Så blir min helg.

Äntligen slutar jag snart, detta har vart världens segaste dag på jobbet. Nästan ingenting att göra och allt ska sparas till praktikanten imorgon så jag har bara tagit det lungt. Men så är det ju ibland...

Min mobil har pajjat totalt, antagligen för att Mario leker helgalet med den och kastar den hejvilt som om det vore en leksak. Men men, så imorgon (om barnbidraget kommer) ska vi köpa en ny mobil. Har redan tittat ut en så det är bara att gå dit och handla :-)
´Ska kolla på tapeter till hallen och köket imorgon efter Emil slutat jobbet också. Och köksluckorna har dom hämtat så att dom ska fixa till dom. Det kommer att bli himla fint när allt är klart. Det är jag säker på..

På lördag ska jag jobba och på söndag blir det borås simhall. Så så ser min helg ut. Och nästa vecka jobbar jag bara torsdagkväll :-) Faan vad skönt.... Saknar att vara hemma mkt faktiskt, men man måste ju ha pengar så då måste man ju jobba, eller jag kan ju ta ut mammadagar men det är segt också. Man behöver det sociala man får på jobbet.... faktiskt...

Nej nu ska jag förbereda butiken för stängning.... Tjooooo!!!!!

Tisdag 16/10 2007

Jobbar nu, som vanligt när jag skriver. Vi har ju inget internet hemma så jag passar ju såklart på att kika runt på nätet lite... :-)

Idag har Emme varit hemma hos oss en stund, vilket var tur för Mario blev lite snällare då. Han fick några pussar av Tilda också, på munnen och han blev överlycklig. Tänk vad lite hunddräggel kan göra ;-) Jag & Emme spelade lite spel å fikade. Var en trevlig dag :-) Men sååå tråkigt att jobba, hade hellre suttit hemma och gosat med min lilla familj. Ni är bäst!

På söndag ska vi åka och bada i borås simhall, Mario älskar ju att bada så det ska bli jätte kul. Tror vi håller oss till bubbelpoolen mestadels. Men det ska bli så mysigt att åka, min underbara lilla familj. :-)

Hatar att jobba kvällar för direkt när man kommer hem blir det att hoppa i säng. OCh man hinner inte umgås något alls med Emil, det är faktiskt jätte tråkigt. MEn imån börjar han inte förän kl 11 så ikväll kanske vi kan sitta uppe en liten stund. Vi får väl se.

Nu ska jag börja plocka undan och förbereda butiken för stängning... Äntligen, långsammaste kvällen på väldigt länge.. GoNatt!!!

-Bebis sugen-

Nu slutar jag snart :-) Gött!!!

Var hemma hos Charlotte förut, man blir så sugen på att skaffa syskon till Mario när man ser deras söta lilla Elia, bajsmannen kallar jag och Mario honom ;-) haha.. Han är verkligen bedårande den lilla killen. OCh Mario var FAKTISKT snäll mot honom, han brukar ju slåss men han tog honom ödmjukt i händerna, han förstod nog att han var liten..

Sen var vi och vägde och mätte Mario, han hade bara gått upp 100g vilket dom inte alls var nöjda med så ner med mer kolhydrater till vårt lilla charmtroll. Hur nu det ska gå för jag tycker att han äter precis hela tiden. Men 1msk flytande margarin i varje måltid sa dom.. Jaja, får väl göra så då..

Imån ska jag till stan med Nese och fika vid ca 17-tiden, det ska bli mysigt. Charlotte, Daniel och Elia ska komma upp till oss innan. Kul!!! Jobba en stund på morgonen med och dom ska vara barnvakter då, mkt snällt. Tack!

Emme har man inte hört nått av på länge :-( Hoppas vi ses snart....

Annars känner jag mig väldigt tillfreds idag.....

Älskar min lilla familj mest av allt, ni gör världen så hel!!!!!

"2:37pm" | irriterad idag

Trivs väldigt bra utan dator hemma faktiskt, man får så mkt annat gjort. För min del kan jag vara utan, helt ärligt. Jag har ju data på jobbet jag kan blogga å kika runt på. Räcker gott och väl. Men Emil vill ju ha data hemma, min lilla datanörd ;-) hehe. Om han hittar ett ställe att ha den på bara. Den fick inte plats i sovrummet så han får lösa det på annat sätt.

Måste köpa nya BH:ar för alla mina är förstora, efter graviditeten och amningen så krympte dom förbannade tuttarna till minimal storlek. Nu kan man då inte tro att jag hade 80D, är nere på 70A skulle jag tro. HAha, lite komiskt vad kroppen kan förändras. Sådär, nu blev det ointressant information om Lizette, anteckna!!!!!

Idag mår jag inte riktigt 100, känner mig irriterad och rastlös inombords. Kallsvettas och har allmänna problem med typ allt. Irriterad över att jag inte går ner något i vikt trotts att jag går och cyklar upp och ner för backhelvetet flera ggr om dagen. Snarare upp i vikt alltså. Men det är videomix förbannade fel, det är ju GODIS precis överallt och jag kan ju inte låta bli att gå å småäta emellanåt. Jag får skärpa mig..

Typ 20 minuter senare....
blablabla..... Fanimej varför känner jag såhär för? Jag blir så ledsen varje gång jag mår såhär. Det kommer inte så ofta längre eftersom jag fått ny medecin jag äter och större dos av den vanliga. Så när detta kommer vet jag inte längre hur jag ska hantera det riktigt. Har inte vart hos dom på övm på länge heller eftersom jag glömde tiden sist. Kan bero lite på det, varför är man så beroende av att prata med någon? Någon helt utomstående, varför kan man inte prata med folk man känner om allt? Inte för att jag håller saker hemligt men vissa saker är svåra att prata om bara... Meeeeeeeeeen...........

På tal om något som gör än överlycklig istället....... MARIO!!!
Världens underbaraste lille krabat! Ok att han är en riktig gnällröv just nu och man blir galen på honom men han gör mig till världens lyckligaste ändå. Jag vet ju att det beror på att han varit sjuk och hans framtänder som tittar fram sakta men säkert. Igår när jag gick till jobbet blev han jätte ledsen och när jag kom hem kröp han i full fart fram till mig, (har aldrig sett honom krypa så fort innan) Man riktigt såg hur glad han blev av att se mig igen. Och det värmde så fruktansvärt mycket. Och jag blev lika lycklig av att se honom igen. Älskade barn, du är mitt allt här på jorden!!!!

Vi såg en film igår "2:37pm" den var riktigt bra. Den var långsam och seg men när man väl sett hela filmen insåg man allt. Från början fick man se att någon tagit livet av sig (inte vem) Sen fick man följa 6 ungdomar tidigare samma dag. Och i slutet fick man se vem det var, budskapet var så himla bra. Alla hade sina problem, som incest, en kille kissa på sig ofrivilligt, bögar mm. Men den ena tjejen, hon upplevde att ingen såg henne. Och det är ju så fruktansvärt sant allting. Man kan ha problem, tillsammans med andra kan dom lösas. Men om ingen ser en, och man känner sig ensam, hur ska då problemen lösas? Den var väldigt välspelad och man kunde känna igen sig i väldigt mycket. Tycker ni ska se den, även om jag nu berättat filmen :-P Helt klart sevärd men den berör verkligen. Kan ju vara filmens fel att jag mår som jag gör idag, jag klarar inte riktigt sånt...

Nej nu har jag suttit här allt för länge, dags att försöka jobba på litegranna och få något gjort...


Då jobbar man igen..

Sitter här och tar det lite lungt en stund, har faktiskt varit mkt kunder inne redan. Ganska skönt att ha nått att göra. Var inne en kund alldeles nyss som var helt sönderslagen i hela ansiktet. Jag höll på att börja lipa, vafan ska folk slåss så jävla mkt för. Det såg verkligen hemskt ut. Jag blir faaan förbannad på sånt folk. Och han skämdes så över hur han såg ut, titta bara ner i backen hela tiden, och jag upptäckte hur jag genast började prata "snällare" mot honom. Tyckte iaf väldigt synd om honom..

Slutar klockan 18, då ska jag och Nese iväg till stan och fika. Det är ju öppet på kvällarna nu så :-) Ska bli trevligt faktiskt.

Emils pappa tapetserade klart vårat sovrum igår, det blev verkligen skitsnyggt. Fondväggen är riktigt jävla snygg. Men dom andra väggarna blev lite väl vita, trodde vi valde en lite mörkare färg men den var vit. Men det blev bra ändå så.

Nu orkar jag inte skriva mer. Tjoooo

PINSAMT

Jag är nog den korkaste människa som finns.  Glömde stänga ner detta fönstret innan jag gick hem i tisdags, haha.. Tur att det var Sanna som jobbade och att hon förstod att det inte var riktat mot henne. Bara denna jävla Jenny jag inte tål, jag blir förbannad bara jag tänker på henne. Grisunge helt enkelt.

Nu kom det in en som pratade norska å tror ni inte jag svara på norsksvenska, PINSAMT. HAn måste ju trott att jag är helstörd. Sant iofs... Men men, det är ju bara så jag e.

Fick se Charlotte lille kille en snabbis igår, Emil var snäll å kom hem en timma på lunch och då passade jag på att cykla som en stolle till Charlotte för att kolla på den lille och ge Charlotte en bamsegrattiskram. Sen var det uppför dom där förbannade backarna som håller på att ta kål på mig. Fan om jag inte går ner i vikt av backjävlarna.

Nej, nu ska jag försöka ge mig på att beställa lite Cola mm. Hoppas det blir bra. Kanske skriver mer sen om det är lungt.

Tjooooo

Mario fick en kusin igår | Nu har vi äntligen flyttat

Ja, igår fick Mario en liten kusin. Charlotte och Daniel fick en liten pojk på 3150g & 50cm (om jag minns rätt). Såg ett kort på honom lite snabbt innan mobilen min dog. Han var jätte, jätte fin. Jag tycker han mest såg ut att likna Charlotte faktiskt. Det ska bli så kul när man fåt träffa dom, är så nyfiken på hur allt gick i minsta detalj också.

Saknar att prata med Charlotte faktiskt, det ser hemskt ut på videomix när inte Charlotte är här och håller ordning. Dom nyanställda är tykna, den ena i alla fall. Och massor är ändrat, nej.. Videomix är ingenting utan min Charlotte inte. Tur att jag kommer bort och plockar ordning lite i alla fall..

Saknar dig Charlotte!!!! Känns liksom konstigt att inte prata  med dig i telefon minst 1 timma om dagen liksom. Det brukar vi ju typ, hehe. Är sååå glad att allt gick bra och att du äntligen får hålla din underbara son i din famn. Nu är du nog lyckligast på jorden, det är jag helt säker på. Älskar dig syrran och även om jag inte träffat din lilla knodd så älskar jag honom lika mycket....

Nu har vi i alla fall flyttat. lägenheten är jätte fin. Vi har tapetserat Marios rum och gjort iordning deet, det blev verkligen super fint. Vi är jätte nöjda och Mario älskar sitt nya rum, sitt egna rum. Stackarn är fortfarande sjuk bara,, ska ringa BVC imån så får dom kolla upp honom. För nu har han varit sjuk i 1 vecka till och från...

Emils pappa skulle tapetserat vårat sovrum idag men det blir inte så för han hade massor att göra på jobbet och pappa kunde inte heller idag. Så vi får vänta till imån, segt bara eftersom vi inte kan komma iordning förän det är klart. Men men så e de med det.

Jag har satt på lite kaffe nu så ska väl dricka det och ta mig en cigg och sen fortsätta jobba på. Skriver väl på torsdag igen då jobbar jag nämligen. Har ju inget internet hemma, har inte beställt det ännu--- Tjoooooo