Inget bra idag alls

Inatt var Mario vaken mest hela tiden. Tillslut gav vi honom en alvedon och efter en halv timma somnade han vid typ fyra tiden eller nått. Han  hade nog ont någonstanns. Men idag har han varit bättre.

Jag har varit och jobba på videomix i 2 timmar för Charlotte var tvungen att åka till läkaren, hon har bihåleinflammation den stackaren. Men nu har han ju fått mediciner så vi får hoppas hon blir piggare snart.

Själv är jag så trött så det finns inte. Har försökt sova men kan inte somna som vanligt. Känner mig så deppig också för ja e så trött..

Ska iaf baka muffins nu. TÄnkte göra med mörk och vit choklad i. Får väl se hur dom blir..

Skulle träffat Emme idag men tror inte jag orkar det....  Har jätte ont i magen också som inte försvinner, det började inatt å känns precis som efter förlossningen när livmodern gick tillbaka. Förbannade molande värk å inga tabletter hjälper..

Det var ett jävla klagande idag... Hoppas dagen imorgon blir bättre.......

Jobbigt just nu

Idag är världens sämsta dag, allt blir bara fel och jag är irriterad, mår inte riktigt bra. Vill bara gråta men kan inte.. Känner mig jätte deppig.

Mario vill bara bli buren hela tiden, inte ens leka själv kan han. Även om det är mysigt att vara med honom och krama honom så blir det jobbigt att göra det hela tiden. Det värsta är att han vill att man ska bära runt på honom. Om jag ändå fått sitta still så hade de väl gått. Men jag har så ont i ryggen och orkar inte bära honom hela dagarna. Och så fort han ser eller hör mig så skriker han efter mig..

Känns som allt är kaos och jag vill bara dra för ett tag, till en annan värld där man kan göra lite som man vill. Om jag bara för en dag kunde tänka på bara mig själv å göra precis det som faller mig in...

Har satt i mig 4 förbannade kakor idag också och lite chips som fanns kvar, varför tröstäter jag? Hade vart bättre om jag inte åt alls. mkt bättre, men så e de ju inte. Jag äter hela tiden och 5 förbannade kilon som inte vill försvinna...

Just nu saknar jag den tiden jag och Emme bodde ihop, allt det galna och förbjudna.. Det var tider det....

Älskar Mario så mkt och han har fått mig så mkt lyckligare än vad jag någonsin varit tidigare, men just nu vill jag bara vara ifred...

Morsdag

Och på min första morsdag fick jag "scrubs" säsong 4:a. Så jag tackar min underbara son för det. Vi var på kolonin och firade morsdag, grillat blev det. Super gott. Och till min älskade mamma hade vi köpt en duk, bricka och ljusstakar. Och Mario fjäskade lite med en bukett rosor till sin mormor :-)

Jag & Emil har kollat på sopranos. så himla, himla bra.!

Emil är så fin i sina nya kläder, nu fattas bara klippningen för han ser inte klok ut i håret... Sen e han perfekt!

Och nu ska vi sova, gonatt!


Älskar min familj mest av allt! Mario och Emil, ni gör livet så jävla bra!


Lager 157

Idag har vi varit på lager, Mario tyckte det var mkt långtråkigt och var väldigt  gnällig..  Men vi fick handlat en del, 2100kr till mig och Emil och Mario fick för 650. Men han ´fick 500 kr av sin farmor och farfar å handla kläder för så att. Jag hittade inga jeans som synd var. För ska man hitta jeans där bör man dra ungefär 27 eller 28 i midjan och det gör jag inte längre, tyvärr!

Nu sitter jag och dricker lite ÖL, super gott!!! Längtar tills Mario slutar amma så man kan supa till rejält ;-) haha..

Mario bara kliar sig i ögonen hela tiden, den lilla stackaren. Vet inte vad de e, Ska ringa bvc på måndag..

Snart kommer Emils far å ska låna lite kablar.. å Mario gnäller nu så jag får dra mig.. TJoohej!!!!

175338-37

Första snuvan

Det rinner snor från Mario för första gången, säkert Låtta som smittat honom. Men det gör inget såklart.. Men han verkar pigg å kry ändå...

I helgen kommer brorsan hem på permiss :-) Ska bli as kul å se honom även om han kan reta gallfeber på en, men det är mest Låtta han retar. Jag brukar komma lindrigt undan, haha..

Vi har inget kaffe hemma, vilket är lite jobbigt å jag e jätte kaffesugen å Mario sover så jag kan inte handla heller. Funderar på att dra till mormor en stund sen innan jag ska in till stan å köpa en BH till mig och morsdagspresent till min älskade, underbara mamma.

Hittade Marios BVC journal som varit borta, den låg i en låda. å lådan gick sönder så då föll den ur. :-)

175338-35


Sopranos säsong 5

Jaha, dagen blev bra. Var och fikade vilket var trevligt å han e så söt lilla Hannes. Mario var dock lite grinigare än vanligt men så kan det vara.

Var och sa Hejdå till Låtta på videomix också, hon och Daniel åker till stockholm i helgen. Hon hade fått en sån super fin mage, den är helt perfekt nu. Så fin är hon.

Emil badade med Mario förut å sen stensomna han redan 19.20. Men han hade inte sovit sen 14,30 ca så han va dö trött.. Men skönt att Emil å jag får en helkväll med SOPRANOS :-) köpte säsong 5 idag... Så Emil e på sparköp å köper dricka åså...

Älskar Mario så jävla mycket!!!!


Emil är fullständigt galen

Min största önskan just nu är att Mario börjar sova bättre på nätterna och längre på mornarna. Jag blir ju så förbannat yr och illamående när jag inte får mer än 4 timmars sömn per natt. Men på helgerna brukar ju Emil gå upp med honom kl 06 så då brukar jag ta igen mig å få nya krafter iaf.. Tack underbara Emil för det!

Igår var jag med Emme hela dagen vilket var kanon kul. Vi har typ inte umgåtts så mkt sen vi bodde ihop. Först hjälpte hon mig å passa Mario när jag städade.. Sen var vi på babysim, Mario bara ligger å biter på alla leksaker i vattnet, Men bollen var iofs kul eftersom den skvätte vatten när man kasta den. :-) Sen berättade Emme massa hemligheter och andra saker hon inte berättat tidigare,, och sånt gillar jag :-) haha

Idag ska vi in till stan och fika med Malena och Hannes, ska bli trevligt. Hade ju vart roligare om vädret vart bra så man kunnat sitta ute men inte de inte.

I helgen ska vi till Lager157, det har jag längtat efter. Shoppa kläder, massa med kläder. :-) Sen är det morsdag också, och då får jag också paket :-) Woohoo!


Vad ser detta ut som  ------->     \o/ 



Måste berätta vad som hände inatt här hemma, jag kan inte ens sova tryggt längre :-P haha

Emil ligger å tafsar på mig och jag vaknar och frågar vad han håller på med, han säger att om man drar av momsen så blir det inte så dyrt. (han sover alltså) Sen försöker han dra ner mina trosor, så jag frågar igen va fan han håller på med. Men det blir billigare om man drar ner momsen blabla bla(nått jag inte minns exakt)... Han drömde att han sålde sex för skattefria pengar eller nått. han är helt jävla GALEN.. Han säljer tvättmedel till företag annars, men vem vet. Det kanske är sextjänster dom säljer på kuzzi kvalitè.. Låter ju nästan så faktiskt.

Det är inte första gången han tafsar på mig på natten, han är totalt sexgalen och fullkomligt galen.. Men jag älskar honom för det, det finns ju faktiskt nätter då jag får sova ifred :-) haha

Jag har för övrigt gjort en väldigt seriös inköpslista, Emil kommer skratta åt mig sen.! Men den är väldigt fin och allt är indelat i kategorier. Jag hade lite extra tid över kan man säga.

175338-34

175338-32 

Nattning

Igår somnade Mario i sin egen säng utan problem, det räckte med att jag sjöng för honom i 20 minuter. Vilket var mycket lättare än att gå å bära runt på en 6,5kg klump. I förrgår gick det inte lika bra då var jag tvungen att ta upp honom,. Men jag blev så glad igår när han somna utan skrik å gnäll.. Och nu la jag honom bara i sin säng och han SOVER(!!!!) helt otroligt. Vore väldigt skönt om det där med bärandet tog slut nu..

Igår var vi på auktionen i parken, hittade inte nån soffa som var skön och fin men ska upp å kolla idag också. Ibland har dom olika soffor olika dagar. Men jag och Emil har ju inte samma smak på saker så de e inte så lätt heler å hitta nått som passar oss båda så därför vore det lättare om jag fick bestämma själv.
Jag har lite tantig smak vilket Charlotte å Emil retar mig för å sitter å skojjar om när jag inte hör, men så säger jag bara till mamma så säger hon till dom. Haha, det har sina fördelar med att vara yngsta barnet även om man är 21.

Mario satt å prata med en kille på auktionen hur mkt som helst, i säkert 20 miuter om inte mer.. Han tyckte verkligen om honom. Först försökte killen vara normal men han kunde inte hålla sig. Han jobbade där och skulle skriva upp vilka som köpte vad så de blev nog lite jobbigt för honom men Mario gapade på som faaan.. Han är så charmig vår lilla Mario!

Neh, nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ringa Charlotte med Greger i magen så ska vi hitta på nått om hon inte blivit sjuk för hon var förskyld igår..

175338-31
Mario, den busigaste ungen som finns!


Uppdaterat

Har gjort lite ändringar i bloggen om någon nu märker det, sen ska jag även börja blogga lite mera. Blir lätt att man bloggar på lunar istället av gammal vana.. Men denna bloggen är mkt roligare egentligen..

Idag har vi varit i Göteborg och kollat på en ny soffa, men hittade ingen fin till ett bra pris så imorgon ska vi på auktionen i parken å där brukar dom ha en del bra grejer. Så vi hoppas vi kan hitta en soffa till ett bra pris.

Sen har vi varit och ätit middag hos Gunnar och Ingrid, bekanta till Emil. Där var det en stor bebis som heter Smilla som Mario blev lite rädd för, för hon kunde skrämmas. :-) haha..

Sen var vi hemma hos min mor och far på lite fika, Låtta var ju där också. Så vi vart inte hemma idag förän strax efter åtta å då busade jag och Mario lite granna sen fick Mario lite manikyr occh sen vad det dax för sängen för hans del. Nattningen gick lite bättre idag fastän han skrek ett tag. Men han hade ju iaf inte ont i magen idag.


Emil är och jobbar med sin pappa. Duktiga Emil.  Och jag ska väl kolla på tv nu eller nått. Tjohej!



175338-30