min dag

Idag har vi varit ute mestadels av dagen, först gick jag och Låtta till Ulrika. Käkade lite lunch å sen bar det iväg till plantaget för att leka med ungarna. Efter det frös vi som faan och gick till mcdonalds och drack varmchoklad. Ulle och barnen gick hem och jag och Låtta fortsatte i stan innan vi gick hem till oss uppe på berget. Har varit en bra dag, som vanligt när jag och Låtta ses :-) Och kom ihåg att jag finns här för dig Låtta, du är totalt bäst!

Fick ett sms av Malin förut, inte alls roligt. Tänker på dig gumman och ringer dig imorgon, kommer och hälsar på om jag får också.

Emil har nattat Mario i typ 1,5 timma nu, tror fortfarande inte han somnat. Var iväg en sväng till Preem och köpte bröd till imån...

Imån ska vi träna kl 15,30, ska bli nice... Nu väntar en stor hög med disk också, bäst jag drar mig! Sen blir det 24 WOHO!!!!

Slutat med lyckopillrena...

...eller nästan i alla fall, jag håller på att trappa ner. Fast läkaren vet inte om det så jag lär väl få lite skäll när jag ska dit om några veckor.. Men men, jag gör vad jag vill med min kropp och så vidare. Dom hjälper ju inte så mkt ändå, får testa en annan sort istället tror jag... Ehh, jag vet inte hur jag ska göra faktiskt. Jobbigt värre att må dåligt faktiskt..

Min psykolog ringde precis, jag glömde gå dit i morse så jag ska komma nästa torsdag. Men som vanligt så skratta hon bara åt mig.. Hon är för go hon :-)

Känner mig lite irriterad i kroppen, igårkväll hade jag ryckningar i kroppen när jag skulle somna, precis som jag hade innan rättegången med mamma och pappa. Men till skillnad mot då så vet jag inte varför jag hade det inatt. Det blir nog bättre...

Igår var jag och Charlotte och tränade, väldigt lungt för jag har inte ens träningsvärk ju. haha. Vi ska träna på söndag också nått pass antagligen som Daniel också skulle gå på.

Snart kommer Malin och Oliwer,. tror hennes make skulle följa med också om jag fatta rätt. Det blir trevligt... Sen kommer mamma och hämtar mig 16,30 så ska jag och Mario käka med henne och Håkan sen blir det tupperware party ikväll. Fatta att nu är jag gammal ;-)

175338-54

inte alls lika illa idag,

Första dagen på länge utan konstant ångest. dagen har varit bra. Fast nu börjar trycket i bröstet och luften blir allt mer svårandad. Anyway,

idag har jag jobbat 12-17,30. Grymt mkt att göra så jag hann inte ens käka min mat, men vad gör det?! Sen kom Nese hit vid 19 tiden och vi har väl mestadels tjötat och tydligen tror vi att vi är detektiver. Vi är i alla fall jävligt bra på att ta reda ¨på saker som är sanna och inte. Tack vare internet :-) haha... Snöar det i Oslo???

Mario mådde jätte dåligt ikväll, bara grät och var missnöjd så jag och den stora gravida fick gå en promenad så  att han skulle somna. Han slutade skrika när vi kom ner till Preem iaf och somnade uppe vid eriksberg. Vilken jävla backe, imponerad att Nese kunde flåsa sig upp alltså.

Är lite smått irriterad på att Emil inte hämtade ut Marios medicin idag som han skulle. Jag var på akuten igår med Mario nämligen och han hade en sänka på 117 och normalt är 9 så han har massa bakterier i kroppen. Tyckte det var lite dåligt att glömma nått sånt. Så Mario mår jätte dåligt nu, älskade lilla son!!!!! MAmma älskar dig!!!

Imån blir det kalas hos pappa som fyller år på måndag. Blir nog trevligt, sen får vi se vad som händer å sker,,,

Jag ska väl försöka sova nu snart... GoNatt!!!!

Är man inte bättre än så, så är man inte!

Nej, så är det. Jag är en dålig människa, det vet jag. Eller jag har märkt det nu i alla fall, men får man inte ha kompisar så måste man ju smyga med sina kompisar. Visst är det så? Orkar inte leva med ett förhållande ändå, vad gnäller jag över? Det är ju såhär jag vill ha det, eller vill jag inte det? Shiiit, jag är så lost så det finns inte...

Jag minns mig själv som en snäll människa, som brydde sig om hur alla andra mådde och ville alla väl, även dom jag hatar. Men vad har hänt? Jag vet inte vem jag är längre, är det mina mediciner som förändrar mig eller har jag blivit ett as rakt igenom? Allt började när mamma och pappa skildes, dom förstörde faaan allt!!!!!!!!!!!!



Orka leva på gatan!!!!!! Idag blir ett snesteg, men jag ska stå emot!!!!! Så gott det går!!!!!!!




Älskar lille Mario i alla fall mest av allt!!! Tjoooo!!!!!!!!