Påskaftonen

Nu jobbar Emil och Mario ligger i sin vagn på balkongen och håller på att somna. Hoppas han somnar och sover ett par timmar så man kan få lite lugn och ro här hemma. Har plockat undan lite nu i morse så nu orkar jag inte greja mera. Känner för att pilla med fotoalbum men korten har inte kommit än.

Påskafton var en trevlig dag, började med att vi mötte Låtta på stan. Vi gick och fika, sen kom Nese och fika med oss och även Pia, Jerry, Smulan och Jennifer. Riktigt trevligt. Christel och Peter fick en liten flicka igår också hon var precis lika stor (liten) som Mario 2890g och 48cm lång, lite coolt! Hon ska antagligen heta Emelie, dom hade inte riktigt bestämt sig än. (så nu du Emme så är det någon som döps till ditt namn :-) hehe)

Sen på eftermiddagen iaf så åkte vi ut till Mamma och Håkan i Hjälmared och åkte pulka och grillade korv, jätte mysigt. Mamma åkte pulka som faan kan tro hon var 10 år igen. :-)

På kvällen var vi hemma hos Pia och Jerry och drack lite öl och ägglikör, men vi blev hemkörda redan kl 21 för då var gamligarna redan trötta. haha..

Idag vet jag inte vad som händer, jag ska jobba ikväll iaf 17-22.... Känner för att hitta på något kul men vi har inga pengar just nu så det blir svårt.

Vi ska kolla på hus den 3 april. Om det inte går för allt för höga pengar så köper vi det nog. emil är helt uppe i varv. haha..

Lilleman vill inte sova så jag får väl roa honom nu ist...

Jobbat hela helgen

Då var denna helg avklarad, måste säga att jag trivs väldigt bra med mitt helgschema. Fredag 11-17, lör 17-22, sön 11-17.. Mkt bättre än det jag hade innan när jag vara jobba dagen. Att vara ledig lördag dag är kanon skönt.

Emil har jobbat idag också så Mario har varit med sin mormor, alltså min mamma :-) haha... Han skulle snart komma hem, saknar honom just nu. Drömde att Mario dog inatt och igår natt drömde jag att Emil gjorde slut och blev tillsammans med Charlotte, haha.. MARDRÖMMAR!!!!

Nu ringde Låtta så hejdå!!!

Marängsvish (eller hur det nu stavas)

Då var det helg, och den helgen jag jobbar också. Idag blir det kvällspasset så jag missar melodifestivalen men jag får väl lyssna på radion eller nått. Inte för att den är så viktig men alla kommer ju prata om den sen så då vill man ju ha hört låtarna i alla fall.

Förra året var man bjuden hem till Emils mamma och alla andra seriösa (alltför seriösa) melodifestivalfans var där, som vanligt varje år. Detta året var vi inte ens bjudna, vi var inte så seriösa förra året så då var vi inte välkomna i år. haha. Emils pappa som bor där fick inte heller vara med så han ska umgås med Emil och Mario hos oss. Haha, det är helt sjukt verkligen. Men men....

Snart kommer Låtta, Elia, Ulrika och Benjamin hit och fikar. Ska bli trevligt, vi har planerat dettta  hur länge som helst. Skulle gjort det redan för tre veckor sedan men det är ALLTID någon som blivit sjuk och jag tror det varit Mario varje gång...

Nej, jag hade inget mera på hjärtat. Mario sover på balkongen i den underbara vårsolen!

Den 24 April blir det tatuering :-) Inte så långt kvar nu.. :-)

Tjooheeej

Mario på sjukhus

Magsjuka hos familjen Lindberg/Öhlund, inte det minsta roligt kan jag meddela. Mario har varit så sjuk att han fått ligga en natt på Drottnig Silvias barnsjukhus i göteborg med dropp. Han var helt borta å hade knappt ätit eller druckit på ett dygn, hade 39,6 i feber. Han hade gått ner 1kg så nu är han verkligen liten och tanig. Men idag har han ätit och druckit lite iaf så han är på bättringsvägen.

Emil har också magsjuka, jag har sluppit än sålänge men mår illa som ett as. Kan bero på att jag inte sovit en hel natt på väldigt länge eftersom Mario varit sjuk. Hoppas det inte är magsjuka på G bara.

Tämkte ringt Emmelie och sagt grattis på födelsedagen tills det slog mig att det var en månad kvar. Fick för mig att det var April redan, haha..

Mario var så duktig på sjukhuset, dom stack han en massa gånger och han var så ledsen men han fixade det iaf. Han hatade droppslangen och till slut fick han bort den, men det var ändå då som den skulle plockas bort så det gjorde inget. Men det kom blod i stället så hela bandaget blev rött...

Jag är as trött så jag ska väl sova snart, att ta hand om sjuka barn och "män" tar på krafterna, haha!!!!

175338-56

Här har ni lilla sjuklingen, han ser helt färdig ut.

Se framåt

"Kan inte du önska att man någongång får vara helt lycklig?! Fast är det någon som är det?! "

Jag vet inte, men jag tror att för att bli lycklig så måste man acceptera att man inte har allt och kan aldrig få allt. Man kan inte vara snyggast, ha mest pengar, vara smartast osv. Man måste nog acceptera den man är och vara nöjd med det man har. Och hitta något som man tror livet går ut på, och kämpa för det. Det är nog där lyckan har sin grund. Men när problem uppstår så känns ju allt jobbigt och lyckan känns långt borta, men om man någon gång haft den så finner man den igen. Jag säger som Emil;

"Det blir bättre, se framåt. Det är jobbigt men det blir bra, det tar tid att gå igenom jobbiga saker. Men när det är gjort blir det bättre"

Och han har så himla rätt idet han säger. Så mår man dåligt för något så måste man bearbeta det, annars blir man aldrig av med det som tynger ner en. För att bli lycklig måste man prata med varandra, någon i alla fall....

Allt för mig.............

On da work

JObbar kvällen idag, jävligt gött faktiskt. Mycket folk och tiden går kanon fort och kl 22 e lagom att sluta på helgen. Segt att cykla hem bara, jävla fittbackar säger jag bara. Hoppas vi kan flytta därifrån snart. Vi ska kolla på ett hus i västra bodarna på tisdag. Lite kul att kolla runt lite, det är ett litet hus. Precis lagom till våran lilla familj, men det dröjer nog något år innan det blir hus men det är ju kul att kolla. Nu ska jag koka mig lite kaffe....

...... Sådär, butiken är folktom. Melodifestivalens förtjänst, innan 20.00 är det rusch med folk som ska plocka lösgodis sen är det tomt med bara några få kunder resten av kvällen. Så nu ska jag bara ta det lugnt faktiskt.

Våran älskade lille Mario har det inte lätt, sedan mitten av December har han haft 3 öroninflammationer och en infektion som dom inte vet vad det berodde på. Så han har ätit 4 pencillinkurer. Och nu imorse blev han magsjuk, han har spytt och bajsat hela dagen, han är helt utmattad och bara sover och spyr emellanåt. han har blivit så smal också. Han hade precis piggnat till efter sin sista ö-inflammation och så nu detta. Vi har tvättat typ 6 maskiner med nerspydda sängkläder och kläder. Så nu hoppas jag att Mario får vara frisk efter detta så att han kan leka och ha kul. Stackars liten kille. Älskar dig lille Mario!!!!

Jag är nog en sån där man kan bli lite smått irriterad på, "diska efter dig" ehh jag gör det nästa gång, haha. Typ på jobbet alltså. Jag är lite smått lat med vissa saker. Men alltså inte bara just det men jag är nog en småirriterande människa..

Igår skulle jag och emil pussla lite för vi hade inget att göra, det kan inte finnas någon människa som är sämre på att pussla än Emil. Han är verkligen urkass. Men jag e grym, faktiskt sant. Inte för att det e nått å skryta om meen...

Saknar alla mina kompisar faktiskt, har inte träffat nån av dom på typ hundra år. Eller Emme var ju förbi på videomix men det är inte samma sak. Nese och Malin har jag inte träffat på flera veckor. Men Malin och jag ska ses på tisdag iaf med barnen också. :-) Nese får jag försöka se snart med bara vi håller oss friska, det är ju det som e grejen.. Å Emme när kan du????

Träffar iaf min älskade syster, Låtta, typ varje dag. Det är som om vi sitter ihop faktiskt.  Men det är roligt. Älskar henne så mkt. Tänker på dej Låtta!!!! 

Nej, nu ska jag arbeta dom sista 45 minutrarna... Så hejdå å gonatt!!!!