allt, det kan vara bara genom att välja vilken dricka ja ska välja, vilken mat vi ska äta, vilka kläder jag ska ha på mig och över huvudtaget VAD jag ska hitta på under dagarna. Nese tycker att det låter som panikångest, hon har säkert rätt... Just nu är det bara kaos, ska nog ta en sömntablett så jag får sova inatt.

Sådär, nu har jag tagit en. Ska sova efter jag skrivit av mig lite. Vad jag nu ska skriva.....

.......... Kan tyckas att jag bara är knäpp, jag vet inte.. Jag vet inte vad jag känner om någonting!!! Fruktansvärt tankspridd och orolig i hela kroppen.

Mamma och pappa ska antagligen köpa ett årskort på sportlife till mig. Så att jag kan aktivera mig lite på egen hand och på så sätt tror dom att jag kanske kan börja må lite bättre igen, för pappa gjorde tydligen det när han mådde dåligt. Dom är för underbara när dom väl sätter den sidan till. Fast jag tycker det är alldeles för mkt att ge bort, jag menar det kostar typ 4000 :- Men dom är snälla dom.

Får hoppas det går bra hos psykologen imån, så att jag orkar med dagen efter det. För ibland blir jag så ledsen när jag varit och pratat.

Nu slutade matchen......

Jag och Emil bor fortfarande ihop, men inget mer än det. Jag hoppas ju att jag kan få tillbaka känslorna för vi passar så bra ihop och vi har verkligen kul. Men man kan inte tvinga fram något som inte finns...

GoNatt!!!!

Internet igen,,,

Nu har vi äntligen fått internet hemma :-) Men telefonen funkar fortfarande inte, irriterande jävla telia...

Inatt sov jag och Mario hos Malin och Oliwer, det var super mysigt! Dom är för goa dom.. Men Oliwer skulle upp till dagis på morgonen. Hade iaf en jätte trevlig dag/kväll utan en massa ångest. Skönt att komma hemifrån lite..

Nu ska väl jag och Mario ta oss ett bad sen ikväll blir det fotboll...

En massa ångest, men jag andas!

Igår jobbade jag inte, skulle gjort det men det hade inte funkat så som jag mår just nu. Var istället i gbg och shoppade lite kläder, fick pengar av mormor. Tänk att alla kvinnor vet att lite shopping när man mår dåligt gör allt en liten del bättre. Nu känner jag mig fin och fräsch i alla fall i mina nya kläder. Alltid något.

igår kväll var jag hemma hos Nese, jag tog några öl och vi  satt och snackade och hade riktigt trevligt. Sen kom Zenajda också, dom lyckades att inte bråka, skönt det! (haha) Zenajda var på sparköp och köpte en målarbok och kritor. Hon är för söt alltså, så vi målade lite också. Sen gick vi till Najda, då Umit kom och berättade lite detaljer som jag egentligen inte ville höra... Haha, ni skulle se Neses min :-)..... Fick lite kläder av Nese också, Tack gumman!!! Hon är ju alldeles för tjock nu, så jätte, jätte fin mage har hon. Men jag är inte avis, det suger att vänta barn. Sååå långtråkigt ju..... !

Jag hoppas jag ska klara av att jobba hela dagen till klockan 18, ångesten kommer och går hela tiden. Ena stunden kan allt vara okej och sen bara jag faller ner i tankarna. Jag klarar inte av att vara ensam så Emil och jag har bestämt att vi bor ihop så får vi se vart det leder sen. Han är verkligen hur snäll som helst och ställer verkligen upp till tusen, i fredagskväll mådde jag jätte dåligt verkligen och han bara kom upp och såg till satt inget dumt hände. Tack Emil!!!! Jag vet att du bryr dig, och jag är så tacksam för det!

Och utan Charlotte och Nese hade jag inte heller orkat. Ni har verkligen ställt upp för mig. Jag kommer alltid att älska er. Och om nått händer er så finns jag här för er! Ni är verkligen riktiga vänner och jag tror nog inte ni förstår hur mycket ni stärker mig och peppar mig..  Emil, Charlotte och Nese - jag säger bara TACK! Jag älskar er!!!!

Nu ska jag försöka jobba lite, Charlotte kommer bort om ett litet tag :-) Sen kommer Emil och älsklingsMario (som bara pussas idag) och vi ska käka lite mat ihop här på jobbet.

Jag hoppas att jag kommer att må bättre snart, orkar inte ha det såhär längre!!!!! Livet kommer knäcka mig totalt om jag inte får hjälp snart! Jag är sjuk, det har jag accepterat. Men såhär sjuk vill jag inte vara. Det är precis som förut, för några år sedan. Jag är så rädd för att detta aldrig kommer försvinna.

MARIO!!!!! - Min älskade lille son, snart 1 år. Stooora killen då. Jag älskar dig så Mario. Kärleken till ens barn går inte att beskriva med ord. Jag lever för dig mitt hjärta!

Mitt liv är ett helvete

Jag och Emil har gjort ett uppehåll, jag vet inte om det kommer att vara vi i framtiden. Min önskan är ju att vara med honom för han är en underbar och snäll kille. Men finns inte dom rätta känslorna kan man inget göra. Jag kan ju inte rå för vad jag känner och vad jag inte känner. Jag har sårat Emil så himla mycket med detta och det gör så jävla ont, och jag känner mig så ensam i allt detta. Jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland. Jag vet ju att jag har min familj, eller Låtta då. Dom andra bara lägger en massa tyngd på mig, jag vill nog inget höra. Alla kommer till mig när dom har problem, ska ens föräldrar göra så? jag vet inte.. Men att stötta dom stärker mig också, så det är inte bara dåligt heller...

Jag känner mig så ensam, så otroligt ensam. Jag har min Mario men han är bara högt och lågt hela tiden. Kan jag inte bara få vara vuxen för några dagar och inte bara dadda med Mario. Missförstå mig inte, han är UNDERBAR.. Men han tar all min kraft ifrån mig.

Ibland känns det inte som att jag lever, som om jag går på batterier och bara gör det jag brukar. Bara det nödvändigaste..

Det största problemet är att jag inte hänger med, jag fattar ingenting. Rättegången gick bättre än väntat, men pappa är som han är och kommer nog så förbli.

Ska  jobba hela helgen, skulle vara kul att hitta på något roligt också så man glömmer alla problem för en liten stund. Har frågat Emme men hon säger bara kanske, så vi får väl se. Annars får jag kolla me nån annan. Vill bara komma ut liksom...

Mitt liv suger kuk, balle!!!! Orkar inte tänka mer......... Orkar inte jobba egentligen..

Rättegång idag...

Och det känns inte alls bra, sitter hos Nese nu. Hon kommer nog snart hem.. Orkar inte skriva mer, Mår jävligt dåligt.. Vill inte dettta...

rättegång snart, överlever jag verkligen den?

Igår mådde jag totalt skit, ångest fram och tilbaka hela dagen.. Ville  bara kräkas åt det. Ville inte ens leva, men vi åkte och firade pappa hemma hos Ulle då var det lite bättre, men när vi åkte kom ångesten som faan igen. Kändes som om hela jag höll på att slitas ut ur min egen kropp. Såhär kan man inte leva, det kommer inte ofta men när det väl kommer så är det värre än någonsin.
Jag tänker nog på rättegången som är på onsdag, jag vill verkligen inte. Känns som om jag har lust att bara dra härifrån och skita i allt. JAG VILL INTE VITTNA MOT MIN PAPPA.... jag minns ändå INGENTING.. Just nu hatar jag både mamma och pappa, allt är deras fel. Eller kanske mitt eget. jag trior inte jag kommer orka med onsdagen. Jag blir nog helt förstörd, för det påstods kommit fram andra grejer.... Är det så att det är något annat som tas upp och det blir ännu jobbigare så tänker jag ALDRIG mera att prata med varken mamma eller pappa. DÅ är dom döda för mig, dom har fått mig att lida tillräckligt...

Sitter på jobbet nu, har inte stämplat in utan käkar frukost och sitter lite vid datan bara. Har varit hos läkaren på noltorp och orkade inte åka hem emellanåt. Tror det blir mkt på jobbet idag. Känns så, hundra lappar med grejer som ska fixas. Men det blir nog bra det.

Fortfarande inget internet hemma!!!!!! FITT TELIA!!!!!!

Tack Nese för att jag fick prata ut med dej igår, det behövdes verkligen. TAck för att du finns. Dig kan man alltid lita på att du finns där för mig. Du är helt fantastisk.

OCh tack Emme, för en trevlig fredag trotts allt. Förlåt! Älskar dej!!!!

Inte mkt, men nån rad.

Är på jobbet nu, tänkte att jag skulle skriva några rader innan jag sätter igång och plockar med de som skall göras under dagen. Vi har fortfarande inget internet hemma, dumma jävla idiot telia.

Ikväll kommer Låtta, Daniel och Elia hem till oss. Vi ska väl käka lite mat och umgås lite. Det blir nog kanon, jag och Charlotte har varit med varandra varje dag denna veckan, haha. Men det är alltid lika kul att träffa henne. Vi har kul ihop, antagligen för att vi e lika korkade båda två ;-)

Nej, det här var tråkigt, känner mig rastlös. Måste arbeta.... Annars mår jag bra, och Mario är underbar!!! Å Emil med såklart :-) Världens bästa familj, vi rockar fett!!!!! Älskar er grabbar!!!!!!!!